Şimdi Ara

Dell 7520 Sürücü Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde Dell Inspiron 7520 S61P81 aldım. Hemen Home Premium olan işletim sistemini Ultimate'a yükselttim fakat birkaç karşılaştırma analizi okuyunca Home Premiuma dönmeye karar verdim. Home Premiumu yüklerken sıfırdan yükleme şekliyle yükledim. Tekrardan Home Premium'da sürücüleri yüklemeye çalıştığımda bazıları yüklenemedi ve hata verdi. Windows Performans Testindeki skorlarımdan ikisinde düşüş oldu. Grafik skoru 6.6dan 5.6ya RAM skoru 7.9dan 7.7ye düştü. İlk aldığımda F1 2012 oyununu kolaylıkla çalıştıran bilgisayar şimdi açamıyor bile. Aşağıya yüklenirken hata veren sürücüleri yazıyorum, bir fikriniz varsa sevinirim:

-Intel Rapid Start Technology : "Bu sistem yazılım yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" diye mesaj verdi. (E abicim iki gün önce karşılıyordu, noldu?)
    -İki tane Serial ATA driverı: Bir tanesinde DOS ekranında FAILED diyor, diğerinde x64 ile uyumlu değil. (Dellin sayfasındaki bu laptopa özel driver bölümünden indiriyorum sürücüleri)

Bir de Home Premiuma geri çevirirken Factory Image de silindi. Eğer olsa belki oradan recover edeibilirdim diye düşünüyorum fakat silindiği için böyle bir şansım kalmadı. Bu Factory Image bi yerden download edilebilir mi? Bilen biri varsa yardım ederse sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.