selam herkese kampanyadan dell studio aldım fakat piksel hatası var çok morelim bozuldu Ne yapmalıyım bana fikir verirseniz sevinirim?? teşekkürler
Ürünü internetten aldıysan 1 hafta ya da 15 gün içinde iade edebilirsin
elden aldım mavi den kontrol ettirdim teknikerlere saglam dediler ama eve gelince piksel hatası oldugunu gördüm sadece ellerinde 1 tane kalmıştı servise mi aramalıyım yoksa geri götürüp beklemelimiyim ???
quote:
Orjinalden alıntı: musty1547
elden aldım mavi den kontrol ettirdim teknikerlere saglam dediler ama eve gelince piksel hatası oldugunu gördüm sadece ellerinde 1 tane kalmıştı servise mi aramalıyım yoksa geri götürüp beklemelimiyim ???
Serviste 5 pikselden sonrası için değişim yapıyorlar(ben öyle biliyorum markaya göre değişiyor) Aldığın mağazaya götür ama bir ihtimal geri alırlar..
teşekkürler aradım şimdi yan yana 3 piksele kadar garantiye giriyormuş :( elimde kalacak büyük ihtimal
Aldığın ürünü geri iade etme hakkın var sebebsiz olarak 30 gün için'de yalnız mavi bilgisayar bildiğim kadarı ile battı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme