Şimdi Ara

dell adaptör sıkıntısı TEKNİK DESTEK KARGO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi adaptör bilgisayara taktığım uç kısmı bozuldu anlaşılan kablo kırıldı galiba, sağ yapıyorum sarj ediyor bilgisayarı sol yapıyorum kablo gidiyor sıkıntı kabloda anlaşılan yeni adaptör nereden alırım, nb alalı 8 ay oluyor garantiyi arasam yenisini gönderirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 28 Nisan 2014; 20:39:38 >

• hocam kullanıcı hatası gibi gözüküyor ama karışık bi durum yeni bir adaptör alabilirsiniz aslında 30 liraya. ya da 5 tlye kablo alıp orijinalini değiştirebilirsiniz ama bunu şu nedenle tavsiye etmem yarın bir gün olurda pcnin başka bi yeri bozulur ve garantiye göndermek zorunda kalırsanız adaptörünüz orijinal değil ondan oldu deyip garanti dışı kaldı diyecekler. bence 30 liraya bi tane alın bakın gecen gün hepsiburadada gördüm 30 tlye yanında bir de soğutucu hediye. ilerde bi sıkıntı olursa adaptörle birlikte garantiye gönderebilirsiniz boylece (bozuk adaptörle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

hocam kullanıcı hatası gibi gözüküyor ama karışık bi durum yeni bir adaptör alabilirsiniz aslında 30 liraya. ya da 5 tlye kablo alıp orijinalini değiştirebilirsiniz ama bunu şu nedenle tavsiye etmem yarın bir gün olurda pcnin başka bi yeri bozulur ve garantiye göndermek zorunda kalırsanız adaptörünüz orijinal değil ondan oldu deyip garanti dışı kaldı diyecekler. bence 30 liraya bi tane alın bakın gecen gün hepsiburadada gördüm 30 tlye yanında bir de soğutucu hediye. ilerde bi sıkıntı olursa adaptörle birlikte garantiye gönderebilirsiniz boylece (bozuk adaptörle)

Hocam dikkat felanda ettim yani kırılmasın bozulmasın diye, apatörün o kablo girişi değil hocam bilgisayara taktığım yerde kırılma olmuş.
  • Garantiyi aradım leptop ile gönderdin dediler adres felan vermediler, sadece numara.
  • Arkadaşlar adaptör ucu bozuldu kırıldı ortada kaldım teknik destek kargo ile bize gönderin dedi adres felan vermedi, ne olacak anlamadım ne yapayım şimdi ben?
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Gonderecekseniz arayip adres alin ucret onlara ait ama otuz lira için yazik laptopa gidinn adaptor alin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptörün uç kısmı bozulduysa tamiri hiç zor değil. Teknik servis halletmezse kendiniz de ucu tedarik edip adaptöre bağlayabilirsiniz.

Orjinal dell adaptör alabileceğiniz gibi (80-90TL) FSP gibi kaliteli markaların Dell ile uyumlu adaptörlerini de alıp kullanabilirsiniz.

Eğer laptopun üzerindeki yuva bozulmuş/gevşemişse onu da değiştirmek gayet kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 4 Mayıs 2014; 22:50:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.