Şimdi Ara

Dell inspiron 3010 i5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve bu dell inspiron 3010 la ilgili bi araştırma yaptım yazılanları okudum ama hala kararsızım o yüzden bilmiyorum tekrar böyle bi konu acmamın sakıncası var mı ama eğer yanlışlık yapıyosam kusuruma bakmayın.

Şimdi ben bi notebook almak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum bu dell 3010 lar la ilgili bir sürü söylenti var öncelikle sormak istediğim cok eski bir notebook mudur?5010 lara göre cok mu kötü?cok büyük bi notebook istemediğim için tercih ediyorum bunu.5010 ların 13.3'' leri var ama onların da ekran kartı belleği düşük.pazarlama stratejisi işte istediğiniz tüm özellikler toplanmıyo bi alette.neyse sormak istediğim bu notebook u kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi görüşleriyle acaba? ve bunu mu almalıyım sizce yoksa 15.6'' olan bir 5010 mu önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-3010-b46p45-o-3010(siyah)-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-500gb-13.3-1gb-hd5470-ext.dvdrw-cm-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=50064#divDigerResimler

Özellikler

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz
    İşlemci Numarası 460M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5470
    Ekran Boyu(inch) 13.3" HD WLED TRUELIFE
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 1.92 Kg
    Diğer Harici Optik Sürücü
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• Kullanım amacınız nedir?Oyun oynamak istiyorsanız önerim bu olur:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=112570
  • aslında temel amacım oyun oynamak değil yani sadece beni uzun yıllar sorun cıkarmadan idare edebilecek bi bilgisayar istiyorum.almışken kötü bişey almak istemedim.tabii ki oyun da oynarım pes ya da fifa gibi falan.bu ati hd 5470 kötü bi ekran kartı mı sizin önerdiğinizle bunun arasında benim anlayabildiğim tek ekran kartı farkı var ondaki 5650 miş. bir de şunu sormak istiyorum bunun 32 bit mi 64 bit mi olduğunu mağazaya gidip sormadan anlayabilmemin bir yolu var mı acaba :) üzerinde 4 gb ram olduğu için 64 bit tir diye düşündüm ama emin değilim yine de fazla anlamıyorum.

bi de neden olduğunu bilmiyorum ama acer a biraz önyargılı yaklaşıyorum.fakat forumda gördüm bir çok arkadaş da önermiş acer ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boodah -- 21 Ocak 2011; 15:15:32 >
  • O bilgisayarı alacağınıza DELL VOSTRO 3300 CORE İ5-460M 'u alın , hiç değilse DVD yazıcısı notebookun üstünde ve pili de 8 hücreli , tabi DELL'in bu notebooktan birşey çalması gerekiyordu , herşey bir pc'ye toplanıp iyi bir notebook üretmek olmaz , illa süründürmek lazım vostro 3300lerin tek mono hoparlörleri var doğru düzgün ses de çıkartmıyorlar, HDMİ çıkışları da yok
  • önerin için teşekkür ederim ona da bi bakıcam çok önemli değil ses olayı benim için ama tabi hdmi olsa iyi olurmuş.ama dediğin doğru hepsini bi yerde toplasalar satamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boodah

önerin için teşekkür ederim ona da bi bakıcam çok önemli değil ses olayı benim için ama tabi hdmi olsa iyi olurmuş.ama dediğin doğru hepsini bi yerde toplasalar satamazlar.

Dell 3010 kullanıcısı olarak memnunum şu an, hdmi çıkışlı plazma tvde süper oluyor film izlemek. Ayrıca performanslı da, ekranı biraz kötü, led ekran soluk görüntü veryor. Sesi biraz fazla, ısınma çok değil ama var. Ona yazın bakmak lazım. Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • dell 3310 kasa yedek parça lazım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.