Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Attack Speed ve Crit Hit Dmg giden bir DH için 150 Dex mi daha yararlı olur yoksa %6 attack speed mi?
  • Arkadaslar yeni 60 oldum. 2h xbowlara bakiyorum da en ucuzu 900k dan basliyor 1100 kusur dps, 100m a kadar var. Benim 1m um var. Elimdeki de 490 dpslik xbow. Ne oneriyorsunuz, su an itibariyle 38 k damageim(sharshooter ile), 30 k hp im var. Alsam mi 1m bayip ? Yoksa inferno da gittigi yere kadar gitsin mi ? Bu halde fail bi dhyim biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 elimize 1 hand bow alsak ve toplamları %200 critical hit damage olsa nasıl olur sizce. Daha iyi olmaz mı. Böylelikle attack speed e çok gereksinim olmaz. Tek el silahlar hızlı zaten.

Denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

2 elimize 1 hand bow alsak ve toplamları %200 critical hit damage olsa nasıl olur sizce. Daha iyi olmaz mı. Böylelikle attack speed e çok gereksinim olmaz. Tek el silahlar hızlı zaten.

Denedikten sonra sonuçları paylaşırsan sevinirim.
  • Silahta crit damage yoksa (ya da soket yoksa) para etmiyor artık... Sadece dps olan silah almak DH için mantıklı değil.

Ayrıca crit yanında, silahta Loh ya da life steal varsa o silahın satışı kolay oluyor. 1M'ye soketi boş 1000k dps 2,20 life steal bow bulmuştum; sokete 70 crit takıp koydum satışa rmah'ta 1 hafta içinde satabildim; önce yüksek fiyat koymuştum; sonraki günlerde düşürdüm fiyatı gitti.

Edit: Ofisteyim sayfayı yenilememişim; konu 1 sayfa kadar ilerlemiş; son gördüğüm post bow için fiyat soruyordu; ona ithafen yazayım demiştim; yine de kalsın madem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Haziran 2012; 13:30:01 >
  • Arkadaşlar bu xbow'u 20m'ye aldım sizce uygun bir fiyat mı ? Yoksa kazıklandım mı ?

Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Arkadaşlar bu xbow'u 20m'ye aldım sizce uygun bir fiyat mı ? Yoksa kazıklandım mı ?

Demon Hunter Platformu

Bence pahalı, bow aldım ben geçen gün 6mye, onunla karşılaştırınca 7k dps veriyor bu ekstra olarak, ben almazdım şahsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

quote:

Arkadaşlar bu xbow'u 20m'ye aldım sizce uygun bir fiyat mı ? Yoksa kazıklandım mı ?

Demon Hunter Platformu

Bence pahalı, bow aldım ben geçen gün 6mye, onunla karşılaştırınca 7k dps veriyor bu ekstra olarak, ben almazdım şahsen :)

Peki nasıl birşey tavsiye edersin hocam.250m civarı param var zaten ama build işinde iyi değilim.

• Off diyorum sadece, 250m gold var; 20m 'yi crit damage olmayan xbow'a vermek hiç etkilemiyor bile arkadaşı neredeyse. =(

250m gold'um olsa rmah'tan 1000eur rahat yapardım heralde. =S Artık eskisi kadar ah'dan ucuza yakalayıp pahalı satmayı pek yapamıyorum, pek zaman ayıramıyorum ayırıdığımda rastgelemiyorum; dolayısıyla şu an gold krizindeyim buna rağmen geçen gün 25eur kadar kazanç sağlamıştım. Yüksek gold bütçesi ile neler neler yapılır demek istiyorum özetle...

Neyse silaha gelirsek bence kesinlikle 20m etmez; çünkü crit damage yok.
    Benim şu anda kullandığım xbow'um 999.7 dps, %89 crit damage var ve 2.80 life steal; 3.7m'ye gold'a acıyarak ama değeceğini bilerek almıştım son patch'den 2-3 hafta önce (şu an çok daha değerlendi crit damage ile); dolayısıyla 20m'ye aldığın bow'a kullandığımı değişmem.
    Ancak halen kazıklanmış değilsin; çünkü rmah'da satma ihtimalin var; gold'u EUR'ya çevirme ihtimalin var yani; rmah'ta dps'i yüksek görüp alan olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Haziran 2012; 16:08:07 >

• quote:

Demon Hunter Platformu

Bow'da olması gereken statlar;

1. Critical Hit Damage (60+)
    2. Boş socket (Daha fazla Crit damage için)
    3. Yüksek DEX (150+)
    4. Attack Speed (Nerften sonra olmasa da olur)
    5. Yüksek DPS tabi ki de.

