Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • natalya set bana çok iyi bi seçim gibi gelmedi ya nedense !!!

gögüslüteki +10 disipline ve increased disipline regeneration dışındaki değerler diger rare itemlere göre baya düşük değilmi ??? bu ikisi içinde diger statlardan vazgeçmek anlamsız geldi.....

belki bilmediğim baska şeylerde vardır oyuzden tercih etmiş olabilirsin sadece dısrdan bakınca yorumumu yazmak istedim.

simdi düşününce senin 4 parça natalyayı kendi buildime kafamda olusturmaya çalıştım 3 item olabilir ama kafalıkta socket olmadığı için baya bi HP kaybederim..... kafalığın socketli olma şansı varmı denk geldinmi hiç AHde ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunoyguc -- 11 Temmuz 2012; 10:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunoyguc

natalya set bana çok iyi bi seçim gibi gelmedi ya nedense !!!

gögüslüteki +10 disipline ve increased disipline regeneration dışındaki değerler diger rare itemlere göre baya düşük değilmi ??? bu ikisi içinde diger statlardan vazgeçmek anlamsız geldi.....

belki bilmediğim baska şeylerde vardır oyuzden tercih etmiş olabilirsin sadece dısrdan bakınca yorumumu yazmak istedim.

simdi düşününce senin 4 parça natalyayı kendi buildime kafamda olusturmaya çalıştım 3 item olabilir ama kafalıkta socket olmadığı için baya bi HP kaybederim..... kafalığın socketli olma şansı varmı denk geldinmi hiç AHde ???

Görünen zaten set'teki item'larda tek tek eksiklikler olduğu; botta dex'li olana rastlamadım; kafalıkta ise soketliye hiç rastlamadım (daha yüksek dex'li olanı ve +res. olanları bile çok yok sanırım, olanlarda fiyat uçuyor tabi.) Yüzüğün daha kalitelileri var (mesela crit dmg vereni, crit chance vereni, daha yüksek dex'lisi) ama tabi benim şu an için yüzüğe daha iyisini alabilme imkanım yoktu (100eur geçiyor daha iyi Mark'lar) ben alabileceğim en iyisini aldım.

Mark'ı yerine taktığım eski yüzüğümde 150+dex %7 as +vit vardı mesela; daha iyiydi mark'tan.
    Keza daha yüksek dex'li, soketli HP veren helm bulmak da kolay. Gaze düşük seviye kalıyor.
    Botta dex olmadığı için Athene takmıyor mesela set botunu, Zunimasa's takıyor.
    En kaliteli item set'te cloak yani; ki onda bile daha yüksek vit veriyordu benim set öncesi kullandığım cloak.

%7 crit chance bonus, +130 dex ve setin en değerli bonusu +3 disc charge için değer mi, bunu ben de oynadıkça daha iyi anlayacağım. Değeceğini tahmin ediyorum şimdilik. Değmesi için ise set'in mecbur bıraktığı dışında kalan diğer item'larımın daha iyi olması için bir süre uğraşıcam gibi. (dediğim gibi bu diğer item'larda +vit ve HP artırmak için öncelikle bakacağım.)
    Mesela diğer kullandığım yüzük çok üst seviye stat'larda: 135 dex, 33 crit damage yanında armor vit ve +45res veriyor. (diğer set dışı item'arın kalitesini artırıp set item'lardaki düşük özellikleri olabildiğince telafi etmeye çalışmak bir yöntem olabilir.)

Aslında set'teki bu item kalitelerinin tek tek bakınca düşük olması sebebiyle set'in bonus özelliklerine nerf gelmemesi gerekir; nerf olmaması için en mantıklı savunma bu yani; +3 disc bonusu alabilmek için ben aslında neler neler kısıyorum Blizz. (Natalya'ya nerf olabileceğine dair birkaç yazıya rastlamıştım forumlarda.)

Gameplay için buyurun:http://www.youtube.com/watch?v=uMP5f0EMCGs
    Adam smoke açıp açıp duruyor özetle. Ayrıca boss başına yardıma çağırılırsa kendisinin istediği gold bedellerini bile belirtmiş. =) Videonun tamamını izleyemedim, şirkette yüklenmedi, dondu kaldı ama fikir verebilir.

