Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okemik

Limit olarak 1700 ytl limitim var ama dizüstüne fazla para vermeyeyim diyorum ve 1525 bu kriterlere uyuyor gibi. Bu nedenle asus M51se den vazgeçmek üzereyim. Ancak geçen bir yerde gördüm 1525 i sanki klavye ve kasadaki gri boya kalitesiz duruyordu ve hiç güven vermedi. Kasa kaliteside pek iyi gibi görünmüyordu. Tabi kasayı ellemedim sadece gözümle görebildiğim bunlar. 1525 kullanıcıları sizin makinaların klavyede, bileklerinizi koyduğunuz kısımda falan boya atması gibi olaylar varmı? Sizdende fikir alayım ; çok oyun oynamayı düşünmüyorum ve detay deliside değilim. Zaten masaüstü var evde oyun için onu kullanacağım. 1700 YTL civarına Asus M51SE mi alsam yoksa Dell 1525 I55Q004 alıp ek olarak masaüstüne güzel bir ekran kartımı alsam karar veremedim. Dell'in evde servis hizmeti sadece belirli illerde mi geçerli yoksa her il bu kapsamdamı? Yorumlarınız için şimdiden sağolun.

Tam benim gibi düşünüyorsun maşallah bende daha evvel Asus m51sn almak istiyordum ve masaüstümde süper maşallah baktım laptopu ne için kullanacam internete girecem msn de kullacam ve bu benim şuanda kullandığım ürüne karar verdim birinci mesajımdada belirttim zaten ve bu ürün özelliklerine görede fiyatı gayet uygun 800 ytl civarı öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orjinalden alıntı: driversss

Arkadaşlar uzun zamandan beri bir laptop, daha doğrusu DELL almak için araştırma yapıyorum . Bugün hepsiburada'da aşağıda linkini verdiğim 2 makina arasında kaldım. arada çok ciddi farklar yok gibi ama yine de tavsiyeleriniz benim için önemli. Bir de diğer satıcılarda daha iyi fiyat var mı, bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T5450 1.66Ghz 2048MB 160GB I55Q003
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72209

DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 2048MB 160GB I55Q004
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72210

Bana göre şuanda tercihinide yaptığına göre 2ghz işlemci hızına sahip olanı almak daha mantıklı çünkü diğeri 1.66 ve diğer türlü biri t5450 diğeri t7250 buda önemli ve bunlardan daha önemlisi aralarında o kadarda fiyat farkıda yok 80 ytl civarı fark var aralarında bana soracak olursan bu fiyata aşagıdakini almak daha mantıklı çünkü daha sonra 200 ytl de versen değiştirme fırsatın yok maalesef

Ben

DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 2048MB 160GB I55Q004 diyorum

Sevgiyle kal.

Önerileriniz için teşekkürler.
    Bence de 004 yani 2ghz olan daha mantı görünüyor.
    Hepsiburada'dan az sonra sipariş edeceğim umarım bir sorun çıkmadan elime ulaşır, izlenimlerimi paylaşırım isteyen arkadaş olursa.

• quote:

Limit olarak 1700 ytl limitim var ama dizüstüne fazla para vermeyeyim diyorum ve 1525 bu kriterlere uyuyor gibi. Bu nedenle asus M51se den vazgeçmek üzereyim. Ancak geçen bir yerde gördüm 1525 i sanki klavye ve kasadaki gri boya kalitesiz duruyordu ve hiç güven vermedi. Kasa kaliteside pek iyi gibi görünmüyordu. Tabi kasayı ellemedim sadece gözümle görebildiğim bunlar. 1525 kullanıcıları sizin makinaların klavyede, bileklerinizi koyduğunuz kısımda falan boya atması gibi olaylar varmı? Sizdende fikir alayım ; çok oyun oynamayı düşünmüyorum ve detay deliside değilim. Zaten masaüstü var evde oyun için onu kullanacağım. 1700 YTL civarına Asus M51SE mi alsam yoksa Dell 1525 I55Q004 alıp ek olarak masaüstüne güzel bir ekran kartımı alsam karar veremedim. Dell'in evde servis hizmeti sadece belirli illerde mi geçerli yoksa her il bu kapsamdamı? Yorumlarınız için şimdiden sağolun.

