Şimdi Ara

Dell inspiron 5521 düşünüyorum bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayadır laptop bakınıyorum bütçeme göre aklıma yatan bir kaç model var.bunlardan en öncelikli olan dell 5521http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5521-g33f81c-notebook-urun9546.html ekran kartı iyi gibi tek dezavantajı işlemcisi gibi duruyor.daha önce kullananınız oldu mu ya da dell servisini nasıl bilirsiniz?

işlemcisi hakkındaki düşünceniz nedir?

bir de hemem hemen aynı fiyata bu var.http://www.pcdepo.com/asus-x550lc-xo095h-notebook-urun10993.html

Hangisi önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayram_abi -- 25 Ocak 2014; 15:29:38 >

• Hocam asus hakkında bişe diyemem fakat ben dell 5521 7 aydır felan kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar, bf3-mafia2 vsvs oyunları oynadım sıcaklık en fazla 80 dereceyi görmüştü. Bazı arkadaşlar wifi sorunu var dediler fakat bende şuana kadar böyle bir şey yaşamadım. Varsa başka sorun cevaplayım?
  • gt720m ve hd8730m karşılaştırması yapın hocam aradaki fark (8730 gt720m' e göre fazla güçlü değilse) asusu tercih edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam asus hakkında bişe diyemem fakat ben dell 5521 7 aydır felan kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar, bf3-mafia2 vsvs oyunları oynadım sıcaklık en fazla 80 dereceyi görmüştü. Bazı arkadaşlar wifi sorunu var dediler fakat bende şuana kadar böyle bir şey yaşamadım. Varsa başka sorun cevaplayım?

hocam sen kaça almıştın şu an pc depoda 1450 civarında.bi de ısınma problemi oluyor mu?işlemcisi yüzünden tereddütte kaldım bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam asus hakkında bişe diyemem fakat ben dell 5521 7 aydır felan kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar, bf3-mafia2 vsvs oyunları oynadım sıcaklık en fazla 80 dereceyi görmüştü. Bazı arkadaşlar wifi sorunu var dediler fakat bende şuana kadar böyle bir şey yaşamadım. Varsa başka sorun cevaplayım?

hocam sen kaça almıştın şu an pc depoda 1450 civarında.bi de ısınma problemi oluyor mu?işlemcisi yüzünden tereddütte kaldım bi de

Normal kullanımda öyle bir ısınma problemi yok ben 7 ay önce 1300 civarı bir şey almıştım, dediğim gibi oyunlarda 80 dereceği felan gördü. Bilgisayarda yük altında ise 50-60 arası oluyor mesala HD bir dizi vs izlerken 60-50 arası gidip geliyor.

Üst mesajda dediği gibi ekran kartlarını bir karşılaştırın derim.

• ben yaklaşık 3 aydır dell inspiron 5521 kullanıyorum, ufak bir fan problemi oldu, servis diğerlerine göre gayet hızlı sayılabilecek bir sürede fan değişimini yaptı, servisten de memnun kaldım. bunun haricinde bilgisayarın genel performansından çok memnunum. eğer yanlış anlamadıysam bu modellerde ultrabook işlemcisi var, muazzam bir şarj süresi sağlıyor, fişten çıkardıktan itibaren 5,5-6 saat kadar dayanabiliyor pil. sık oyun oynayan biri değilim, bilgisayarı genelde internet için kullanıyorum, fakat fifa 14 ve cod black ops gibi oyunları tam detayda hiç takılmaksızın oynayabiliyorum. kıyas konusu diğer bilgisayara da baktım, o da fena durmuyor fakat ram ve ekran kartı açısından elimdeki bilgisayarın daha iyi olduğunu söyleyebilirim

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

(ekran kartı benchmarkında radeon hd 8730 152. sırada, geforce gt720 ise 202. sırada)

sonuç olarak kullanan biri olarak; gerek performans açısından, gerekse bilgisayarın hakkında bir problem olduğunda muhattap olacağın teknik servis açısından (ki çok önemlidir) ben dell inspiron 5521'i tavsiye ederim.

• Herşeyi Çalıştırabilen Isınmayan Sessiz Bir Bilgisayar Arıyorsan Şu Konuya Bakmanda Fayda Var :
    http://forum.donanimhaber.com/m_87303377/tm.htm
  • Ben de bugün bu modeli sipariş ettim. Dolar kuru ve taksit farkıyla 1670 liraya 9 taksitle aldım.

Yaklaşık 10 gündür araştırıyorum, fiyat/performans olarak daha iyisini bu fiyata almak çok zor. Bu fiyatlardaki çoğu notebook 6 Gb Ram 500 Gb HDD ve 740m, 720m gibi ekran kartlarıyla geliyor. Dell 5521 ise 128 bit ekran kartı, 8 gb ram ve 1 Tb hdd ile geliyor. Gayet uygun bence, umarım memnum kalırım.
  • dell inspiron 5521 ve dell inspiron 5521 var elimde ve çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.