Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Şanslısın 17,5 m'den başlıyor, alan olursa yaşadın, rmah bile deneyebilirsin.

nasıl ileryecez bu oyunda yaww item duzmez dussede satamazsın satsanda adam gibi item alamazsın elinde ki gold la :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH
    quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
    Şanslısın 17,5 m'den başlıyor, alan olursa yaşadın, rmah bile deneyebilirsin.

nasıl ileryecez bu oyunda yaww item duzmez dussede satamazsın satsanda adam gibi item alamazsın elinde ki gold la :(((

Biraz planlı, dikkatli item seçerek, şansa ucuzlara denk gelerek, şansa güzel item düşürüp satarak gayet ilerlemek mümkün. Tabi ah'da zaman geçirmek ve gold yapmak önemli. rmah'tan ucuz güzel item bulup gold'a çevirmek diğer seçenek...
    Mesela gayet sağlam item düşürmüşsün, kısa zaman içinde en az 17,5m ya da rmah'ta en az 24eur satıp planlamaya başlarsan süper geliştirme yaparsın char'da ya da paradan para yapabilirsin.

Ben çalışan biri olarak resimdeki gibi bir char yapabildiysem boş zamanı olanlar, öğrenciler vs. bırakın char yapmayı 1000'lerce eur yapar.
    Bahane ile son durumu koyayım; işteyken açıp resmine bakmak bile hoşuma gidiyor. =)
     Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Temmuz 2012; 23:19:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goksenin1

Eğer öyleyse 100 milyonum olsun her buyoutsuz itemi en ucuz fiyattan kapayım zenginken daha zengin olayım mantıklı mı bu :) Ya birisi seni geçecek manyak bir para vererek ya da ilk bid fiyatına itemi kapacaksın.Bid'i yüksek tutmaktan başka yol yok satıyorsan.

3.5 milyona satıldı ekipman :) Yaw düşündüm acaba sonradan işe yarayan bir ekipman mıydı?

Ya bu arada yanlış bilmiyorum değil mi? Yukarıda anlattığım gibi durum: Diyelim Son bid X gold idi. X+1000 gold bid verdim ben. Son bid benimkisi idi. Benden X gold düşüyor, 1000 gold bid refund olarak geri dönüyor.

Bu durumda demek ki gerçekten parayı biriktirip. Amansızcasına yüksek bidlerle ekipmanlara saldırmak lazım. Vay arkadaş boşuna demiyorlar çok para kazanmak için daha çok paraya ihtiyaç var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

quote:

Orijinalden alıntı: goksenin1

Eğer öyleyse 100 milyonum olsun her buyoutsuz itemi en ucuz fiyattan kapayım zenginken daha zengin olayım mantıklı mı bu :) Ya birisi seni geçecek manyak bir para vererek ya da ilk bid fiyatına itemi kapacaksın.Bid'i yüksek tutmaktan başka yol yok satıyorsan.

3.5 milyona satıldı ekipman :) Yaw düşündüm acaba sonradan işe yarayan bir ekipman mıydı?

Ya bu arada yanlış bilmiyorum değil mi? Yukarıda anlattığım gibi durum: Diyelim Son bid X gold idi. X+1000 gold bid verdim ben. Son bid benimkisi idi. Benden X gold düşüyor, 1000 gold bid refund olarak geri dönüyor.

Bu durumda demek ki gerçekten parayı biriktirip. Amansızcasına yüksek bidlerle ekipmanlara saldırmak lazım. Vay arkadaş boşuna demiyorlar çok para kazanmak için daha çok paraya ihtiyaç var diye

Aynen bence de son dakikada abanıp sonra fazla gold'un iade verilmesi çok saçma; veren verdiği ile kalmalıydı böyle zengin olana kalıyor her türlü.

• Inferno'da bir sure debelenip, ister party ister solo Act I'i daha geçememiş olarak, bir süreliğine Demon Hunter'a veda etmeye niyetliyim. Caption nasıl alacağız bilmiyorum karakterin resmini post edemedim. Fenaya benzemiyordu ama günde en fazla 2 saat oynama fırsatı bulabiliyorum çok kastı DH, küsmemek için ara vereceğim. Barbar yada Monk'lu partylere girdiğimde az çok ilerleyebiliyoruz. Son bir kaç denememde DH ve Wizard bol olan partylere denk geldim, yatış üstüne yatış, item repair parası vermekten usandım.

Barbar veya Monk açıp ilerlemektir niyetim. Hayır Wizard düşünmüyorum :) Siz ne tavsiye edersiniz? Rus aksanlı female Monk eğlenceliye benziyor. Level atlayayım biraz tank ihtiyacınız olursa yanınıza gelirim, nede olsa DH candır, canandır.
  • Ben de Wizard açtım; ah ve rmah'ta geri sayımda yakaladığım, takip ettiğim item'larda son 5 dakikalarına kadar Wizard ile takıldığım oluyor. 15 Level'a yaklaştım. Monk açmıştım ama sıkıldım, sanırım range benim işim; sonrasında witch doctor'a girişirim belki...

