Şimdi Ara

Deadlift bel ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yanlış formda deadlift yaptım hiçbi ağrı olmadı antrenmanı bitirdim geceye kadar belim iyiydi. Bilgisayarın başına oturdum 2 saatliğine kalktığımda belimin sol tarafında şiddetli bir ağrı oluştu omurgada ve sağda ağrı yok sadece belin sol altı ( kalçanın hemen üstü) ağrıyor acıdan yatamıyorum ne sağ ne sol ne yüzüstü yatamıyorum. Sırt üstü bile yatamıyorum zor oturup kalkıyorum. Bel fıtığı olmuş olabilirmiyim bilenler yorum yapabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıtık değildir de kas yırtılması vs. olmuştur belki. Deadlift riskli hareket, iyice gelişene kadar sumo deadlift yapmaya çalış. Sumo deadliftte de kollarını ip gibi kullanman lazım. Götü dışarı göğsü içeri verdikten sonra nefesini tut karnını, kalçanı sık bacaklarınla kalk. Kolların ip işlevi görsün.

Bengay falan varsa ovala geçer 3-5 güne. Geçmiş olsun.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt

Kas yırtılması olmuşsa kendi kendine geçermi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortada ağrı olmadığı sürece problem olcağını sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatalay

Kas yırtılması olmuşsa kendi kendine geçermi hocam

Geçer bence geçen sene bana da olmuştu yataktan zor çıkıyordum sonra geçti. Ama çok kafana takılıyorsa doktora görün derim.

• Her ihtimale karşı belini zorlayacak hareketler yapma. Bir süre dinlendir. Hatta squat bile yapma düzeldiğini anlayana kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.