Şimdi Ara

Dell XPS 15 ve 17 güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell markasının sevilen dizüstü serisi XPS yavaş yavaş yeni nesil Alder Lake işlemcilere terfi etmeye başladı. XPS 15 ve XPS 17 dizüstü modelleri performansa odaklı Intel Alder Lake H işlemciler ile güncelleniyor.

Yeni Dell XPS 15 ve 17 dizüstüler

Dell tarafından yapılan açıklamada XPS 15 ve XPS 17 dizüstü modelleri en yüksek performansı verecek şekilde güncellendi. Intel Core i5-12500H, Core i7-12700H ve Core i9-12900HK işlemciler ile serinin en güçlü modelleri ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Dell Vostro 3420 sadece 1 saatte yüzde 80 doluma ulaşıyor

64GB’a kadar DDR5-4800 RAM ve 4TB’a kadar PCIe x4 SSD ile desteklenen yeni modeller 4K dokunmatik IPS veya Full HD IPS ekran seçeneklerine sahip. 15 inçlik modelde bir de OLED seçeneği yer alıyor.

Dahili grafik birimleri ile yetinmek istemeyenler için 15 inçlik modelde RTX 3050, 17 inçlik modelde ise RTX 3060 ekran kartı seçeneği mevcut. 2022 Dell XPS 15 modeli 1449$, 2022 Dell XPS 17 modeli ise 1849$ seviyesinden başlıyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/dell_xps_15_and_xps_17_get_12gen_intel_chips_and_faster_ram-news-53705.php

• Dünyanın açık ara en iyi dizüstü markası, DELL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayla macbook alırı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dell XPS güzel ve premium bir ürün Macbook air ve Macbook pronun rakibi şimdi kontrol ettim 3-4 senelik donanımlar 50 bin TL civarı. İşte olay bu. Aslında Mac'ler çok pahalı değil derken bunu kastediyoruz.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    windows sistem olarak belki. Macbook işlemci, kasa, ekran ve birçok konuda 5 yıl ilerde. Ofiste XPS ve macbook kullanan biri olarak yazıyorum.

• Bu özelliklere 3050 ve 3060 yerine 3070TI ve 3080TI yakışırdı.

• Romeo84 kullanıcısına yanıt
    o kadar para verip ne yapacan internette mi gezecen? kursana abi apex yada bf 2042 göreyim

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    yoo hp her zaman 1 numaraydı dell 2

• Mac pro dan xps 15 e geçmiştim. Mac kasa kalitesi daha iyi ama genelde windows gerektiği için daha rahat etmiştim xps ile. Batarya bozuldu, ofise eleman gelip yarım saatte değişip gitmişti, gördüğüm en iyi servis hizmetiydi. Windows olarak en kaliteli cihazlardan diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası çoğu insan windows/mac'in sunduğu uygulamaları kullanmazken bu işletim sistemlerine bağımlılık niye bilemiyorum. pc ile başı basit olan biri için chrome os flex varken mac veya windows kullanmak anlamsız bence.

• AMD olmalıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.