Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverD@Se

http://www.diablofans.com/topic/46517-demon-hunter-dps-calculator/

Şu konuda verilen excel tablosu çok işime yaradı gayet ayrıntılı ve tamamen doğru değerleri yansıtıyor paylaşmak istedim. Ek olarak da bir sorum olacak, şu an inferno act3 de dps konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum ancak 32k hp ile herhangi bir mob tarafından tekte ölmek biraz can sıkıyor açıkcası bu konuda ne yapmalı acaba? Gözle görülür bir fayda sağlaması için resistleri hangi seviyeye çekmek lazım ?

Biraz açarmısın şu act 3 mevzusunu mümkünse, bende 57k dps var act 3 de normal moblar sıkıntısız fakat birçok elite ölmek bilmiyor, özel bi taktik felan mı var bilmediğim acaba? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost
    Biraz açarmısın şu act 3 mevzusunu mümkünse, bende 57k dps var act 3 de normal moblar sıkıntısız fakat birçok elite ölmek bilmiyor, özel bi taktik felan mı var bilmediğim acaba? :)

Valla bendede 56k dps var sharpshooter ile 115k oluyor. Elitelerin über zorluğu konusunda aynı fikirdeyim ama smokescreen + topuk taktiğiyle birşekilde hallediliyor, en azından ben o şekilde yapıyorum. Act2deki atlayan zıplayan manyaklardan sonra alıştım zaten kaçmaya Act1 deki gibi yaldır yaldır gitmeyi özlüyor insan.
  • Arkadaşlar SS ile artan crit. şansı petin vurduğu crit. ile sıfırlanıyor mu?
  • Act 2 de rahat etmek için itemlerde ne gibi özellikler olması lazım? mesela eldivende critic hit mi yoksa attack speedmi?
  •  Demon Hunter Platformu
    Eklememi isteyen arkadaşlar olmuştu, son durum böyle ah kapalı oldukça pek gelişme de olmuyor. Res'ler 400 civarında ve orta seviyede loh+lps var şu an, güzel bir party geldiğinde çok ölmüyorum act-3 Siegebreaker quest'inden başlayarak Azmodan'a giderek item farmı ve bu quest'te oyunumu geliştirmeye çalışmak son zamanlar en çok yaptığım. (önceki koyduğum excel'e göre elbet farklılıklar var; mesela silahın loh rakamını 500 küsür yazmıştım 472 Loh oluyormuş meğer toplamda, neyse 3'e 5'e takılmayın madem.)

Az önce 2 monk ve 1 wizard ile party'e denk geldim; en rahat party'lerden biriydi benim için Monk'lar falan sürekli stun-freeze veriyordu, ben sadece dps ve ayakta kalmakla görevliydim adeta; Azmodan ile bitirdik; yatmaya gittiler. =)
    Item olarak işime yarayan tek düşen parça omuzluk oldu, o da +10 kadar dex ve +4 kadar daha all res veriyordu; taktım ben de napalım AH yokluğunda.

Res'leri 550 civarına çekmem çok kolay olacak çünkü değişmeye en açık 3 parçada hiç all res yok şu anda; onları 40-50 civarı res-dex-vit içeren item ile değiştirdiğimde tamamdır; tabi bir miktar gold gidecek şansa uygun fiyata bulamazsam.

Bu stat'lar ile act-2'yi çok az ölerek solo farmlayabiliyorum; Zoltun Kulle quest'i ile başlayıp Belial ile bitirmekte mesela çok sağlam elite pack gelmezse 3'ten fazla ölmüyorum; ama sağlam pack gelirse tabi ki boyumun ölçüsünü alıyorlar; shield'lı-invulnarable minions gibi olanlar özellikle, yoksa vortex-arcane enchanted felan zorlamıyor çünkü güzel skill'lerimiz var. =)
    Dolayısıyla act-2 farmı için statlar ne olmalı diye soran arkadaşlara bu resmim yardımcı olur umarım.

