Bildirim
Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor (3. sayfa)
Puma Unisex Yetişkin Rickie Sneakers Futbol Ayakkabısı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9DSNS3?th=1&psc=1
42 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
resım gozukmuyor hataya tıklayıp asagıda acılan pencerede genel ve acıklama bolumunde yazar zaten -
Yok hocam autocad ile yaşadığımda hiçbir olay eklenmiyor.Sadece oyunlarda pc kitlendiği zaman veriyor.Birkez daha oyuna girip hata almayı deneyeceğim bu sefer aynı hata kodunu verecekmi ona bakayım -
bır sorun cıkmadı anlasılan -
ben yatar ıyı geceler -
Ben bu işten bişey anlamadım hocam ya.50 dakikadır oyundayım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ama autocad da hala sıkıntı oluyor.Ondaki olayda şu şekilde;
Çizim yaparken bi sorun yok ama alta alırsam veya cad acıkken chrome veya herhangi başka programa geçip bi süre sonra autocad e tekrar döndüğümde bozuk ekran karşılıyor beni yukarıda fotoğrafını atmıştım.Çizimi hareket ettirdiğimde ise düzeliyor.
Yarın yani bugün bir servise götüreceğim bakalım onlar ne diyecek -
-
Hocam problem sürücüde. DDU ile sürücüyü silip 442.50 sürümünü yükledikten sonra benim problemim düzeldi. -
-
-
outocad ile ilgili bir program olsa gerek onu outocad uzerinden araştır. Demek kı usb hatası dogruymus.. bir hatan daha var idi 10016 sayfanın sagından yer var aşagıya dogru kaydır hatalara bak burdada aynı sekılde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 14 Nisan 2020; 12:53:28 > -
sag taraftan sayfayı aşagıya dogru kaydır hata ara burda sayfanın en basını goruntulemişsiniz sadece -
-
autocad graphicsconfig komutu ile donanım hızlandırma kapatılacak denıyor oyle deneyınız bırde outocad kullanırken -
ayrıntılar kısmınada bakın yazmıyor mu orda outocad dıye... -
XenGaminGyoutube0CX0000005 hatası %100 Çözümü (Türkçe anlatım) (error fix) 2017https://www.youtube.com/watch?v=9zjlckyjsPc
burdakı sorunun cözumu bu ama ne kadar faydalı olur sana bilmiyorum
-
birde virus taraması yap yapmadıysan malvarebytes ile -
Hocam orada da yok -
autocad üzerinden mi komutu gireceğim tam anlayamadım ne yapmam gerektiğini -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X