Bu arada dün gece Act-4 prime evil quest'ini solo oynadım, act-3 siegebreaker'dan daha rahat gezerek 5 nv yaptım; daha geniş alanlar olduğu için çok daha rahattı; Izual'ı ölmeden kestim. Yani artık act-4 farmlayabilecek char yaptığımı gördüm ve ben de bunu gördükten sonra yeni char açmaya karar verdim. Yeni char'da 60 Level sonrasında üzerinde MF olan ve intelligence +res item'larla gitmeyi düşünüyorum. (üzerinde mf olması kriterim olacak.) Karar aldım, uygularım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 18 Temmuz 2012; 14:56:33 >
  •  Demon Hunter Platformu
    arkadaslar bnun tahmini rmah ve ah fiyatını söyleyebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

Demon Hunter Platformu

Güzel bir item . 5 m Bid koy yükseltirler zaten onu yavaş yavaş . Buyouth da 200 m koymanı öneririm .
  • arkadaşlar birşey sorcam dh ye hem one handbow la -off hand kalkan aynı anda alabılıyormusyuz quıver yerıne??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohistan -- 20 Temmuz 2012; 15:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohistan

arkadaşlar birşey sorcam dh ye hem one handbow la -off hand kalkan aynı anda alabılıyormusyuz quıver yerıne??

Evet.
  • peki 2 nci soru nataly set alınca armorun ıyı ama dexın dusuk oluyor onun yerıne saglam bir +30 chance block kalkan alsak üzerinde dexi olan as açıgınıda one handbow kullanacagımız için kapatmış oluruz hem dodge+ chance blockla dh olurmu kolay bugun denıyecem bi dh tank :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanalsaray

quote:

Demon Hunter Platformu

Güzel bir item . 5 m Bid koy yükseltirler zaten onu yavaş yavaş . Buyouth da 200 m koymanı öneririm .

teşekkür ederim ilgilendiginiz için umarım dediginiz gibi yüksek gider:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanalsaray

quote:

Demon Hunter Platformu

teşekkür ederim ilgilendiginiz için umarım dediginiz gibi yüksek gider:)

Mükemmel bir amulet. tam aradığım özelliklere sahip, param olsa direk alırdım :) :)

• Rica ederim en asa o fiyata gider
  • merhabalar ben demon hunter'a yeni başladım ama bu item konusunda genel olarak bi sorunum war sanırım bir türlü doğru düzgün item bulamıyorum düşürdüklerimle idare ediyorum ama pek tatmin edici özellikler kazanamadım henüz, AH'de alışveriş yaparken Dh için Dexterity, Weapon Damage, haricinde DPS için hangi özellikleri referans almalıyım? ortalama 70-80k dps için kaç Gold gerekli yardımcı olabilirseniz müteşekkir olacağım..

saygılar

şimdiki itemlerim;

Demon Hunter Platformu

• Bende söyle bir durumla karşı karsıyayım 74k damage 1710 dex 600 vitalty var fakat act 1 inferno solo da sadece butcher da skntı cekiyorm..ama act 2 olunca muhabbet ya karakter cok zayıf kalıyor yada ben oynaymıyorum 6. günüm oyundaki itemlerimin durumu mukemmel sayilmaz fakat resistlerde skntı cekiyorm yada skillerimi yanlış kullanıyorm act 2 ölüm gibbi geliyor ...birde merak ediyorm act 1 butcher da kullanmam gereken skiller nelerdir

benim kullandıklarım caltrops = jagged sağ tık rapid fire =withering fire
    vault = trail of cinders sol tık = hungering = shatter arrow
    Preparation = battle scars
    smoke screen =1.5 sec

passive's= tactical advantage - sharpshooter -archery

ss cekemedm arka planı cekiyor dewamlı nedenını anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi time2lie -- 22 Temmuz 2012; 16:38:21 >
  • @Mariachi, ben daha 56 levelim amma velakin, 1 hand crossbow alıp, diğer handi quiver yapıcak kadar değilim . Sana tavsiyem o hand crossbow yerine bi crossbow alman. Archery'nin %50 crit pasifini kullanmak gerek. Demon Hunter dps için sadece 3 şeye bakıcaksın
    Dex
    Vita
    Crit. Damage

Quiverde mutlaka max. discipline olması lazım.

Ben bilgilerimle yardımcı olmaya çalıştım, daha oyunda yeniyim. Eğer yanlış bilgi verdiysem kusura bakma.
  • DH İTEMLARI SATILIKTIR. BU İTEMLERLE TOPLAM DPS 175K DIR. AC3 SERİ FARMLANMAKTADIR.

İLGİLENENLER EKLEYEBİLİR
    Alper#2759

Demon Hunter Platformu
  • Merhaba arkadaşlar
    Demon hunter ile bir canavara atack yaparken geriye doğru mouse ile basıp sonra tekrar atack yapıyorum. Ancak böyle yapınca camavarın ismi yukarıda kayboluyor ve rastgele yerlere atas ediyorum.
    İzlediğim bir videoda adam geriye dogru mouse ile tıklayıp canavara ates etsede canavarın ismi yukarıdan kaybolmuyor ve sürekli hedefe kilitli bir şekilde ateş ediyor.
    Hedefe kilitli kalmak için bir tuşmu var yada nasıl yapılıuyor.
    Yardımlarınız için simdiden teşekküler...
    http://www.youtube.com/watch?v=39MkIzCNKCs
  • yada söyle sorayım, koşarken en yakın canavara otomatik olarak nasıl dönüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.