1 sene oldu bir Dell Laptop aldım inspiron 5110 ancak 1 sene içinde ısınma sorunu nedeni ile 2 kere servis çağırdım geldiler ve fanını değiştirdiler gittiler sonuç 2-3 ay sonra yine aynı sorun ısınıp kapanıyor laptop.
Yani Kısacası Laptop Aldığıma pişman oldum ve hiç bir şekilde yararlanamıyorum Teknik desteği aradığımda Video izlemeyin grafikleri yorar iseniz laptop unuz tabiki 2 ay içinde aynı olur diye bir yanıt geldi
Masa üstü bilgisayar almadığıma Çok çok pişmanım acaba garanti süresinde olduğu için laptop un özelliklerinde bir masa üstü bilgisayar ile değişim yaparlar mı?
malesef sahsen ben degısım yapcaklarını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ccacca
Merhaba Arkadaşlar
1 sene oldu bir Dell Laptop aldım inspiron 5110 ancak 1 sene içinde ısınma sorunu nedeni ile 2 kere servis çağırdım geldiler ve fanını değiştirdiler gittiler sonuç 2-3 ay sonra yine aynı sorun ısınıp kapanıyor laptop.
Yani Kısacası Laptop Aldığıma pişman oldum ve hiç bir şekilde yararlanamıyorum Teknik desteği aradığımda Video izlemeyin grafikleri yorar iseniz laptop unuz tabiki 2 ay içinde aynı olur diye bir yanıt geldi
Masa üstü bilgisayar almadığıma Çok çok pişmanım acaba garanti süresinde olduğu için laptop un özelliklerinde bir masa üstü bilgisayar ile değişim yaparlar mı?
bende alalı bir sene oldu bu modeli. napoleon tw oynarken yarım saat sonra kapanıyordu. açım termal macun yenilemesi yaptım.şimdi ısıyı makul derecelerde tutabiliyo. üstelik pc nerdeyse 1 sene boyunca hiç kapanmadı. kısacası bilinçli kullanmak lazım
ccacca
kullanıcısına yanıt
Kardeşim 1sene içinde 2defa servıs cagırdınya
1sene içinde cıhazına kac defa format attın ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme