Şimdi Ara

Depresyon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Yillardir yaşadığım depresyon ve anksiyetenin beni ne duruma getirdiğinden bahsetmek istiyorum anlatacak kimsem yok. 18 yaşındayım yaklasik 3,5-4 yıldır arkadaşım yok. Okul hayatım iş hayatım yerlerde çok uzun zamandır gerçeklikten kopuk hissediyorum. Bu yaz işe girmem gerekti ama zihinsel yorgunluğum buna izin vermedi. Kendimden nefret ediyorum yaşamayı hiç bir zaman beceremedim herkesi izledim sanki sadece izlemek için geldim bu dünyaya, bu süreçte çok zayıfladım. ailemi hiç gururlandıramadım hep yük hissettim hala da öyle hissediyorum ve öyleyim. Psikolog psikiyatrist ikisine de gittim ilaç yazıp yolladilar bu ilaçlar sadece beni uyuttu. Benim gibi bu yoldan geçmiş ve toparlanan hayatını düzene sokan varsa bana yardımcı olabilir mi isterseniz Instagram veya numarami bile veririm yardıma ihtiyacım var.

• Biz ne yapabiliriz ki . Psikolog dan yardım alman lazım . Ama iyi bir psikolog'a gitmelisin .
  • Kelin ilacı olsa başına sürer.

• işe gir

• senden yaşça çok büyük insanlar bu halde senin yaş olarak hala ümidin var 18 ne ki abicim. sonunda kendine bir yol çizersin. istersen yaz

• Paşam önce işe giriyorsun

Ailenle yaşayıp para kasıyorsun, işe girdikten 1 ay sonra spora başlıyorsun.

3 yıl sonra askere gitmeden gelip bana teşekkür ediyorsun.

Senin depresyon problemini çözecek SİHİRLİ BİR İLAÇ ve SÖZCÜK yok.

Tek depresyonu çözecek tek şey hareket etmek. O lanet olası 4 duvar arasından çıkmak için bir amaç edinip eyleme geçmelisin
  • dostum 15-16 yaşımdan beri depresyonla boğuşuyorum, buradakilerinde dedikleri gibi 4 duvar arasından çıkıp sosyalleşmek spor yapmak bunun tek çözümü fakat bende biliyorum ki söylemesi kolay yapması imkansız gibi. 25 yaşındayım şu an ve hala bu durumdan çıkamadım bende maalesef. Bu arada arkadaşının olmaması bu durumun en büyük sebeplerinden biri, bende o yüzden depresyondayım, çevrem yok sosyalleşemiyorum

• Dhye kayıt olalı 10 seneden fazla oluyor o zamandan beri böyle konular açılır ama kimse yardım edemez

Buradan bir akıl yardım vs bekleme yani

Depresyonun en temel sebebi maddiyat maddiyatin kötüdür eminim ki ailenin geliri az buna odaklanmani tavsiye edebilirim çünkü para olmadan mutlu olamaz erkekler
  • Beslenme alışkanlıklarını değiştirmekten başlamak ilk adım olmalı. Çünkü gıdaların bazıları bizi zehirliyor. Keza kullanmış olduğumuz antibiyotiklerin ve ilaçların bazıları da bizi zehirliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.