Şimdi Ara

Deji Batarya ALMA-ALDIRMA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
11.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de deji kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya birazda pili sarj etmeyi bilmek lazim xs alip 1 yil dolmadan pil sagligini %90 in altina dusuren var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 plusa deji aldım 8 ay oldu %95 şuan bende memnunum pilden ..

• quote:

Orijinalden alıntı: capucimo

Ya birazda pili sarj etmeyi bilmek lazim xs alip 1 yil dolmadan pil sagligini %90 in altina dusuren var
    Size aynen katılıyorum. Çok doğru bir tespit yapmışsınız.

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    Umarım eder, kazananı yazarım. Üzülmeyin sonuca ama olur mu

• drkengin kullanıcısına yanıt
    Hangi telefon hocam

• Haklısınız hocam, sonuna kadar. Firmanın ürünlerinden aşırı beklentim yoktu, tek istediğim sattığı malın arkasında durmasıydı ama nafile.

• capucimo C kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 saatte biten bir pilden bahsediyoruz, nesini şarj etmeyi bileyim ki bunun... Günde 3 defa şarj ediyorum telefonu. İster istemez şarjdayken de kullanıyoruz, powerbank ile de kullanıyoruz. Sorun pilin kısa sürede bozulması değil, firmanın bozulan ürünün arkasında durmaması.

• Güle güle kullanın hocam. Diğer arkadaşlara da söyledim sorun sağlam ürünlerde değil, sağlam olmayan ürünlerinin arkasında durmayan firmada.

• Tüketici yasasına göre arıza nedeniyle yenisi ile değişen ürünün garantisi öncekinin kalan garantisi kadardır.

Örneğin Notebook aldınız arızalandı, Notebook yenisi ile değiştirildi, garantisi önceki Notebook'un kalan garantisi kadardır.

Diğer örnek Notebook arızalandı, servis hdd sini değiştirdi, bu durumda değişen hdd garantisi 1 yıl olur.

Yani parça değişimi ile ürünün birebir değişimini karıştırmayın.

• capucimo C kullanıcısına yanıt
    pil nasıl şarj edilir?
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Garanti belgesi yönetmeliği
    Birinci bölüm

Değiştirilen ürünün garanti süresi
    MADDE 11- (1) Garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Garanti belgesi yönetmeliği
    Birinci bölüm

Değiştirilen ürünün garanti süresi
    MADDE 11- (1) Garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır.
    İkinci cümleden haberim yoktu, öğrenmiş olduk. Teşekkürler.
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Konu başlığı ve içeriği biraz sert, farkındayım. İnanın çok yordu bu firma beni ve karşılıklı yazışmalarda da asla anlamak istemediler beni. Kalıp cevap verdiler her yazdığıma, soluğu burada sizlere anlatmakta aldım. İade için yolladığım bataryalar kargodan gelsin THH’ye de başvuru yapacağım. Duruma göre mail yazışmalarını da paylaşırım burada eğer ki bir sorun teşkil etmiyorsa.

• ben 2 telefonumada deji batarya almistim . vok memnunum . birinde 2 sene digerinde 3 sene oldu

• ben sevindim aldım. iyi dediler. 3 ay iyi gitti sonra yine hemen bitti şarjı. lg g4 bataryası. ben bunu yaşadım

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Hangi telefon hocam
    6s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Onceki deneyimlerimde pili %20 nin altina getirene kadar kullaniyordum fakat pil sagligi ilerleyen donemlerde dusmustu sonrasinda bi kac arastirma yaptim li-ion mu li-polymer mi hangisi varsa iste iphoneda onlar doldurup bosaltmayla omurleri kisaliyormus diye okudum ve okudugumdan bu yana %50 den altina dusurmemeye calistim okudugum yazida %60 diyordu ama gereksiz fazla %60 ben genellikle %40-50 altina dusurmeden baya bir zaman gecirdim pil sagligim ilk basladigimda %95 ti hala ayni yaptigim arastirmadaki insanlarin pil yuzdeleri 1 yil sonunda %99 da tutmus ne kadar dogru bilemem ama bakalim benimkide 1 yilda 95 te kalacak mi

• konu deji savunma konusu mu anlamadım. madem o kadar iyi şirket neden ürününün arkasında durmuyor?
  • Teşekkürler cidden hocam. Dün geri iade geldi batarya ve fatura. Bugün akşam başvurumu yapacağım thh ye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.