< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 3 Eylül 2019; 20:26:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 3 Eylül 2019; 20:26:44 > |
https://forum.donanimhaber.com/ders-calisamayanlar-iceri--106342349
Lys zamanındaki konumuz. Buradaki thefanos benim. :) Çok ama çok güzel günlerdi. O tayfa çok iyi yerleri kazandı. Aynı halatı beraber asılmıştık. Böyle olması lazım zaten. Güzel gençler, önünüzde dağlar kadar notlar, bir sürü konu, deneme sınavı, test vs. Yığılı olabilir. Ama inanın zor olan bunlara çalışmak değil, bunlar biter, belki 1 değil 2 senede biter. Sorumluluğunu yerine getirip vicdanınızı rahatlatabiliyor musunuz, mesele bu. Bir görevimiz var, onu da iyi yapalım yeter. İnanın sınavdan kalma korkum okulu uzatacağım için değil. Ben bunları öğrenemezsem, yarın bir gün mezun olduğumda, vatan topraklarının ücrâ bir köşesinde, yıkık dökük hastane odasına hasta bir anadolu çocuğu getirilirse ve ben yetersiz kalırsam.... korkum buna. Not filan mesele değil. O çocuğun annesinin gözlerine bakabilmek mesele. Yarın gece buluşalım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|