Bildirim
Dell Türkiye Genel Müdürü ile yeni bilgisayarları ve Türkiye'deki çalışmalarını konuştuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Özet geçeyim:eeeee ıııııı eeeee ııııı eeeeıııı ıııııeeeee eeee ıııııı.
-
dell adamı dell'irtir...
-
Dell kaliteden çok uzaklaştı. çok daha iyi alternatifler var. -
alienware ucuzlayacak mı diye soruluyor, adam bu fiyattan bile satıyoruz ne ucuzlaması diyor.
dell beni kaybetti -
Bende Dell'ı cok begenıyorum bana gore laptop dunyasında alınacak 3 marka var dell asus paran varsa apple zaten cogu banka ve devlet kurumları amerıkada olsun turkıyede olsun Dell cıhazları kullanıyorlar
-
7 Yıldır dell kullanıyorum Geçen sene çıkardığı modellerden bir *** olmaz.İyice bozdular.
-
Az sonra izleyeceğim ama hazır konu varken sorayım,
Alienware ülkeye ne zaman adam gibi girecek? Veya girecek mi? -
Alienware konusunda tutumları çok çirkin, şirketlerin çoğunun küçülme başlangıcı "biz tekeliz" düşüncesiyle başlıyor, eğer "biz nasolsa alienware'ı satarız" demeye devam ederlerse insanlar msi'ı daha çok tercih eder ki daha Türkiye'de pazara dahi konmadan bu sözleri söyleyebilecek cesareti varsa kınıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Kasım 2013; 18:16:21 >
-
Dell ve sony vaio diyince benim aklıma nedense kazıklanmak geliyor aynı özellikteki emsallerine göre bir hayli pahalı ürünleri -
quote:
Orijinalden alıntı: PsychicPower
Alienware ülkeye ne zaman adam gibi girecek? Veya girecek mi?
Alienware 2010 yılından beri Türkiye'de satılıyor. -
Biri şu adama L521x 'in Usa da 999$+%10 vergi olduğunu % 20 kupon indirimi ile alındığını, türkiyede ise L521x'in 4500 lira olduğunu ve bu paranın amerika fiyatının 3 katı olduğunu anlatabilir mi?
Bahsettiğim model i7-3632qm\650m iki ülkede de
Uçak bileti alıp amerikaya git gel daha ucuz olduğunu anlatsa süper olur.
Ayrıca paso inspiron satıyor dell tr de, ben xps serilerini ancak eski elde kalan modellerini getirip fahiş fiyattan sattıklarını görüyorum.
Bu arada precision m3800'ü sabırsızlıkla bekliyorum ama dell türkiye getirmedin usa dan alcaz nasılsa nerden bulalım 5000-6000 i
Hakkını yemeyelim arada vostro satıyorlar ve latitude 2 kat fiyata.o kadar az getiriyorlarki hiç zincir mağazalarda latitude yok.
Asus lenovo acer amerika fiyatının neredeyse aynı paraya türkiyede mal satabiliyor ama.
Dell kaliteli evet ama inspiron ,alt seviye vostro ve latitude resmen dökülüyor sadece üst seriler kaliteli.hala bi thinkpad değil kalite olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 7 Kasım 2013; 0:06:36 >
-
Ürnünüz arızalndığı zaman yerinde servis adı altında destek veriyorlar ancak o telefonlara ulaşıp cihaza baktırana kadar 9 doğuruyorsunuz.
-
casper kızmasın sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri şu adamam L521x 'in Usa da 999$+%10 vergi olduğunu % 20 kupon indirimi ile alındığını türkiyede ise L521x'in 4500 lira oldupunu ve bu paranın amerika fiyatının 3 katı olduğunu anlatabilir mi?
Bahsettiğüm model i7-3630qm\650m iki ülkede de
Uçak bileti alıp amerikaya git gel daha ucuz olduğunu anlatsa süper olur.
Ayrıca paso inspiton satıyor dell tr de ben xps serilerini ancak eski elde kalan modellerini getirip fahiş fiyattan sattıklarını görüyorum.
Bu arada precision m3800'ü sabırsızlıkla bekliyorum ama dell türkiye getirmedin usa dan alcaz nasılsa nerden bulalım 5000-6000 i
Hakkını yemeyelim arada vostro satıyorlar ve latitude 2 kay fiyata.
Asus lenovo acer amerika fiyatının neredeyse aynı paraya türkiyede mal satabiliyor ama.
Dell kaliteli evet ama inspiron alt seviye vostro latitude resmen dökülüyor sadece üst seriler kaliteli.hala bi thinkpad değil kalite olarak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hedgehog!
quote:
Orijinalden alıntı: PsychicPower
Alienware ülkeye ne zaman adam gibi girecek? Veya girecek mi?
Alienware 2010 yılından beri Türkiye'de satılıyor.
Dikkat edersen ben adam gibi girecek mi dedim
Ben hiç teknomarketlerde,online mağazalarda görmedim, en azından dell'in online bir mağazası olsa, istediğin konfigürasyonu kısa sürede ulaştirsalar ona da razıyım(belki vardır da ben bilmiyorumdur)
Benim tek gördüğüm kıytirik satıcıların 2 nesil eski makinalara o zamanın piyasasıyla bile fahiş fiyatlar istemeleri.
Satılıyorsa da söyleyin biz de alalım kısacası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X