Şimdi Ara

Deneme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada bu haftasonu 4 market gezdim. Fiyatlara da bakındım. Yerli muz 3-4 lira aralığında ithal muz 6-7,90 aralığında
  • Şok markette ithal muzun kilosu 4.90 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markette fiyatı ne bilmem de kargo bedava internetten meyve almak keyifli geldi. haber veren arkadaşa tskler.
  • Beleş kargoya aldım bakalım 2 kg dener edit yaparım

• piyasa fiyatı normal fiyat.
  • EDIT ;

Ankara Antares REAL de 4.5 tl hafta sonu aldım.Ankara'da market gezen arkadaşa duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntzlm -- 8 Şubat 2016; 13:50:48 >
  • 500 GR köme 14.49 nedir yahu ben onun kilosunu daha ucuza alıyorum memleketlerinizdekalsın.org
  • SeFfAh-1903 kullanıcısına yanıt
    Samsun saathane meydanı her köşe başında var yerli muz 3-4 ithal muz 5 lira
  • Bir zahmet oturdugunuz yerden kalkin da 2 market dolasin. Muz da internetten alinir mi allah askina

• 2 kilo deneme amaçlı aldık bakalım üşendim market dolaşmaya ayağımızagelsin.com
  • Bu site abdullah gül'ün oğlunundu yanılmıyorsam. O açmıştı büyük bir yatırım almıştı bu site için.
  • Evet beyler araştırdım abdullah gül'ün howarda okuyan oğlunun sitesi bu. Bedavaysa acımayın.
  • Muz dünyada fakir meyvesi ülkemizde zengin meyvesi Anamur ve Gazipaşa daki 20 bin kişi satıp para kazanacak diye yüksek gümrük vergisi uygulanıyor yıllardır,bu ülkede senelerdir istikrarla uygulanan politika bu hayret bisey bir ara bakan çocukları el atmıştı hatirlarsam baya bir vurgun olmuştu gümrük vergisi hilesi ile neyse konu bu degildi heralde:))) ama dün pazarda satılan anamur muzunu yiyeceğine yolda bir ağaç bulup kemir daha lezzetli olur kanısındayım anamurlular biraksada şu muz işini adam gibi uygun fiyata muz yiyebilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 8 Şubat 2016; 14:19:06 >
  • Eyvallah kardeşim, 3 kg aldım, ben yenıbosnada oturuyorum 6-7 tl den asagı gormedım hıc bır yerde, Millet sıcak fırsat siyasetcisi olmuş, uygun gelıyorsa al teşekkür et, uygun gelmıyorsa eleştirecegıne daha sıcak olan yerın adresını yaz millet de faydalansın...
  • Kurutulmuş kiraz sapida 30 gr 6.90 TL kapışın:))

• Haber verdiğiniz için teşekkürler 2 kilo deneme amaçlı sipariş ettim.
  • Bim' e uğradıkça bakarım. Dönem dönem çikitaları 3,5 TL ye satıyorlar gayet iyi. Bu kış 8 - 10 kere denk geldim ve aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Kurutulmuş kiraz sapida 30 gr 6.90 TL kapışın:))

Kilosu 200 TL civarı . 1 kilo aldım super fiyat

• 1.10tl puanım varmış, kargoda bedava olunca süt reçeli aldım iyi oldu

• geçen hafta şokta 4.99 idi ithal muz fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.