Bu daha güzel. =Phttp://www.youtube.com/watch?v=uCCtEVyIfPE
    Hem de 1handxbow ile 2,42 attack per sec yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 11 Temmuz 2012; 11:51:51 >

• O özelliklere değmeyebilir aslında çünkü daha iyi stat veren itemlerin sağladığı dps farkıyla o +3disc regenereye de gerek kalmayabilir. Ama bu itemlerin survive dh'ye nasıl fayda sağlayacağını da anlamış değilim vit desen adam akıllı vit vermiyor res desen keza öyle. Ama set çok güzel duruyor ben de kıskandım dh'mi siyaha boyadım baştan aşağı bu sabah :)
    Videoları şimdi gördüm eğer sürekli smoke basmayı sağlıyorsa 3 discipline regenere tam survive set olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 11 Temmuz 2012; 12:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksenin1

O özelliklere değmeyebilir aslında çünkü daha iyi stat veren itemlerin sağladığı dps farkıyla o +3disc regenereye de gerek kalmayabilir. Ama bu itemlerin survive dh'ye nasıl fayda sağlayacağını da anlamış değilim vit desen adam akıllı vit vermiyor res desen keza öyle. Ama set çok güzel duruyor ben de kıskandım dh'mi siyaha boyadım baştan aşağı bu sabah :)
    Videoları şimdi gördüm eğer sürekli smoke basmayı sağlıyorsa 3 discipline regenere tam survive set olmuş :)

yani benm karakterde bu kadar shadow basmama gerek kalmıyor ama 4 set natalya alırsam o regenereye ihtiyacım olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunoyguc

natalya set bana çok iyi bi seçim gibi gelmedi ya nedense !!!

Natalya setin amaci reg discp maximumun cok cabuk dolmasini saglamak icindir.4.seti taktiktan sonra yerden cikan kurtlar yada beklşenmedik anda havadan gelen ates toplari disinda olme ihtimalin 0.cunku inanilmaz smoke kullanip her darbeden kacabilirsin.Bir nevi olumsuzluk.Gelelim 2. soruna evet Kafaligin soketli olani var yukarida benim postum ve resimlerimde acikca kafaligin soketli olanini ve 28 Mag.Find li elmas taktigimi gorebilirsin...

iyi calismalar...

• quote:

O özelliklere değmeyebilir aslında çünkü daha iyi stat veren itemlerin sağladığı dps farkıyla o +3disc regenereye de gerek kalmayabilir. Ama bu itemlerin survive dh'ye nasıl fayda sağlayacağını da anlamış değilim vit desen adam akıllı vit vermiyor res desen keza öyle. Ama set çok güzel duruyor ben de kıskandım dh'mi siyaha boyadım baştan aşağı bu sabah :)

Beklentim şöyle smoke açtığımda 1,5 saniye sonrasındaki 1 saniye cooldown'daki o 1 saniyede ölmedikçe ölümsüzüm demektir. 2. videodaki gibi Diablo'nun karşısında bile dikilmek mümkün.
    Şimdi böyle oyundan ne zevk alınır diye düşünmek mümkün tabi; ben biraz daha gezinirim range olmaktan vazgeçmem peki. =P Ayrıca bir süre böyle oyunu oynamak istiyorum, çok daha kolay şekilde, elimi kolumu sallayarak act-4'te gezmek, oradaki elite'lerden ve özellikle o opressor'lar charge yapan mob'lar yok mu; işte onlardan öcümü almak istiyorum daha beni göremeden smoke halindeyken kestikçe onları delirtmek istiyorum.

•  Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Arkadaşlar build'imin son hali. Gördüğünüz üzere base dps'im çok düşük kalıyor sharpshotter'sız. Nasıl yükseltebileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mı? Ben biraz crit hit chance artırmayı düşünüyorum. Fakat yanına dex mi, crit hit damage mi eklemem gerek karar veremedim. Hangisini seçmem gerek dps'in artması için?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Arkadaşlar build'imin son hali. Gördüğünüz üzere base dps'im çok düşük kalıyor sharpshotter'sız. Nasıl yükseltebileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mı? Ben biraz crit hit chance artırmayı düşünüyorum. Fakat yanına dex mi, crit hit damage mi eklemem gerek karar veremedim. Hangisini seçmem gerek dps'in artması için?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Crit hit artırmışsın ama dex 1200'lerde sorun burda :)

