Şimdi Ara

DDR4 problemi ramler aynı marka olmasına rağmen yanyana çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hi-level ddr4 2400mhz iki adet ram ikisinide takınca çalışmıyor. Ama ramleri tek takınca sorunsuz çalışıyor. Acaba anakart soket problemimi var yoksa ramler mi uyumsuz ? İki aynı marka aynı model ram uyumsuzsa nasıl uyumsuz onuda anlayamadım.
    Anakart - msi x99s gaming 7
    İşlemci- i7 5820k
    Ekran kartı-msi gtx 970 tiger oc
    Ram- hi level ddr4 2400 mhz (2 adet)
    Ssd- Sandisk extreme II 240 gb
    Psu- Hıgh Power astro lite 750w gold
    Biosu en son sürüme h.9 a yükselttim gene tık yok. Hata kodlarım sırasıyla 4-55-67.Denemediğim soket yuvası kalmadı ama kitapcık 1. ve 5. soketi kullanın diyor.
    Bios hata kodlarını kitapcığı ve ram anakart resimlerini paylaşıyorum.

DDR4 problemi ramler aynı marka olmasına rağmen yanyana çalışmıyor DDR4 problemi ramler aynı marka olmasına rağmen yanyana çalışmıyor DDR4 problemi ramler aynı marka olmasına rağmen yanyana çalışmıyor
     DDR4 problemi ramler aynı marka olmasına rağmen yanyana çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryarli -- 12 Nisan 2015; 14:52:33 >

• makineyi güzel toplamışsın niye ramlerde ucuza kaçtın hi-level marka ddr4 ram alınır mı yahu?uyumsuzluk olmuştur kit bozuktur ben bu olayı daha önce de gördüm ddr3 kitte yan yana çalışan aletler bir iki sene sonra çalışmamaya başlamıştı garantiye gitmişti.ilk etapta ramleri değiştirebilirsin o da çalışmazsa başka marka ram alırsın.anakart güncellemesini de yapmışsın daha da yapabileceğin bir şey yok ramleri önce garanti sonra değiştirmekten başka.
  • Evet bu ramin bir sorun çıkaracağını biliyordum ama en sona ramleri bıraktım ve bütçem ancak ona yetti. Biliyorsunuz ddr4 ram fiyatları malum.Bu ramleri iade edip CRUCIAL BLS8G4D240FSA 8 GB 2400 MHZ DDR4 PC RAM almaya çalışıcam.İnşallah webdenal kabul eder.
    http://www.webdenal.com/crucial-bls8g4d240fsa_766023.html
  • Hangi slotlara taktınız resimden seçemiyorum ama kitapçığa göre,1. ve 5. slotlara takarak denermisiniz.En dıştakilere yani.
  • Aynen denedim olmuyor. Hata veriyor malesef
  • Webdenal sitesi ürünü servise göndereceklerini söyledi. Hepsiburada ya da hızlial bu gibi durumlarda ürününü geri alıp ya para iadesi yapıyor ya da yeni ürün yolluyor. Yardımcı olmadılar. Teknik servis süresi en az 1 hafta sürermiş. Ama hata bende bilmediğim bir siteden alışveriş yaptım ceremesini çekicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryarli -- 13 Nisan 2015; 21:20:34 >
  • Ramlerde gskill,corsair,kingstondan şaşmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramler arızalı çıktı. Firma para iadesi yaptı. Bende 2 adet CRUCIAL 8GB 2400MHZ BALLİSTİX DDR4 aldım. Sorunsuz çalışıyorlar.
  • Alınabilecek en kotu Rami almissin. Gskill corsair kingston dan şaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.