Şimdi Ara

DC Rebirth Türkçe Basılacak Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DC Rebirth türkçe basılacak mı? Ya da basıldı mı?

• Coktan basildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ismi ne olarak geçiyor.Almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Normal ismi rebirth olarak geciyor . Heryerde bulabilirsin internetten d&r tarzi yerlerden arkabahceden ...

• Hocam baktığım zaman "Green Lantern Yeniden Doğuş" ve "Flash Yeniden Doğuş" olarak kitaplar buldum.Fakat benim aradığım şu hocam
    https://1.bp.blogspot.com/-a_epqAruL3E/V0ZrXcWKoUI/AAAAAAAABEc/okw2uqiq5-I3EOpmVVvSwAruS8yi7EWiQCLcB/s1600/DC%2BUniverse%2B-%2BRebirth%2B%25282016%2529%2B001-00000.jpg

Fakat bunu türkçe bulamadım.Eğer siz biliyorsanız linkini atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Kenway -- 13 Mart 2017; 18:45:53 >
  • Justice League yeniden dogus yazin cikar .

• Maalesef öyle bir şey yok.Bilen biri bilgilendirirse sevinirim.
  • Kafatasinin ici bos olunca mumkun bunlar ...

https://yadi.sk/d/112RFLv3t4V6N

Bakarsin linke .

• Ben diyorum resmi olarak kitap olarak çevirildi mi diyorum.Sen bana çeviri yapan site linki veriyosun.Önce bir okuduğunu anlamayı öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Kenway

Ben diyorum resmi olarak kitap olarak çevirildi mi diyorum.Sen bana çeviri yapan site linki veriyosun.Önce bir okuduğunu anlamayı öğren.

Hayır türkçe olarak basılmadı bu çizgi roman
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

quote:

Ben diyorum resmi olarak kitap olarak çevirildi mi diyorum.Sen bana çeviri yapan site linki veriyosun.Önce bir okuduğunu anlamayı öğren.

Cevap için teşekkürler hocam.Peki herhangi bir haber var mı? Basmayı düşünüyorlar mı?
  • Oğlum sen hayırdır? Sana mı sorduk ? Animeciler salaksa senin burda ne işin var kamil. Cahilliğini bu kadar belli etmene gerek yok.Daha animenin ne olduğunu bilmez konuşur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

quote:

Cevap için teşekkürler hocam.Peki herhangi bir haber var mı? Basmayı düşünüyorlar mı?

Basılabileceği yönünde bir haber yok fakat basılmayacağı anlamına gelmiyor yani bu..

Bu arada Flash:flashpoint çizgi romanını okumanı tavsiye ederim rebirth okumadan önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Mart 2017; 10:19:59 >

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Bende Flash'a başlamayı düşünüyordum hocam.Teşekkür ederim.
  • Şuan için lisansı alınmamış hiç bir yerde duyduğuma göre. Zaten sayılar biraz çoğalsın yavaştan çıkarlar.

• Anlıyorum.İnşallah kısa sürede çıkar.Herkes başarılı bir çizgi roman olduğundan bahsediyor.
  • Rebirthler Türkçe olarak şu an yok ne yazık ki o kadar aradım çizgi roman olarak bulamadım şu an piyasada olanlar ne yazık ki eski sayıların yenilenmiş hali
  • Hocam kızma ama umarım basılmaz, internette gecesini gündüzüne katıp bedava çeviri yapıyorlar, yayınevleri hem yıllar sonra çıkarıp hem de kendi mallarıymış gibi her yerden telif nedeniyle kaldırıyorlar.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de haklısınız ama bilgisayar da okumakla elde okumak aynı olmuyor.
  • 2018'de JBC, Rebirth'lerden Batman, Detective Comics, Nightwing, Red Hood ve All-Star Batman'i basacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.