Şimdi Ara

DELL İNSPİRON 5537 KULLANICI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resimde gördüğünüz üzre DVD, Flash USB, HDD vs göstermiyor...
    Arkadaşlar USB yada DVD den nasıl gösterip Format atabilirim yardımcı olun..
    Windows 7 kurucam.. Yardım Edin..

DELL İNSPİRON 5537 KULLANICI KULÜBÜ DELL İNSPİRON 5537 KULLANICI KULÜBÜ

• boot list optionu legacy ye çevir.
    kb çok çok geç cevap veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxzxahmet3542

boot list optionu legacy ye çevir.
    kb çok çok geç cevap veriyorum

Yok kardeş yaptım çıkmıyor yoksa video yapıp mı göstersem size..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eve yeni geldim hemen bakayım

• legacy boota gel enterla. dvd boot etmek istiyorsan dvd. usb boot etmek istiyorsan usbnin üstüne gel enterla. F10a bas çık. eğer boot etmiyorsa dvd veya usb sorunludur.
    yada bilgisayar açılırken f12 ye seri bas gir ordan dvdyi veya usbyi (hangisini kullanıyorsan) seç enterla direk kuruluma başlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 10 Haziran 2015; 20:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxzxahmet3542

legacy boota gel enterla. dvd boot etmek istiyorsan dvd. usb boot etmek istiyorsan usbnin üstüne gel enterla. F10a bas çık. eğer boot etmiyorsa dvd veya usb sorunludur.
    yada bilgisayar açılırken f12 ye seri bas gir ordan dvdyi veya usbyi (hangisini kullanıyorsan) seç enterla direk kuruluma başlasın

Video sunu çektim Youtube Ekledim..
    Buyur bak Sorun nerdeymiş Cevap Bekliyorum senden Aga..

https://www.youtube.com/watch?v=0MhvbTp6uTo

• Yaşadığım sorunu Hallettim Müsaid olun Burada bir Konu Açarak Anlatacağım.. ;) :)
  • işlemci 1.6 ile 2.6 arası çalışır demişsiniz. Bunu kendimiz mi ayarlıyoruz?
  • arkadaslar 15r model laptop ekran kartim kirildi tamir icin onerebileceginiz istanbul ici servis var mi acaba?

• Efsane bilgisayar,
    Mevcut şekliyle 16GB RAM ve 512 GB SSD ile kullandığım bilgisayarım.
    İşlemcinin yetersiz kalması dışında hiç bir sorun yok. Ben bilgisayarda oyun oynamadığım için ekran kartına ihtiyaç duymuyorum. yaklaşık 5 saat süren batarya ömrü yanı sıra bataryasını doldurduktan sonra şarj etmeyi kesmesi 5 yıldır aynı bataryadan iyi bir performans alıyor olmam. Defalarca düşmesine rağmen sorunsuz çalışıyor olması parasını hak ettiğinin göstergesi. Tek kronik sorunumuz wireless adaptörümüz.

Çift batarya yedekledim, çift şarj cihazım var, orijinal işletim sisteminin kurulu olduğu 1TB HDD'yi de external olarak depolama için kullanıyorum. Bakalım daha nice yıllara...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.