Şimdi Ara

DDR2 ANAKARTIMA GDDR5 EKRAN KARTI GELİRMİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim akrabadan kullanılmayan bir pc aldım çalışıyor ama biraz eski :) Foxconn G31MV-K mikro ATX - LGA775 soketli bir anakart mevcut ekran kartı 256mblik kötü bir kart ben bunun yerine yeni ekran kartı yada normal ddr3 vs güzel bir ekran kartı almak istiyorum fakat ekran kartı ddr2 yeni ekran kartları gddr5 ler vs buna takılırmı

anakartın bilgileri aşağıdaki iki siteden aldığım sslerde mevcut. ikiside ayrı sitelerden alınmış özelliklerdir pci x16 destekliyormu onu destekliyorsa takılır diyenler var.

• Takılır kullanılır.Sistemin kullandığı ramler ile ekran kartının ramleri arasında doğrudan bağlantı yoktur.

• takılır.

sadece ekran kartı paylaşıma geçeceği zaman yani vram dolduğunda performans çok düşer. nvidia ise hiç çalışmayabilir :D

ha bi de bazı ekran kartlarının biosunda ddr2 ya da pci verisyonu düşük anakartlarının çalışamayacağı şekilde kodlama olabiliyo. aynı anakart hd6850 yi açarken hd5450yi çalıştırmadı.

yani görüntü geliyorsa problem olmaz.

• Bu anakartta PCIe 2.0 slot var. RTX 3090'a kadar takabilirsin. PCIe destekleyen ekran kartları çalışır yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.