Şimdi Ara

DELL İnspirion N5110 Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben laptop a format attım tabi hiçbir driver yoktu ethernet driverini yükleyip diğer sürücüleri internetten yaptım ama;

-Touchpad Çalışmıyor en güncel sürüm yüklü

-3 adet usb girişi mevcut ama sadece 1 i çalışıyor ondada mause yi kullanıyorum diğerleri çalışmıyor

hepsinde güncel sürüm yüklü ama çalışmıyor ne olur yardım edin acilll :( : (

Laptopumun markası

DELL İnspirion N5110

Acil yardım lütfen :(
     DELL İnspirion N5110 Acil Yardım

• xfurkanx19 X kullanıcısına yanıt
    touchpad'in etkin olup olmadığını kontrol et. Fn+F3 tuşuna bas veya fare ayarlarından kontrol et. usb girişleri için my dell programını yükle. program arayüzden inceleme>pccheckhub'ı çalıştır>özel taramayı çalıştır dedikten sonra usb aygıtlarını bulup testi başlat'a tıkla. usb'ler çalışmayınca bu programla düzelmiştim. touchpad'i de test edebilirsin.

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/shared/services/dell_support/dellsupport_main/en/ca/dsc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 17 Kasım 2013; 4:24:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada format attık sonra bütün usb girişleri çalışmıyordu sonradan olmaya başladı birde fn+f3 ü biliyorum ama olmadı dediğin programıda yükledim kontrol ettim bu arada usb driver sürücüm realtech 2.0 acaba nerde hata yaptım? touchpad ın bütün programları yüklü verdiğim fotonun birinde sadece logitech mause yi görüyor touch pad falan yok diğerinde ise gördüğünüz gibi
     DELL İnspirion N5110 Acil Yardım DELL İnspirion N5110 Acil Yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.