2 parça Natalya's set'im şu an mevcut (aslında 3 parça mevcut ama bow'u rezalet seviyede, kullanılmaz kadar düşük dps, süs olarak almıştım 100k'ya), diğer 3.'yü rmah'tan hemen alabilirim battlenet balance yeterli ancak 2'sini birden almam daha faydalı olacak diye düşünüyorum; keza en pahalı 2 parça yüzük ve cloak alacağım. Cloak'ta en az 8-9 disc olan almazsam elbet bir işe yaramaz; dolayısıyla fiyat artıyor. Neyse çok aceselesi yok 2-3 haftaya alırım sanırım.
    Mevcut olan bot ve kafalık giydiğimde +%7 crit chance bonusu alıyorum; ancak res'leri düşürdüğü için act-3'te kullanmıyorum. Gelecek 3. parça +140 dex verecek; 4. parça ise disc. şarjını saniyede +2 yapacak. Inna's ya da Blackthorne setlerinden 2'şer yaparsam (kemer+pantalon) life katkısı sağlarım sanırım; Inna's da life 2. set ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam; ya da Inna'sı hiç kullanmayıp daha uygun rare bulurum belki.

Böyle yani... Ah açılsa da sandıklar boşalsa şu ucuza yakaladığım yüzükler satılsa gold'lar aksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Temmuz 2012; 3:18:29 >

• Herşeyi anladımda o kadar yüzük nereden çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Herşeyi anladımda o kadar yüzük nereden çıktı ?

Ucuza yüzük yakalamak ve gold yapmak üzerine biraz ah'ta takılmıştım. Ah açılsa da gold'a dönüştürebilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Ucuza yüzük yakalamak ve gold yapmak üzerine biraz ah'ta takılmıştım. Ah açılsa da gold'a dönüştürebilsem.

bu yöntemi çok duyuyorum biraz açıklarmısın.
  • quote:

quote:

Hocam hakkaten ders alalım biz senden ya? Ucuza yüzük? Sırf yüzük bulamadığım için bırakmıştım bir ara AH'a girmeyi Hala da bulamadım.

Ben de çalışıyorum ama evliyim de hanım o kadar oynamama izin vermiyor Gündüz toplantılardan vakit buldukça (yada sıkıcı toplantılar esnasında ) forum akşam da hanım dizi izlerken oyun. Ne kadar kötüdür ki dizilerin çoğu tatile girdi.

Cahilliğimi mazur görün: LoH değeri nedir?

Caltrop'tan ziyade Mark of Death kullanıyordum ama MoD çok işe yaramıyor gibi. Smoke screen yerine iyileştiriyor diye ok atan Balista mıdır nedir onla oynadım bir süre Smoke Screen olmadan Hell çok zor, Inferno ne olur bilmiyorum.

Konu ile alakasız, yeğen geldi pazar günü. Üniversite 1 sınıfı bitirdi. PS3'te PES filan attık. Herifi işi gece sabaha oyun oynamak, gündüz uyumak akşamüstü arkadaşlarla laklak. Sonra yine oyun. Diablo 1 zamanlarında (heyhat 15 sene olmuş) ben de aynı şekil sabaha kadar Diablo oynardım, altınları koyacak yer kalmamıştı köyde. Hey gidi günler kıymetini bilememişiz.

• alın size kendi dropum olan harika bir kolluk
    havadakarada#2489 teklif vermek istiyen eklesin veya pm atsın

Demon Hunter Platformu

not:act2 dropudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

quote:

quote:

Hocam hakkaten ders alalım biz senden ya? Ucuza yüzük? Sırf yüzük bulamadığım için bırakmıştım bir ara AH'a girmeyi Hala da bulamadım.

Ben de çalışıyorum ama evliyim de hanım o kadar oynamama izin vermiyor Gündüz toplantılardan vakit buldukça (yada sıkıcı toplantılar esnasında ) forum akşam da hanım dizi izlerken oyun. Ne kadar kötüdür ki dizilerin çoğu tatile girdi.

Cahilliğimi mazur görün: LoH değeri nedir?

Caltrop'tan ziyade Mark of Death kullanıyordum ama MoD çok işe yaramıyor gibi. Smoke screen yerine iyileştiriyor diye ok atan Balista mıdır nedir onla oynadım bir süre Smoke Screen olmadan Hell çok zor, Inferno ne olur bilmiyorum.

