Şimdi Ara

DELL Ryzen 7 4800H 16GB 512SSD RX5600M 6GB 144Hz 9670 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DELL G515-6S80W165C Ryzen 7 4800H 16GB 512SSD RX5600M 6GB 144Hz 9670 tl

trendyol.com
    Dell G515-6s80w165c Amd Ryzen 7 4800h 16gb 512gb Ssd Rx5600m Windows 10 Home 15.6" Fhd | Trendyol
    https://www.trendyol.com/dell/g515-6s80w165c-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rx5600m-windows-10-home-15-6-fhd-p-46422009

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isınma sorunu olan bir cihaz. 100 derecelerin üzerine rahatlıkla çıkıyor. Yoğun kullanımda performans kaybı yasatacagi gibi uzun ömürlü de olamaz.
    Sorunsuz olsa dahi bu donanıma bu para fazla.9300 e alinabiliyordu ilk çıktığında o zamanda pahalı demiştim.
    Pahalı diyorum ama kimseye alternatif gösteremem ben fikrimi söylüyorum. Alıp almamak size kalmış.
  • Isınma sorunu olan bir cihaz. 100 derecelerin üzerine rahatlıkla çıkıyor. Yoğun kullanımda performans kaybı yasatacagi gibi uzun ömürlü de olamaz.
    Sorunsuz olsa dahi bu donanıma bu para fazla.9300 e alinabiliyordu ilk çıktığında o zamanda pahalı demiştim.
    Pahalı diyorum ama kimseye alternatif gösteremem ben fikrimi söylüyorum. Alıp almamak size kalmış.

• frzstate kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu olan bir cihaz derken kullandınız mı veya temperature testlerine baktınız mı? 4800H tuf serisinde ısınıyor diye bu laptopta ısınacak diye bir şey yok. TUF serisinde tasarım hataları vardı o yüzden ısınıyordu. 45 watt TDP değerine sahip bir işlemci bu rahatlıkla güçlü mühendisliğe sahip soğutma sistemiyle serin tutulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 9 Eylül 2020; 11:39:17 >
  • Ofem kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki konuyu incelemenizi öneririm hocam, son güncellemeler ve bazı ince ayarlarla ısınma sorunu nispeten azaltıldı ancak ssd başta olmak üzere hala var maalesef.
    https://forum.donanimhaber.com/dell-g5-15-se-ana-konu--145160034
    Boştan sallamak yerine testlerini izlerseniz, arkadaşın yorumunda haklı olduğunu pc'nin 90-100 C aralığında çalıştığını görürdünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

Isınma sorunu olan bir cihaz. 100 derecelerin üzerine rahatlıkla çıkıyor. Yoğun kullanımda performans kaybı yasatacagi gibi uzun ömürlü de olamaz.
    Yok kardeşim söylemeyeceksin, iyilik de yapma, denize de atma. Bırak herkes kendi parasıyla rezil rüsva olduktan sonra çözüm bulmak için yana yakıla nette, servislerde maceralar peşinde koşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Yok kardeşim söylemeyeceksin, iyilik de yapma, denize de atma. Bırak herkes kendi parasıyla rezil rüsva olduktan sonra çözüm bulmak için yana yakıla nette, servislerde maceralar peşinde koşsun.

Alıntıları Göster
    Malesef öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İşte sorun orda “güçlü mühendislik” ile soğutamamışlar. Güçlü bir mühendislik ile eminim çözülür ama bir sürü firma çözemiyor bu işi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.