Ve o bow 20m etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Haziran 2012; 16:17:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Demon Hunter Platformu

3. Yüksek DEX (150+)

Ve o bow 20m etmez.

Onların hepsini 1 bowda bulursan haber et hocam Bu arada bu bow bukadar useless ise ben bunu gold ah de kaça satabilirim en az zararla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaslar yeni 60 oldum. 2h xbowlara bakiyorum da en ucuzu 900k dan basliyor 1100 kusur dps, 100m a kadar var. Benim 1m um var. Elimdeki de 490 dpslik xbow. Ne oneriyorsunuz, su an itibariyle 38 k damageim(sharshooter ile), 30 k hp im var. Alsam mi 1m bayip ? Yoksa inferno da gittigi yere kadar gitsin mi ? Bu halde fail bi dhyim biliyorum.

yok mu fikri olan ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Demon Hunter Platformu

3. Yüksek DEX (150+)

Ve o bow 20m etmez.

Onların hepsini 1 bowda bulursan haber et hocam Bu arada bu bow bukadar useless ise ben bunu gold ah de kaça satabilirim en az zararla ?

Hepsini demedim zaten. Yukarıda bir sıralama yaptım. Bütçenize göre o sıralamanın başından sonuna kadar inmeye çalışırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

2 elimize 1 hand bow alsak ve toplamları %200 critical hit damage olsa nasıl olur sizce. Daha iyi olmaz mı. Böylelikle attack speed e çok gereksinim olmaz. Tek el silahlar hızlı zaten.

Denemelerinin sonuçlarını merakla bekliyorum hocam, bende yeni DH kasıyorum, silah hariç bütün eşyaları hazırladımda silah olarak nasıl birşey yapayım karar veremedim, sizin dediğiniz mantıklıymış.

Ekleme olarak şunu sorayım, Crossbow ve normal Bow'u karşılaştırırsak hangisi daha etkili?Birisi %15 atak veriyor ve daha hızlı, birisi %50 crit dmg veriyor ama çoğu insan Crossbow'u tercih ediyor.Şöyle bir baktığımda daha seri atış yapmak ve %15 base damage daha bi cazip geliyor gibi, sizler ne düşünüyorsunuz?Bir de Crossbowla oynarken oyun sanki ağır çekimde işliyormuş hissine kapılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 28 Haziran 2012; 1:22:52 >

• arkadaşlar en yüksek dps için nasıl bir pasif skill buildi tavsiye edersiniz? İlk mesaja birkaç build eklense güzel olur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

arkadaşlar en yüksek dps için nasıl bir pasif skill buildi tavsiye edersiniz? İlk mesaja birkaç build eklense güzel olur aslında.

En yüksek DPS için pasifler,

Archery,
    Steady Aim,
    Sharpshooter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Ekleme olarak şunu sorayım, Crossbow ve normal Bow'u karşılaştırırsak hangisi daha etkili?Birisi %15 atak veriyor ve daha hızlı, birisi %50 crit dmg veriyor ama çoğu insan Crossbow'u tercih ediyor.Şöyle bir baktığımda daha seri atış yapmak ve %15 base damage daha bi cazip geliyor gibi, sizler ne düşünüyorsunuz?Bir de Crossbowla oynarken oyun sanki ağır çekimde işliyormuş hissine kapılıyorum.

Hocam normal bowlarda damage aralığı xbowa göre çok daha geniş. Durum böyle olunca yaklaşık 1k DPS bir bowun damage aralığı 300-1100 gibi olurken xbowlarda bu aralık 650-1100 gibi çok daha az oluyor. Oyun vuracağımız damage değerini bu aralıktaki herhangi bir değerle belli katsayıları çarparak oluşturduğu için xbow ile vurulan damage ortalaması daha yüksek oluyor.

• @Hobo.
    Teşekkürler.
  •  Demon Hunter Platformu

Ne kadar eder sizce bu item?
  • 1m felan en fazla, satabilirsen tabi... Buyout olmadan 1M'den başlatmayı deneyebilirsin. Satılmazsa Buyout 1M felan yapıp 600-700'den felan bid başlatırsın.
    Hız ve crit olduğu için gidebilir bence, dps 900-1000 olmasa bile 1-1,5m'ye...

Gerçi son 1 haftadır pek bakamadım silah piyasasına, gold krizi yaşıyorum şu sıralar. =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 28 Haziran 2012; 14:59:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.