Konu ile alakasız, yeğen geldi pazar günü. Üniversite 1 sınıfı bitirdi. PS3'te PES filan attık. Herifi işi gece sabaha oyun oynamak, gündüz uyumak akşamüstü arkadaşlarla laklak. Sonra yine oyun. Diablo 1 zamanlarında (heyhat 15 sene olmuş) ben de aynı şekil sabaha kadar Diablo oynardım, altınları koyacak yer kalmamıştı köyde. Hey gidi günler kıymetini bilememişiz.

LoH = Life on Hit; yani vurdukça HP küresinin dolmaya devam etmesi. Silahlarda özellikle bu Life on Hit değerinin 400+ olmasına önem verin bence. Bazı set-legendary item'larda da Loh verir; Blackthorne's set'in pantalonu mesela.
    Lps= Life per second; yani saniye başına ne kadar hayat puanı (Healt Point) alındığı; bu genelde bütün item'larda bulunuyor; güzel bir denge yakalanabilir Loh ve Lps toplamı açısından.

Damage dealth "%2,80" gibi bir olay da var silahlar için; bunda sabit bir rakamda healt gelmiyor ama verilen hasarın yüzdesi kadar geliyor; lakin inferno için bu özelliği baya nerflemişler, yazılan yüzdeden çok düşük oranda geliyormuş; dolayısıyla bu olmasa da olur.

Bende şu an Attack per sec. 1,92 olduğu için saniyede 2 kere ok değdirsem mob'a 800küsür Loh alıyorum; üstüne Lps 500-600 civarında olunca; HP bitecek gibi olduğu sırada ya da darbe aldıysam smoke screen ya da gloom açıp hemen multishot spam yapmaya başladığımda 2-3 saniye içinde HP küresi yarılanıyor, 1 kez daha smoke yaparsam doluyor neredeyse. (ya da smoke açıp aksiyon alanından uzaklaşırsam 5-6 saniye kadar yine 3k civarı hp alırım.) Loh ve Lps yüksek olunca darbe alınsa dahi (ki res ve armor iyi ise tek vuruşta indiremiyor her mob) hemen HP'yi fulleyip hayatta kalmayı yani oyunu sürdürüp vurmaya devam etmeyi sağlıyor. Multishot skilinin Loh ile çok daha hızlı HP fullediğini düşünüyorum. Loh ve Lps yanında verilen hasarın yüzdesini veren skill ve oklar kullanılırsa yararı olur tabi ki. Nether Tentacles nerfi sonrası bıraktım; ama 1-2 ok skill'inde daha %damage to life var.

Özellikle reflect damage elite'lerde Loh'un önemi artıyor; vuruyorsun hatta elite de sana vuruyor ama aynı anda 2saniye içinde senin HP küren dolduğu için devam ediyorsun vurmaya. Mesela Siegebreaker boss'ta artık damage reflect var; party'deki çoğu DH vurup vurup bir süre sonra duruyor potion dolmasını bekliyor; ama ben gidip caltrops koyup geri dönüp pozisyon alıp shadow power ve lps-loh sayesinde sürekli vurmaya devam edebiliyorum; karakterin kafasında kırmızı-yeşil sürekli sayı görüyorum böylece, yani hasar alırken aynı anda iyileşiyorum. =)
    Monk ve Barbar'ların en çok kastığı şey bu; gerçi Monk'larda kendi heal skill'leri var; tabi sonuçta her karakter sınıfı için önemli biz DH olarak başlarda hep DPS gittiğimiz için pek sallamıyorduk bu survive olayını diye düşünüyorum.

Bu arada harbiden ders verir gibi oldum yah. =) Böyle olsun istemezdim; yani elbet sorun değil soru olursa cevaplarım ama biraz da öneriler, eleştiriler olsa güzel olurdu neyse, sizler de DH'ları geliştirdikçe siz de yeni şeyler görürsünüz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Temmuz 2012; 9:50:15 >

• quote:

quote:

quote:

bu yöntemi çok duyuyorum biraz açıklarmısın.