Ben henüz kullanmıyorum ama 3 gün içinde elimde olur benim cihaz umarım. Bir arkadaşta aynı kasa fakat başka özellikli makina var. Senin sordugun soruyu ben de aynen ona sordum. tuşlar ve kasa üzerinde boya dökülür mü acaba diye. Kendisi 3 aydır kullanıyormuş ve henüz bir dökülme yoktu ben baktığımda.

• arkadaşlar,003 ile 004 modeli arasında yaklaşık 150YTL fark var,buna değermi,bide bir arkadaş 004 de cd sürücüde ses var demiş,bu ses 003 tede varmı? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radio

arkadaşlar,003 ile 004 modeli arasında yaklaşık 150YTL fark var,buna değermi,bide bir arkadaş 004 de cd sürücüde ses var demiş,bu ses 003 tede varmı? Teşekkürler.

003 ile 004 arasındaki farka değer diyorum..

Ben 001 kullanıcısıyım aslında benimkinde cd sürücüsünde ses gelmiyor
  • Aynı senin düştüğün kararsızlığa bende düştüm ve hala çıkamıyorum 1525, 03 mü 1525 04 mü olsun diye son anda 03 diyordum şimdide bu yazıyı son sayfaları okuyunca yeniden kararım deşiti sen al bakalım ve ilk izlenimlerini yza arkadaşım bende her halde hafta sonunda alacağım
    kısmetse

quote:

quote:

Ben henüz kullanmıyorum ama 3 gün içinde elimde olur benim cihaz umarım. Bir arkadaşta aynı kasa fakat başka özellikli makina var. Senin sordugun soruyu ben de aynen ona sordum. tuşlar ve kasa üzerinde boya dökülür mü acaba diye. Kendisi 3 aydır kullanıyormuş ve henüz bir dökülme yoktu ben baktığımda.

• quote:

Orjinalden alıntı: springci

Aynı senin düştüğün kararsızlığa bende düştüm ve hala çıkamıyorum 1525, 03 mü 1525 04 mü olsun diye son anda 03 diyordum şimdide bu yazıyı son sayfaları okuyunca yeniden kararım deşiti sen al bakalım ve ilk izlenimlerini yza arkadaşım bende her halde hafta sonunda alacağım
    kısmetse

quote:

quote:

arkadaşlar tabiki1525 04 tuşları alışımlı metal kasa içleri metal 5 aydır kullanıyorum tuşlarda silinme olacağını zannetmiyorum

ekran çerçeveside metal alışımlı arka kapakları sac dedigimiz metal yani bence dell en sağlam kasaya sahip karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 4 Temmuz 2008; 0:03:39 >

• Teknik servis açısından çok sağlam bir sisteme geçmiştir Dell.Teknik servis adresi ise şöyledir.Direk sizin eviniz :)Kutuların üzerinde yazan teknik destek hattını aradığınız zaman direk irlandaya bağlanıyorsunuz ücretsiz olarak ve cihazın hakkında oldukça yüksek bilgiye sahip mühendisler ile görüşüyorsunuz.Her dell makinanın altında "Service Tag" YAZAR.Dİrek o kodu siylediğiniz zaman cihaza ait tüm detaylar teknik destek arkadaşının ekranında belirir.Ne kdr ram kullandığı ne kdr işlemci vs.detaylarına kdr görebilir.Teknik destke ile problemlerin %70i tel ile çözülür şayet donanımsal birşey var ise,istanbul ankara içine 1 gün içinde teknik servis gönderilir.Ankarada izmir gibi iller 3 gün hakkariz ardahan gibi iller 5 gün içinde teknik destek hizmetinden 2 yıl boyunca ücretsiz faydalanabilirsiniz.Cihaz teknik desteğini çok büyük bir servis desteğine sahip koç sistem verir.Destek cihazın evinizde direk statik bir bez üzerinde sizin gözleriniz önünde yapılır.Şayet teknşik destek yetkilisi gerek tel olsun gerek evinize gelen ekip olsun sizinle ilgilenmemiş ise isimleriyle birlikte dell yetkililerine isimleri verebilirsiniz.(Vatan,Bimeks,Gold)Kaldı ki ilgisiz kalan bir müşteri olamaz.

