Şimdi Ara

Dell Studio 1558 Laptop Yenileme Çalışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam şimdi PC açılırken f8 e sürekli basıp çıkan menüden repair PC yi seçtim. Ardından dell datasafe local backup ile PC yi aldığım ilk gün olan 12 Eylül 2010 a döndürüyorum. Eski ayarları koru seçeneğini kaldırdım ki tamamen sıfırdan sistem olsun diye. Aslında bir nevi format atmış oluyorum sanırım.

Dell Studio 1558 Laptop Yenileme Çalışması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Çok büyük bir ihtimalale anakart arızası.

Temiz bir format vs denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Hocam şimdi dell data local backup ile 2010 a döndürdüm bilgisayarı. Windows update ve driver güncellemelerini yaptım. Ardından 8 GB RAM i geri taktım. Şuan sorunsuz çalışıyor. Gayette stabil bilgisayar. Aslında fan temizlenip bir de termal macun yenilense 10 numara olur ama kendime güvenemedim. Ha birde ssd takılsa tabi gayet iyi olur.

Şuan Windows puanlaması 7.9 üzerinden 5. O da ekran kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    Ati ekran kartlı cihazlar sıcaklık konularında hassasdır, gerekirse termal macununu kendiniz alıp bakımını yaptırtın yoksa chipi yanabilir. Oyun amaçlı yükseltme düşünmüyorsanız, cihazınız hala gideri var, işlemci o haliyle bile yeterli 8gb ram ve ssd ile uzun yıllar daha sizi götürür ama sistemin stabil olması adına win10 a geçilmesi daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

Ati ekran kartlı cihazlar sıcaklık konularında hassasdır, gerekirse termal macununu kendiniz alıp bakımını yaptırtın yoksa chipi yanabilir. Oyun amaçlı yükseltme düşünmüyorsanız, cihazınız hala gideri var, işlemci o haliyle bile yeterli 8gb ram ve ssd ile uzun yıllar daha sizi götürür ama sistemin stabil olması adına win10 a geçilmesi daha iyi olabilir.
    Hocam win10 bilgisayarı daha çok kasar diye düşünüyorum. İlk açılışta bilgisayarın kendine gelmesi 9-10 dk yı bulabiliyor. Daha sonra ise stabil kullanıyorum.

1. Nesil i7 1.73 ghz işlemci (tb ile 3 ghz ye kadar çıkabiliyor sanırım)
    8 gb ddr3 1333 mhz ram
    1 gb ati HD radeon 5470 serisi ekran kartı
    500 gb 7200 rpm hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilsbutcher -- 7 Ocak 2020; 2:15:41 >
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    imzamdaki cihazın açılışı 30sn sürüyor kendine gelmesi max 1dk arayüzdeki akıcılıgı koydugum video da mevcut, biraz da kullandıgım sürümle alakalı ama 8 çekirdekli 8 ramli bir laptopta eğer hdd de sorun yoksa sistemin kat kat stabil olması gerekir, inandırı gelmeyebilir ama şu cihaz bile bana ssd'yi hiç aratmadı.
  • Hocam RAM işlemci ve ekran kartı benim PC daha iyi olmasına rağmen sizin PC nin performansı vermiyor. LoL de en düşük ayarlarsa başta iyi başlıyor sonra acayip bir lag giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.