Yüzük çok satılan bir item ve özellikleri ile çok değerli olabilen bir item; çok iyileri kolay bulunmadığı için ve gloves-chest vs. gibi Blacksmith'lerde craftlanmadığı için de ayrıca değerli bence. Sonrasında kolyeler aynı şekilde çok değerli. Hem de istediğiniz kadar stok yapın sandıkta çok yer kaplamıyorlar. Şu an kuyumcu gibiyim mesela. =)

Arama kriteri belirleyip sadece rare ve 60 level üzeri yüzükleri aratıp gerçek fiyatından çok ucuza yüzük bulmak mümkün; çoğu zaman şansa ve hızlı olmaya bağlı tabi.
    Mesela yeni aldığım bir yüzükte 150 dex ve 6 attack speed var. Bunu 29k gibi komik bir rakama aldım; ederi en az 2-3m'dir. Party'de ya da menü'den benim hero'ya bakıp soranlar olmuştu hatta kaça aldın, süper diye.

Arama kriterine sadece rare ve 60 level üzeri seçtikten sonra sadece 1 ya da 2 satıra önemli bir büyüklükte rakam giriyorum. Mesela dex ve vit, mesela sadece dex 100-150; sadece as 6, ikinci satırda loh 100 gibi; sonra fiyata göre sıralayıp buyout'ları elersem ya da ararken kafadan atıp max buyout'a 100k felan yazarsam 1:11, 1:12 zamanı kalmış; yani yeni koyulmuş yüzükler çıkıyor hemen alınırsa ve şansa üzerinde çok güzel ek özellikler olursa o yüzük koyulan fiyatının 10 katına kadar bile satılabilir; 50k'ya alınsa 100k'ya da satılabilir. Az kar da var, aşırı kar da var.

Bu aramaları bu yöntemden daha fazla yararlanmak üzere, çok daha hızlı yapmak için bot kullanıp ban'lananlar olmuştu, bunu da diyeyim.

• Arkadaşlar, bugün aklıma şöyle bir soru işareti düştü ve sizlerle paylaşmak istedim. Ben critical damage'i 130 olan 900 dps'li bir bow kullanıyorum ve haliyle archery passive'i açık. Bu da bana %15 damage increase veriyor.

Bunun yerine iki tane 1 handed bow kullanıp 130x2, yani 260 critical damage, handbow'lardan doğal olarak gelen ek atack speed, ve haliyle passive'den critical chance %10 şeklinde bir değişim ne kadar mantıklı olur? Sharpshooter'ı da çıkartıp başka bir passive kullanmayı düşünüyorum.

Build'imde de hafif critical chance, critical damage ve atack speed kasarsam hoş ve güzel olur gibi geliyor.

Evet, düşüncelerinizi bekliyorum. Şöyle ki bu böyle bir build'i dizmiş birine daha önce rast gelmedim. Korkutmuyor değil... :)
  • O değilde reflected damage olan moblara DH'ler olarak sayıp sövme başlığı açalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

O değilde reflected damage olan moblara DH'ler olarak sayıp sövme başlığı açalım...

"Range/malee karaktere göre rare/champ özellikleri ve karşılaşma sıklıkları değişiyor" başlığı ile destek veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

O değilde reflected damage olan moblara DH'ler olarak sayıp sövme başlığı açalım...

Neden ki ben severim kendilerini, en kolay kestiklerimdendir "reflect damage" özellikli olanlar. Invulnarable minions asıl zorlandığım; hasar almayan elemanları atlatıp hasar alan dayılarına ulaşıp ona hasar vermek daha zahmetli oluyor. Reflect damage için püf noktası Loh ve Lps + Gloom açıp karşısında dikilmek bile mümkün reflect damage affix'inde. Sadece dps gidip, res ve loh olmazsa tabi ki kendini öldürürsün reflect damage'da.

AH kapanış öncesi koyduğum resim ile ve dün AH açılış sonrası olarak karşılaştırırsam;
     Demon Hunter Platformu
    1,1m'ye 997dps slot'ta +60crit dmg ve 600küsür LoH veren bow buldum aldım hemen; dps 5k civarı artış gösterdi, ancak handxbow'a göre crit chance'te %10 kayıp yaşadım ve attack per sec değerinde de 0,24 kadar kayıp yaşadım. Hız farkı düşük olduğu için pek hissedilmiyor; lakin handbow ile oynamak çok keyifliydi.

Sonrasında Resistance'ları 400 seviyesinden 450-500 arasına çektim; bunu yaparken crit ve dex'ten ödün vermedim. Üstüne LpS 150 artırmış oldum. Loh ise yeni bow'daki değer daha yüksek olunca 300 arttı; net olarak saniyede 1400-1900 arası hp LoH alıyorum, hasar aldığımda.