Teknik destek açısından sadece tüm türkiyede değil tüm dünyada yararlanmak mümkündür.Fakat yerleşik olduğunuz yeri türkiyeden türkiye dışında bir ülkeye alıcaksanız web adresinden yerleşik olduğunuz tr dışı ülkeyi kayıt etmeniz gerekir ki ordan ücretsiz destek alabilesiniz.

• cumartesi günü hepsiburadadan sipariş verdim pazartesi elime geçti.başlattım windowsu.Bir oyun denim dedim.öyle fazla ekran kartı gerektirmeyen bişeydi.Biraz oynadım.Sonra birden ekran bembeyaz oldu.Neyse reset attım bişiler yaptım düzeldi.Ama bu sefer de mavi ekran geldi.Anladım aslında o anda ama bi de bilgisayarcı görsün dedim.Sinopta dell bayi olmadığı için tanıdık bir bilgisayarcıya geitrdim.Arkadaş epey uğrasştı ama o da donanımsal bir hata var dedi.Yani hep mi beni bulur böyle şeyler.Tahmin ediyorum forumda kimsenin başına gelmemiştir ilk günden böyle birşey.
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olucak bu yandaki wifi tuşunun ışıkları açıkken yanmıyo kapalıyken ileri ittirdinde mavi veya sarı ısık yakıp 10 saniye içinde sönüyo bu sizdede oluyomu ve oluyosa ne işe yaradını veya niye oldunu bilen varmı ??????
  • ARKADAŞLAR DELL INSPIRON 1525 T5450 Core2 Duo +2GB +160GB +webcam+VH NOTEBOOK KULLANANLAR GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR..http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN612DELL21

685$+KDV İYİ FİYATMIDIR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman156

ARKADAŞLAR DELL INSPIRON 1525 T5450 Core2 Duo +2GB +160GB +webcam+VH NOTEBOOK KULLANANLAR GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR..http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN612DELL21

685$+KDV İYİ FİYATMIDIR?

Az evvel bir kaç siteden fiyat baktım sizin verdiğiniz fiyattan daha fazla, bence alabilirsiniz verdiğiniz adresten ancak satışları sonrasında desteklerini öğrenmek lazım. Gevenli mi değilmi bilmek gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: fatal_hand

cumartesi günü hepsiburadadan sipariş verdim pazartesi elime geçti.başlattım windowsu.Bir oyun denim dedim.öyle fazla ekran kartı gerektirmeyen bişeydi.Biraz oynadım.Sonra birden ekran bembeyaz oldu.Neyse reset attım bişiler yaptım düzeldi.Ama bu sefer de mavi ekran geldi.Anladım aslında o anda ama bi de bilgisayarcı görsün dedim.Sinopta dell bayi olmadığı için tanıdık bir bilgisayarcıya geitrdim.Arkadaş epey uğrasştı ama o da donanımsal bir hata var dedi.Yani hep mi beni bulur böyle şeyler.Tahmin ediyorum forumda kimsenin başına gelmemiştir ilk günden böyle birşey.

