Şimdi Ara

DELL inspiron N5110 B67F45 Isınma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı modelden arkadaşımdada var oda çok ısınıyo nefret bi marka dell bide wifi bluetooth problemide hiç bitmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_m

quote:

Orijinalden alıntı: ZELZELE!

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Orijinalden alıntı: ZELZELE!

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

aynı pc den bendede var. 75-80 max görüyorum ve oyun kapattıktan 2-3 dk içinde 50-55 e düşürüyor. 50-55 de 2.nesil i7 ler için normal seviye. 50-55 le çalışırken fan bile açmaz.

önemliydi benim için bu muhtemelen üretim hatası diye düşünüyorum yada vardır fanlarda bir sorun çünkü oyunda ayarları ne kadar düşürsemde 90 dan aşağı ısı olmuyor ve sende 50 55 arası normal seyirdeyken şuan bile benim 59 derece hep fazlalık var bakalım dell servisi nasıl bir yol izleyecek

normal diceklerdir büyük ihtimal. değişim iade için doa raporu vermezler bu sorun için.

normal diyemezler oyundayken aşırı ısınıp aniden kapanması geri vermemdeki en büyük nedendir

bu arada dell alacak arkadaşları uyarayım laptopu aldığınızda benim gibi bir sorununuz olursa 2 haftalık pc nizin açılmamasını ve değişimini talep ettiğinizde dell müşteri hizmetlerine eve gelen personel değişim raporu vermiyormuş artık sadece tamir amaçlı yani değişim için aldığım yerden faturayı mühürleyip servis tag numarısını faturanın boş biyerine yazıp size vermesi gerekiyor (aslı gibidir yapmak amaçlı) eğer internetten aldım nası yapıcam derseniz ben sanalmarketime iletişim yerinden msj attım saolsunlar gerçekten profesyonel şirket hemen aradılar ve yollayacaklarını söylediler e-mail yoluyla yolluyorlar ve faturadan sonrada dell pc nin ısındığı anın fotosunu istiyor yani everest tarzı programlarla çekilmiş pc ısısını gösteren fotoyu müşteri hizmetlerinin verdiği mail adresine yolluyorsunuz o şekilde ana departman onaylayıp değişim raporunu veriyor..

Servisle olan akıbetin hakkında bilgi vermemişsin. Değişim yapıldı mı? Bilgisayarın fanı değiştiyse sorunun çözüldü mü? Bizi bilgilendirirsen sevinirim. Bende bu bilgisayardan almak istiyorum...

Alıntıları Göster

Servisle olan akıbetin hakkında bilgi vermemişsin. Değişim yapıldı mı? Bilgisayarın fanı değiştiyse sorunun çözüldü mü? Bizi bilgilendirirsen sevinirim. Bende bu bilgisayardan almak istiyorum...

haklısınız bilgi vermeyi unuttum çok süre oldu ama aklınızda bulunsun değişim için inanılmaz şeyler istediler telefonda örnek : pc ultimate kurduğum için bu modeller uygun değil diyerek benden home basic veya pro. kurmamı istediler bu isteklerini yaptıktan sonra bi daha aradağımda

pcnin kapanırkenki videosunu çekin ve mail olarak yollayın bunu ana departman istiyormuş neyse istediler bunu bile yaptım ama nasıl yaptım pc ne zaman kapancağı belli olmadığı için video çekerken bi yandan fişi çektim ve kapanmış havası verdim daha sonra aradığımda benden hangi işletim sisteminin orjinal olduğunu inandırmam için
    biosun resmini ve kurduğum home basicin orjinal olduğuna inanmak için cd nin resmini istediler tabiiki orjinal kurmadığım için internetten bulduğum herhangi birinin evindeki home basic dvd resmini indirip yolladım bunlar şuan aklıma gelenler o kadar işi uzatıp beni yıldırmaya çalıştılarki ama iş yerimde olmama rağmen hepsiyle uğraşıp tek tek istediklerini verdim ve değişim gerçekleşti adamlar eve gelmeden pcyi değiştirmiş oldum yolladığım fotolarla videolarla ve daha bir sürü şey yolladım fakat 4 ay geçtiği için unuttum artık..

• arkdaşım laptopunun değişim durumuyla ilgili bilgim yok ama kullanacağın laptopun güç seçeneklerine girerek maksiimum işlemci kullanımını %60-70 gibi değerlere indirirsen ısınma konusunda sana büyük yardımcı olur.işlemci tam güç çalışmayacağı için ısınma da daha az oluyor.bende i5 2450 işlemcili modeli var.maksimum %60 işlemci kullanımında nfs run ı rahat oynayabiliyorum.ısı değerleri de maksimum 70-75 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah08 -- 15 Ağustos 2012; 11:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah08

arkdaşım laptopunun değişim durumuyla ilgili bilgim yok ama kullanacağın laptopun güç seçeneklerine girerek maksiimum işlemci kullanımını %60-70 gibi değerlere indirirsen ısınma konusunda sana büyük yardımcı olur.işlemci tam güç çalışmayacağı için ısınma da daha az oluyor.bende i5 2450 işlemcili modeli var.maksimum %60 işlemci kullanımında nfs run ı rahat oynayabiliyorum.ısı değerleri de maksimum 70-75 oluyor

öyle yapıncada i7 oluyo sana i3:) hadi bilemedin i5:) bu ısınma sorunu çok kötü bir durum malum bu yazda havalar çok sıcaktı ama bizde az para vermiyoruz. aldıkları parayı haketsinler...

• arkadaşım şunu unutma.kullandığımız işlemci modelinde şimdi ki oyunların çoğu %100 işlemci kapasitesine ihtiyaç duymaz.Dolayısıyla %70 ve ya % 60 larda olması yine işini görecektir.Yük daha çok ekran kartındadır.Ancak profesyonel anlamda grafik tasarımcılığı gibi işlerle uğraşıyorsan o zaman farklı tabi.Fakat oyunların çoğunda çok büyük performans kayıpları yaşamazsın.Normal kullannımlarda %60 bile fazla zaten .) Ayrıca ısınmayan laptop mu var? Hepsi mutlaka sorun çıkartır ısınma konusunda.
  • Bizimki hala çalışıyor. Isınma yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.