Şu anda pantalon ve kemer Blackthorne's set; iyi life veriyorlar +150 pantalonda, 2 set olunca +100 vit bonusu (kemeri de 750k'ya 138 Dex'Lisini buldum şansa, dex'li olanları 1,8m'den başlıyordu sonradan baktığımda.) Ancak bu set'te res yok. Keza Inna's set'te de yeterli res ve dex olmuyor; onu da kullanmaktan vazgeçtim.
    Tereddütte kaldığım nokta bu set'ten vazgeçip aynı life oranını koruyup normal rare item'larda res'li item takmak nasıl olur, bunu düşünürken gece saati 3 yapmıştım ve yatmaya karar verdim. =)

İşin güzel yanı tüm bunları bir gecede geliştirirken kasadan 900k gold çıkmış olması. (5 parça değişti survive korurken 2,5k dps artışı; gloves-bracers(+60-70 res'li olandan aldım) belt, amulet ve bow'da geliştirme yaptım.) Aynı zamanda yüzük-amulet satışları fena gitmeyince kasada pek kayıp olmadı.

Natalya's set hayali ise devam ediyor; ancak natalya's set'inde bot hariç res yok; yine de hevesimi alıp takıcam kalan 2 parçasını. Gelişmeleri bildirdim. =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Temmuz 2012; 10:21:55 >

• quote:

Bu arada harbiden ders verir gibi oldum yah. =) Böyle olsun istemezdim; yani elbet sorun değil soru olursa cevaplarım ama biraz da öneriler, eleştiriler olsa güzel olurdu neyse, sizler de DH'ları geliştirdikçe siz de yeni şeyler görürsünüz heralde.

Olsun olsun. Zaten çok oynayamıyoruz, bir de özellikleri anlayıp Amerika'yı yendiden keşfetmeye gerek yok. Bir bilene danışmak iyidir

Zaten şahısların tercihlerine göre oyun stili oluşacaktır yine de. Ben bir türlü Smoke Screen kullanamadım misal. Vault her daim birinci tercihim oldu. Steady aim açık pasif, kaçıp uzaktan %20 daha fazla damage daha çekici geliyor bana. Sharpshooter'a hak kazandığım gün dünyam değişti. İstediğin matematiği yapsınlar kapatmam Sharpshooter'ı bir daha Yada mark of death. Herkesin tercihi Caltrops niyeyse ama Mark of Death ile içim daha rahat ediyor. Solo oynarken değil de party oynadığımda
    elite'lere MoDeath attığımda sanki daha çabuk öldürüyor partydeki diğer adamlar.

Primary ve Secondary atak ne almalıyım bir türlü karar veremedim. Dün Lvl 57 oldu, Bola Shots'un son Rune açıldı. Evet daha fazla damage veriyor ama Bola Shot çok geç patlıyor sürekli kaçman lazım. Secondary Rapid Fire el bombası gibi olanı var hani Mortar enemylerin attığı gibi olanı, patır patır. Solo oynarken canazor üstüne yürüyor denk getiremiyorsun. Ama party oynraken Tanklar dalıyor, vault ile kaç kalabalığın ortasına salla dur, gör o zaman curcunayı.

Benim en kısa zamanda lvl 60 olup yeni ekipmanlar düzmem lazım. Olmuyor böyle, Lvl 57 Bow alcan, 2 level sonra elinde patlıyor. Hızlı satayım diye aldığımdan daha ucuza koyuyorum AH'da.

Gençliğimi Diablo 1 yedi (aslında Starcraft yedi). İlk maaşımla Diablo 2 oynayabilmek için bilgisayar almıştım. Bakalım Diablo 3 neler götürecek?

• http://www.youtube.com/watch?v=bY5afTACwQY

İşte benim kafada bir arkadaşın videosu daha, benim şu anki stat'larım (önceki yazımda son koyduğum resim) vit hariç bu arkadaştan çok daha iyi seviyede. Ancak arkadaşın HP 53k, benim şu anda 21k.
    O tamamen Loh'a bağlamış hayatta kalma işini, ben ise Lps ve Loh arasında dengede tutmaya çalıştım.