Bence hiç kimsenin başına gelmemiştir böyle bir durum geçmiş olsun

quote:

Orjinalden alıntı: cihannn81

merhaba arkadaşlar bi sorum olucak bu yandaki wifi tuşunun ışıkları açıkken yanmıyo kapalıyken ileri ittirdinde mavi veya sarı ısık yakıp 10 saniye içinde sönüyo bu sizdede oluyomu ve oluyosa ne işe yaradını veya niye oldunu bilen varmı ??????

Hayır bende bir durum yok ancak sizlerde olan durum gösteriyorki wireless sürücüsü düzgün yüklenmediğinen çünkü bendede böyle bir durum olmuştu driverları yüklemeden evvel ancak düzgün driverlari yüklediğim zaman sorun kalmayacaktır daha evvelki mesajlarımda kendi kullandığım driver yedeklerimi paylaştım sizlerle onları kullanabilirsiniz

• arkadaşlar,merhaba
    bende 1525 004 aldım,önce vista çalıştı,sonra ne kadar cd,dvd taktıysam hiçbirini görmedi,dell media player ı çalıştırıyım dedim,ordanda görmedi,makinayı açıp kapadıktan sonra vista başlamaz oldu,hep dell media player ile başlıyor ve donup kalıyor,bilenlerden yardım,teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radio

arkadaşlar,merhaba
    bende 1525 004 aldım,önce vista çalıştı,sonra ne kadar cd,dvd taktıysam hiçbirini görmedi,dell media player ı çalıştırıyım dedim,ordanda görmedi,makinayı açıp kapadıktan sonra vista başlamaz oldu,hep dell media player ile başlıyor ve donup kalıyor,bilenlerden yardım,teşekkürler.

aynı sorun bendede oldu dell servisi ram slotlarının veya anakartın yandını söylediler bende aldım yere götürdüm iki günlük makina oldugu için bire bir ürün değişimi yaptılar bence sende aynısı yap aldın yere git ve değiştir zamann kaybetmeden
  • arkadaşlar vistada xp ye geçemiyorum nasıL olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orjinalden alıntı: kudoyku

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle Dell Inspiron 1525 model laptop um geldi fakat .. işletim sistemi kurulu değil bios ayarları bile yapılmamış... her ne yaptıysam bir türlü windows kurma aşamasına gelemdim.. aşamlar neler yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler

Sevgili arkadaşım senin sata driverlerinin yüklü olduğunu veya entegre edildiği bir xp ye ihtiyacaın var tabi Xp kurmak istersen..

Ancak Vista için herhangi bir problem yok zaten Laptopla birlikte gelen recovery dvd sinden yüklersin ve driverlerini önceki mesajlarımda eklediğim exe. uzantılı dosyayı tek tıkla kurarsın olur biter..

quote:

Orjinalden alıntı: soyhaalp

iyi geceler arkadaşlar...

dün 1525 Q00004 model laptopu aldım bi hevesle.. (2 aylık araştırma sonucunda) ankara vatan'dan..montaj bölümünde kurulumu yapıldıktan sonra küçük bir göz gezdirme yapıp teslim aldım..

eve geldikten sonra bir dvd koyayım dedim..işte o anda can sıkıntım başladı.. dvd sürücüsünden kulak tırmalayıcı bi ses geliyor...(tak tak tak gibi)... bu işlemi bir kaç kere denedim..her seferinde aynı ses..hatta bilgisayar açılırken de aynı ses...bu modelden alan bi arkadaşa rica ettim aldı geldi bilgisayarını..ondan ses gelmiyor...sadece dvd okuma sesi..

bu tür şeylere takan bir karakterim var..biliyorum,bilgisayarı her açtığımda bu sese takacağım...o kadar hevesle aldığım bilgisayardan soğudum bile..biliyordum böyle bir şanssızlık yaşayacağımı..

yarın vatan bilgisayara'a götürücem geri..sabah okulda işim olduğu için öğleden sonraya kalacak..o zamana kadar yazmış olursanız yorumlarınıza bakıp bir yol izlemeye çalışıcam..

okul bitip,eve gideceğim zaman yaşadığım olaya bak..bir de servis işi falan çıkarsa bekle dur buralarda...offf allahım yaa...

