Şimdi Ara

Dell INS 3542 Garip notebook sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım Dell INS 3542 B51F81C i7-4510U/8GB/1TB/2GBVGA LNX HDMI Notebook
    pc şarjdayken kapağını kapattığımda uyku moduna geçiyor power tuşuna basınca açılıyor normal bir şekilde ama bu işlemi şarjda değilken yaptığımda power tuşuna basmama rağmen açılmıyor basılı tutup komple kapatmak zorunda kalıyorum.Aynı zamanda şarjdayken pc normal bir şekilde açılıyor ama şarjda değilken hoşgeldiniz yazısna kadar geliyor hoşgeldinizde donuyor!Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz saygılar.

• Güç seçeneklerinden fişte ve pilde uyku modunu devre dışı bırakın hiçbir zaman seçeneği açık olsun .Uyku modunda bazen bu sıkıntılar olabilir sistem donmalarına neden olur.Başlangıçlarda takılmalar olur sistem sapıtıyor bu her zaman olmaz ama sizde aksaklığa neden oluyorsa uyku moduna almayın isteğe bağlı kısa yol tuşlarından kendiniz elle bunu yapabilirsiniz
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap verdiğiniz için peki bu teknik bir sorunmu yani iademi etmeliyim 1900 para verdim azda değil hani bu sorunları yaşamamam gerek diye düşünüyorum ne yapmalıyım?
  • Teknik bir sorun değil her makinede uyku modunda böyle aksaklıklar denk gelebilir.Yeni makine heralde işletim sistemi kendini güncelledikçe bu sıkıntı gider diye düşünüyorum yazılımsal bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.