HP arkadaşta bendekinin 2 katı olduğu için fiziksel mücadeleye girebiliyor daha çok, benim HP 21k olduğu için halen biraz uzak durup okçuluğa devam ediyorum. Ancak, grenades skill'ini deneyeceğim elbet. Biraz Vit eksiğim olduğunun farkındayım şu anda, onu da 35k civarı yapabilsem, yavaştan solo act-3 giderim sanırım, party'lerde de ölme sayım çok aza iner.

Tabi videodaki arkadaş HP yüklenirken DPS yapamamış DPS'i 11k'da kalmış ve elite'larda gereğinden çok zaman harcıyor gibi sanki. Bende 42k DPS var, uzak durup okçulukla survive daha mantıklı bana göre, hem DH okçudur arkadaşım, nedir grenades skili. =) Deniycem tabi, 1-2 kez bakmıştım ilk inferno zamanları lakin survive build'i ile denemedim henüz.

Bu arada 2x handcrossbow ile oynuyorlar tank mod'cular, Raoha adlı eleman da aynı şekilde deneme yapmış: (Amaçları LoH almak 2 handbow'lardan ve attack per sec yüksek tutmak, 2 civarında.)
    http://www.youtube.com/watch?v=Ewhvz4_FXHA&list=UUhin0yrYxIigqY1jjgqHgBQ&index=1&feature=plcp

Videoları fikir vermesi açısından koydum; benim oyun içi halim de bu videolardakine yakın; isterseniz doğru item'ları alıp siz de yaparsınız bir şey yok yani yapmakta. Olay res'leri 500'e çekip, Loh-Lps yüksek tutmak, amor 3k gibi yeterli, HP 30-50k yeterli, DPS 10k bile yetiyormuş ilk koyduğum video'dan anlaşıldığı üzere.

Yukarda bir arkadaş 130 crit dmg olan 2 tane handxbow kullanmaktan bahsetmiş ama, bulursa bana da haber vermesini rica edeceğim; tabi piyasada varsa yine bütçem yetmez almaya kesinlikle. Bir de şu 2 1 handbow takıldığında damage değerlerinin ortalamasının alınması mevzusu var. Diğer +bonus'larda ortalama alımıyor ama crit damage'da alınıyor mu, bundan emin olmam lazım.

130crit damage'den yararlanmak için hanbow'da (ki varsa böyle bir silah piyasada, 50 base crit damage+soket'li olmalı, benim için üstüne tabi ki LoH yüksek olmalı ve +disc de olsa tabi...) DPS'i en az 850 civarı olmalı; diğer item'larla bu crit damage'den faydalanmak için en az 30 crit chance olmalı, +10 zaten handbow bonusu olarak archery'den gelir, 40 yapar. =)

Özetle öyle bir silah bulmak zor sanki ve maliyetinin ne olacağı ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Temmuz 2012; 13:54:56 >

• Bence bu kadar tank build DH mantığına aykırı yani böle olacaksa monk açıp onu oynamak daha mantıklı. DPSyi 40-60k arasında tutup yeterli Res ve Loh ile mümkün olduğunca uzak kalıp hayatta kalmaya çalışmak çok çok daha zevkli olsa gerek. Tabi böyle tank yapan ve ölmeyen DH görünce insan özenmiyor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Bence bu kadar tank build DH mantığına aykırı yani böle olacaksa monk açıp onu oynamak daha mantıklı. DPSyi 40-60k arasında tutup yeterli Res ve Loh ile mümkün olduğunca uzak kalıp hayatta kalmaya çalışmak çok çok daha zevkli olsa gerek. Tabi böyle tank yapan ve ölmeyen DH görünce insan özenmiyor değil

Aynen düşük dps ile keyif alamam şahsen, ayrıca 100-150k DPS ile haftalardır oynamış arkadaşlara zor ve keyifsiz bile gelebilir tank oynamak.
    Ben monk açmıştım bir ara level-10'a geldim, daral geldi DH'ımı özlemiştim, o gazla dalmıştım elite'lere.
    Wizard oynamak istiyorum ayrıca, hem range-hem survive (daha çok armor ve defansifi skili var.) tam benlik gibi, ama DH'ımı Natalya set alana kadar bırakmıycam sanırım, bu da yaklaşık 1 ayı bulabilir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.