''biz ne yapalım kardeşim,senin şanssızlığın'' diyeceksiniz belki ama içimi dökmek istedim sadece...belki dvd sürücüsünden gelen bu sinir bozucu ses çok büyük bir sorun değil ama, öğrenci harçlığından gıdım gıdım biriktirip alınca kıymetli oluyor bayağı...

hayal kırıklığının başkentindeyim...

Öncelikle hayırlı olsun..

Doğru bir tercih yaptığından emin olabilirsin unutma.

En kötü karar kararsızlıktan evladır buda unutulmaması gereken bir olgudur..

Yaşadığın talihsiz olay herkesin başına gelen bir durum değil teknik servis ile irtibata geçmende fayda var halihazırda daha yeni iken bunu belirtirsen en azından kullanıcı arızası deyip baştan savmalara açık kapı bırakmazsın.

Benim kullandığım modelde şeytan kulağına kurşun hiç bir problem yok masaüstü gibi kullanıyorum ve abarttığımı düşünmeyin gerçekten öyle bazen 12 saat açık kaldığı oluyor tık yok maşalah.

Dell logosunun olduğu bölümde ısınma problemi yaşayan arkadaşlara bir sorum olacak çünkü bende böyle bir durum yok acaba ekran kartı sürücüsünü yüklediniz mi ?

Yüklediyseniz masaüstünün sağ alt köşesinde intel ekran kartına ait bir logo belirecek ve ordan ince ayarları yaparsanız bir problem olmacaktır ki bende öyle bir problem yok..

Yaşayacağınız problemleri detaylıca açıklarsanız cevaplarımız daha net olacaktır bazen çok genel sorular olunca genel cevap verme durumunda kalıyorum.

Tamamdır kurdum intel ekran kartı dirveri ni. Şimdi tam olarak nasıl bi ayar yapmamız gerekiyo ayrıntısıyla yazarsan çok iyi olur valla. Sağolasın.

• dell 1520 kasaların hoparlörleri ön alt taraftaydı.
    ses boğuluyordu o yüzden...

dell 1525 kasalrda durum nedir?
    Yani hoparlör kasanın üst tarafına çıktı mı yoksa hala altta mı?

Teşekkürler...
  • Dell Inspiron 1525 I55Q003 C2D

bu modeli düşünüyorum en ucuz nerde satılır, yada kampanya fln yok bu bu aralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

Dell Inspiron 1525 I55Q003 C2D

bu modeli düşünüyorum en ucuz nerde satılır, yada kampanya fln yok bu bu aralar

İki ayrı firma adı ancak birlikte çalışmaktalar fiyatlarını bu aralıkta bu ürünün umarım işinize yarar

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0073

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=43712

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_selo

Tamamdır kurdum intel ekran kartı dirveri ni. Şimdi tam olarak nasıl bi ayar yapmamız gerekiyo ayrıntısıyla yazarsan çok iyi olur valla. Sağolasın.

Bundan sonra yapmanız gereken gözlerinizi yoracak derecede parlak olursa ekran Fn+ yön tuşları kombinasyonlarını kullanarak kendinize göre ayar vermeniz olacaktır kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

dell 1520 kasaların hoparlörleri ön alt taraftaydı.
    ses boğuluyordu o yüzden...

dell 1525 kasalrda durum nedir?
    Yani hoparlör kasanın üst tarafına çıktı mı yoksa hala altta mı?

Teşekkürler...

Dell 1525 ürünlerinde hoparlör monitörümüzün hemen alt kısmında yer almaktadır ön tarafında değil.

• sanırım ne ucuz hızlıal

ama pgold ile arasıda bu kadar fark olmaması gerekir aynı firma sayılır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.