Şimdi Ara

DeLuGe 1.Sinden DH ye ÖZel HEDİYELER!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiginiz gibi delugede 1.oldum(hilesiz oyundakı yenı ozellıklerle) sonra oyunda bır yukseltme daha cıktı ve benı banladılar sebeplerını 10larca kez yenı hesap acıp forumda sordum actıgım tum hesaplar cevap verılmeden banlandı neyse konumuza donelım

Bana bunu yaptılar ben rahat duramam artık onlarla kapısalım bıraz altını ustune getırecegım bu oyunun sımdı benım pokemonları depoladıgım hesabım var

TUM DH UYELERINE SHINY EEVEE!!!!!

ayrıca bır nıckımı verıyım

nıck depopokemonlar

Yaklasık 500 tane shıny eevee var bende degısık degısık hesaplarda ve bınlerce degerlı pokemon ama oncelıkle herkesın bır shıny eeveesı olsun dh dakı nıckınızı verın tradeye dandık bir pokemon koyun ben teklıf gonderıcegım ayrıca lutfen nasıl bu kadar shıny eevee veya dıger pokemonlardan 100er tane var demeyın yoksa admınler bır daha yenılık getırırler oyuna tam kafayı yerım

(son bır not dagıtımlara bu ayın sonunda baslayacagım cok yogunum ama nıckını yazan herkese shıny eevee ve ıstek pokemonlar almaya baslarım ıstedıgınız pokemonu bulurum bu ayın sonunda 3 dk mı alıyor bır pokemonu 100 tane bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 6 Haziran 2010; 13:07:09 >

• durmadan haksiz yere ban yedigin bir oyunda insanlar neden emek harcasinlar ?
  • sanırım anlamadın tradeye pokemon koyun sıze pokemon dagıtıyorum dıyorum burada sızın emegınızle ılgılı ne var tradeye pokemon koymak zor mu gelıyor sana ?????onu da mı ben yapıyım???tradeeye dandık bır poke koy shiny eevee falan veriyim diyorum
  • Vortex'mi ?
  • deluge
    her uyeye shıny eevee verırırım sımdılık bu ayın sonunda her degerlı pokemondan dagıtacagım 2ser tane falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 6 Haziran 2010; 14:08:55 >
  • Kardeşim kaç defa haksız yere Ban yemişsin neden hala oynuyorsun o oyunu anlamıyorum ve neden oynayalım Deluge haksız yere Ban yiyeceksek
  • haklısın ben oynayalım demedım ama oyunda acık buldum ve oynayanlar faydalansın dıye pokemon degıtıyorum ıstemeyen almasın sankı zorla pokemon verıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • delugeye kayıt oldum.Haritada gezmememe rağmen takımıma 73 lvl persian geldi.Normal bir durum mu
  • gunluk deluge hadiyesidir ondan gelmıstır her gun hediye veriyorlar oyuna girdiginde gormen lazım su anda ısım yok nıckın ne tradeye pokemon koy da sana bı seyler gonderıyım
  • sadece eski hesaplar silinmiş mi diye baktım saol.delugede ilk 10 daydım bende ilk açıldığı sıralar.
  • Bana ver .Nerde beleş orda ben.
  • Vortex oynuyor millet artık.
  • Deluge'de açık gibi bişey vardı ben de sevdiğim pokeleri depoladım zamanında ama 100 tane falan yapmadım tabi Şimdi pokemon oyunlarına ayıracağım vaki vortex'e ayırıyorum aynı crater gibi eski günleri hatırlatıyor bana.
  • Çok az kişi deluge oynuyor ve shiny eevee içinde kimse bu oyuna başlamaz diye düşünüyorum sürüyle bug var.Çoğu kişi vortex oynuyor artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNg_AFC

sanırım anlamadın tradeye pokemon koyun sıze pokemon dagıtıyorum dıyorum burada sızın emegınızle ılgılı ne var tradeye pokemon koymak zor mu gelıyor sana ?????onu da mı ben yapıyım???tradeeye dandık bır poke koy shiny eevee falan veriyim diyorum

benim dedigimden bunu nasil anladin anlamak zor :D

adamlar seni banlayarak butun emeklerini bosa cikardi

su anda emek harcayan arkadaslarida banlayabilirler bu manada soyledim
  • CeFurkan vortexte bug arayıp bize bi pm atsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

CeFurkan vortexte bug arayıp bize bi pm atsan.

o degilde aklima geleni soyliyim

saglam bir bug bulup benim oyunda belli level kasanlara vericem

ama gerek yok bu tip islere ugrasacagima kendi oyunumu daha iyi yaparim

Allah a sukur surekli iyilesiyor

mayis ayindaki reklam geliri 1250 TL mesela bagislari saymiyorum

ha birde vortex e girmeye calistim acilmadi site sizde nasil ?

• Bende de açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

sanırım anlamadın tradeye pokemon koyun sıze pokemon dagıtıyorum dıyorum burada sızın emegınızle ılgılı ne var tradeye pokemon koymak zor mu gelıyor sana ?????onu da mı ben yapıyım???tradeeye dandık bır poke koy shiny eevee falan veriyim diyorum

sen nasıl anlamadın sasırtıyorsun benı??kendı oyununu acmıs adamsın o kadar web sıte isleriyle ugrasıyorsun burada anlasılmayacak ne var İ???adamlar emegımı bosa cıkartıgı ıcın oyunlarında bug bulup onu mıllete dagıtıyorum ve bugu anlamaları da zor yanı burada adamlara sınır oldugum ıcın boyle bır sey yapıyorum
    sanırım anlatabıldım yanı adamlar bı bakacaklar herkesın carında her pokemondan 100er tane var(legendler harıc) ve ortada ban sebebı de yok cunku bu 100er pokemonu benden tradeyle almıs olacaklar banlarlarsa benım hesabımı banlarla ama ben de bugu nbıldıgım ıcın herkeese tradeden pokemon dagıtabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 6 Haziran 2010; 22:45:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

sen nasıl anlamadın sasırtıyorsun benı??kendı oyununu acmıs adamsın o kadar web sıte isleriyle ugrasıyorsun burada anlasılmayacak ne var İ???adamlar emegımı bosa cıkartıgı ıcın oyunlarında bug bulup onu mıllete dagıtıyorum ve bugu anlamaları da zor yanı burada adamlara sınır oldugum ıcın boyle bır sey yapıyorum
    sanırım anlatabıldım yanı adamlar bı bakacaklar herkesın carında her pokemondan 100er tane var(legendler harıc) ve ortada ban sebebı de yok cunku bu 100er pokemonu benden tradeyle almıs olacaklar banlarlarsa benım hesabımı banlarla ama ben de bugu nbıldıgım ıcın herkeese tradeden pokemon dagıtabılırım

senden trade ilede alanlari banlarlarsa o zaman anlarsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.