Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bana bir tane all ress üzerine yoğunlaşan DH gösterir misin?

All res dediysem, 800-900 res yap demedim. Vit gidileceğine res gitmek bana göre çok daha mantıklı olduğu için öyle söyledim. Yine de en önemli olan DPS'tir ama DPS'in yanında res olması hiç de yadırganacak bir durum olmaz.

Vit yok ise all res isterse 2000 olsun ne yazar. Ekstradan Vit olmasının avantajı şu olur. Yolda giderken mobun birisi ok yada mızrak atar. Eğer canın çok düşük ise ve kaçamadıysan ölmüş olursun. Ama canın en azından bu moblardan tek yemeyecek şekilde fazla olursa, daha iyi olur bu kişi için. Yoksa elitler yada bosslara kafa tutacak kadar vit yapsin demiyorum. Zaten armor ve resist olmadan kafa tutması imkansız. Yine aynı şekilde DH zaten öyle bir karakter değil.

• quote:

Vit yok ise all res isterse 2000 olsun ne yazar. Ekstradan Vit olmasının avantajı şu olur. Yolda giderken mobun birisi ok yada mızrak atar. Eğer canın çok düşük ise ve kaçamadıysan ölmüş olursun. Ama canın en azından bu moblardan tek yemeyecek şekilde fazla olursa, daha iyi olur bu kişi için. Yoksa elitler yada bosslara kafa tutacak kadar vit yapsin demiyorum. Zaten armor ve resist olmadan kafa tutması imkansız. Yine aynı şekilde DH zaten öyle bir karakter değil.

Max Discipline ile vit açığını stratejik olarak kapatabilir. Smoke Screen düzgün kullanılırsa ranged moblar pek de etki etmez. En mantıklısı defansif öğeler barındıran itemları dengeli bulmak ama bu tür itemlar hem DPS'ten feragat ettiriyor hem de DPS'e çok etki etmeyenleri aşırı pahalı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

Max Discipline ile vit açığını stratejik olarak kapatabilir. Smoke Screen düzgün kullanılırsa ranged moblar pek de etki etmez. En mantıklısı defansif öğeler barındıran itemları dengeli bulmak ama bu tür itemlar hem DPS'ten feragat ettiriyor hem de DPS'e çok etki etmeyenleri aşırı pahalı oluyor.

Çok zor durumda kalmadığım sürece, moblar için disiplin kullanmam. Elitlere saklamaya çalışırım. Nerede ne zaman çıkacakları belli olmuyor.

• Abi şu minion'ları immune olan champ grup mu rare grup mu neyse işte o nasıl kesiliyor,ben o çıkınca direk tabanları yağlıyorum
  • Beyler karakter için ne yapılmalı singleda oynarken act2 de elite grupların birçoğunu kesebilsemde 2li elitelerde direk yatırıyolar.Biraz daha dexle iş gider gibi duruyor.

Fikirlerinizi alayım.

Demon Hunter Platformu
  • Selam arkadaşlar patchden sonra DH'yi bırakma kararı aldım o yüzden tüm setimi satıyorum ilgilenen olursa itemler bunlar;

Demon Hunter Platformu
  • arkadaş bu ah nedir ya? benim 177 dex %46 crit hit damage olan eldiveni araştırıyorum en ucuzu 5m ah de

ben 3m den koyuyorum alan yok? napmak lazım reklammı verelim ulusal tv kanallarına
  • AH'da insanların neye göre fiyat koyduğu anlaşılır değil. 25bine aldığım itemi 20'den satışa koydum alan çıkmadı. (Demek ki ben enayi imişim, bunca insan yanlış düşünemez ) Kaç zamandır bracer arıyorum. Nasıl olduysa level 30 civarı bir tane düşürmüşüm özellikleri iyi, aynı özellikte daha yüksek armorlu bir şey bulayım diyorum yok.

En sonunda Hell'e başladım tokatlamayan elite yok Tek yemek DH kaderi de, duvar kenarına sıkışınca insan üzülüyor yahu
  • Demon hunter için all resist önemlimi ? ne kadari yeterli olur ? bilgilendirebilirmsiniiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Abi şu minion'ları immune olan champ grup mu rare grup mu neyse işte o nasıl kesiliyor,ben o çıkınca direk tabanları yağlıyorum

Bir şekilde immune minion'ları bir kenara dmg yiyen mob'u bir kenara çekebilmek lazım (birbirinden ayırmak lazım; bunun için haritanın uygun olması lazım; harita genişse iş çok zor), ya da geri kaça kaça dmg yiyen mob'u tutturarak dps vermek, yere caltrops koyup yavaşlatmak vs. coop'ta yine bir nebze çekilir hale geliyorlar barbar tanklamasıyla. Bence en zor pack'lardendir "immune minions"; çoğu zaman gereksiz yere uzun sürüyor kesmesi, bazen çok yatırıyor DH olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Haziran 2012; 14:29:01 >

• Orijinalden alıntı: Heliak

Selam arkadaşlar patchden sonra DH'yi bırakma kararı aldım o yüzden tüm setimi satıyorum ilgilenen olursa itemler bunlar;

3 - 11 numaralı itemlara ne kadar istiyorsun ?
  • bi yerde hata yapıyorum yine sanırım, çünkü ben patch'tan sonra dh kasmaya başladım :) Witch Doctor'umun attack speed'i yalan olduğu için ve işe yarar tek tüf tüfü olduğu için dedim başka bir sınıf kasayım, dh seçtim ama siz bırakıyorsunuz. Öncesini bilmiyorumda şuan WD'dan daha iyi durumdasınız. Neyse efendim gelelim soruma, bir WD bir DH karakterim var, 3 eldivenim var, en azından birisini satmak istiyorum, aşağıdaki resimlerden hangisini satmamı önerirsiniz?

1
     Demon Hunter Platformu

2
     Demon Hunter Platformu

3
     Demon Hunter Platformu

hepsini satsam Dex, Vit, CC, CD, All Res, AS'lisini bulamam sanırım bulsamda parası fiiuv

• İlk eldiveni kaça satarsın uygun bişey dersen alayım.Olmadı bir veya 2 tane legendary verebilirim sana
  • birine karar verip diğerlerini ah'tan bid usulü satacağımda karar veremedim.
  • sayın DHler bow iş yapar mı???
    Piyasası nedir??

Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliak

Selam arkadaşlar patchden sonra DH'yi bırakma kararı aldım o yüzden tüm setimi satıyorum ilgilenen olursa itemler bunlar;

Demon Hunter Platformu

Hocam ring ve chest armor için ne kadar istersen fiyatları ayrı ayrı söylersen sevinirim birde eğer itemler için bir fiyat verdiysen onları bir söylesen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

sayın DHler bow iş yapar mı???
    Piyasası nedir??

Demon Hunter Platformu

Çöp
  • quote:

quote:

Piyasası nedir??

Demon Hunter Platformu

Çöp

eyvallah şaşırmadım:(
  • quote:

quote:

quote:

Piyasası nedir??

Demon Hunter Platformu

Çöp

eyvallah şaşırmadım:(

Piyasa çok karıştı. 1k Damagesi olan itemler bile o kadar ucuz ki. Yinede özelliklerine göre AH'de bir aratabilirsin.

• Beyler iki adet ürün satılıktır

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 26 Haziran 2012; 15:27:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.