• beyler inferno act 2-3 icin canim kac olmali? dps 50k civari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Beklentim şöyle smoke açtığımda 1,5 saniye sonrasındaki 1 saniye cooldown'daki o 1 saniyede ölmedikçe ölümsüzüm demektir. 2. videodaki gibi Diablo'nun karşısında bile dikilmek mümkün.
    Şimdi böyle oyundan ne zevk alınır diye düşünmek mümkün tabi; ben biraz daha gezinirim range olmaktan vazgeçmem peki. =P Ayrıca bir süre böyle oyunu oynamak istiyorum, çok daha kolay şekilde, elimi kolumu sallayarak act-4'te gezmek, oradaki elite'lerden ve özellikle o opressor'lar charge yapan mob'lar yok mu; işte onlardan öcümü almak istiyorum daha beni göremeden smoke halindeyken kestikçe onları delirtmek istiyorum.

Dostum tam olarak kullandığın build nasıl? link verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: opethman
    Dostum tam olarak kullandığın build nasıl? link verebilir misin?

Ben Nat. Set sonrası set'e uyacak şekilde build değişikliğine gittim biraz.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aQXPYV!eYb!YaZYZc
    Nat. set tamamlayınca caltrops'u jagged spike yerine 2 saniye hareketsiz bırakan rune ile kullanıyorum.

Nat. set öncesi cluster bombs yerine, gloom kullanırdım. Ancak Nat. set ile hem gloom hem smoke aynı anda anlamsız gelince bıraktım gloom'u, nasılsa bow'umda 670loh var, smke açıp vurunca gloom'un işini yapıyor hemen hemen.

Bu da Nat. Set. sonrası diğer alternatifim:
    http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXPYV!eYf!YbZYZc
    Pasifte perfectionist ile daha çok caltrops daha çok smoke için; multishot yerine elemantal screaming skull ile fear şansı yaver giderse elite'ı 1 saniye uzaklaştırıp o 1 saniyede +3 discipline charge kazanmak için. Multishot almayınca pasifte vengence almaya pek gerek yok, yerine perfectionist güzel oluyor.

cluster bombs zaten elite'ler için build'de...

940dps 1handxbow yakaladım 1m altına, +10disc ve +57 crit dmg; bu silahı kullanırsam 58 discipline oluyor ve üst üste 14 kez smoke açabiliyorum (preparation 1 tıklama dahil), 15.'de 1 saniyeden daha fazla beklemem gerekiyor. Preparation cooldown gitmezse 20'yi bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 12 Temmuz 2012; 22:23:50 >

•  Demon Hunter Platformu

itemin ederi nedir arkadaşlar İlgili konuyu bulamadım buraya sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Demon Hunter Platformu

itemin ederi nedir arkadaşlar İlgili konuyu bulamadım buraya sorayım dedim

dex olmayınca item ismi gibi "burden". Çok fazla etmez.

• Arkadaşlar şu an karakterimin durumu bu inferno act 2'deyim. Dps artırmak istiyorum. Ne yapmalıyım ?

Demon Hunter Platformu
  • Herkese merhaba. Hell Act1de ilerliyorum ve gidişatım nasıl? Neler doğru? Neler yanlış? Bunları söylerseniz ileride ona göre ilerlemeyi düşünüyorum.

Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Arkadaşlar şu an karakterimin durumu bu inferno act 2'deyim. Dps artırmak istiyorum. Ne yapmalıyım ?

Demon Hunter Platformu

manticore'yu satıp 1000+ dps, critical damage artı dexterity olan bir xbow alırsan epey rahatlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Arkadaşlar şu an karakterimin durumu bu inferno act 2'deyim. Dps artırmak istiyorum. Ne yapmalıyım ?

Demon Hunter Platformu

manticore'yu satıp 1000+ dps, critical damage artı dexterity olan bir xbow alırsan epey rahatlarsın.

Manticore lifesteal ve attack speed olarak işe yarıyor diye değiştirmiyordum ama deniyelim bakalım senin öneriyi zaten 120k ya almıştım.

• Beyler Demon Hunter'dan gram anlamadığım halde açık arttırma ile şu bow'u aldım, hata mı ettim bi şey söyleyin

200k ile açık arttırma başladı 650'ye aldım son saniye bid'i ile

Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Beyler Demon Hunter'dan gram anlamadığım halde açık arttırma ile şu bow'u aldım, hata mı ettim bi şey söyleyin

200k ile açık arttırma başladı 650'ye aldım son saniye bid'i ile

Demon Hunter Platformu

Yazik olmus hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 500k ya 1020 dmg + 2300 life per kill bow satıyordum
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.