Şimdi Ara

Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor

Sadece bunlar var autocad ile ilgisi varmı bilmiyorum
  • resım gozukmuyor hataya tıklayıp asagıda acılan pencerede genel ve acıklama bolumunde yazar zaten
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam autocad ile yaşadığımda hiçbir olay eklenmiyor.Sadece oyunlarda pc kitlendiği zaman veriyor.Birkez daha oyuna girip hata almayı deneyeceğim bu sefer aynı hata kodunu verecekmi ona bakayım
  • bır sorun cıkmadı anlasılan
  • ben yatar ıyı geceler
    Ben bu işten bişey anlamadım hocam ya.50 dakikadır oyundayım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ama autocad da hala sıkıntı oluyor.Ondaki olayda şu şekilde;

Çizim yaparken bi sorun yok ama alta alırsam veya cad acıkken chrome veya herhangi başka programa geçip bi süre sonra autocad e tekrar döndüğümde bozuk ekran karşılıyor beni yukarıda fotoğrafını atmıştım.Çizimi hareket ettirdiğimde ise düzeliyor.

Yarın yani bugün bir servise götüreceğim bakalım onlar ne diyecek
  • Ekran kartın gtx1050ti'mı hocam? Bir iki haftadır ben de lolde problem yaşıyorum. Oyunda sıkıntı yok ama oyuna girdikten sonra client ekranı aşağıda gösterdiğim şekilde oluyor. Anlayamadım ben de problemi. Herhalde driver kaynaklı problem diye düşünüyorum. Çünkü başka hiçbir yerde karşılaşmadım böyle bir şeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsalih37 -- 14 Nisan 2020; 4:45:32 >

• Hocam problem sürücüde. DDU ile sürücüyü silip 442.50 sürümünü yükledikten sonra benim problemim düzeldi.
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet benimde ekran kartı 1050ti ve lol clientinde de bu sorunla karşılaşıyorum oynadığım zaman.DDuU ile sürücü kaldırıp 442.50 yi yüklemiştim düzelmemişti ama belki kaldırırken seçenekleri yanlış yapmış olabilirim.Fotoğraftaki seçeneklerin hangilerine tik koydunuz?Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor
  • Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor

seçenekler bu şekilde hocam. bir de pc acılır acılmaz wifi kapatın. windows updateden kurulum yapamasın hiçbir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsalih37 -- 14 Nisan 2020; 12:36:37 >
  • outocad ile ilgili bir program olsa gerek onu outocad uzerinden araştır. Demek kı usb hatası dogruymus.. bir hatan daha var idi 10016 sayfanın sagından yer var aşagıya dogru kaydır hatalara bak burdada aynı sekılde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 14 Nisan 2020; 12:53:28 >
  • sag taraftan sayfayı aşagıya dogru kaydır hata ara burda sayfanın en basını goruntulemişsiniz sadece
    Hocam hiçbir hata durumu yok aşağı kısımlarda.Yalnız dün ilk kitlenme yaşadığım saate ilişkin bi hatayı buldum uygulamalar kısmında.NvidiaContainer hata vermiş buraya göre.Daha sonra windows hata raporu oluşmuş.Ekliyorum görselleri

• autocad graphicsconfig komutu ile donanım hızlandırma kapatılacak denıyor oyle deneyınız bırde outocad kullanırken
  • ayrıntılar kısmınada bakın yazmıyor mu orda outocad dıye...
  • XenGaminGyoutube
    0CX0000005 hatası %100 Çözümü (Türkçe anlatım) (error fix) 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=9zjlckyjsPc

burdakı sorunun cözumu bu ama ne kadar faydalı olur sana bilmiyorum

• birde virus taraması yap yapmadıysan malvarebytes ile
    Hocam orada da yok
    autocad üzerinden mi komutu gireceğim tam anlayamadım ne yapmam gerektiğini

Taramadan 16 sonuç çıktı karantinaya aldım fakat değişen bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.