Şimdi Ara

Ders çalışma takip konusu cek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit= mesajları okuyun lütfen. Sizi dersten alıkoyan ne varsa üzerine basıp buraya gelin. Karalık kış gecelerini biz aydınlatacağız!

Haftaya cuma sınavım var. O sınav için ciddi bir hazırlık sürecine girmem gerek.

Şu an sınavda çıkacak konuların %80'ini en az bir kere okumuş durumdayım. Kalan beşte bir ise en sevdiğim dersten, yani pek sorun değil.

Şimdi uyumaya gidiyorum. Saat 05.00'te kalmıştım ve felaket uyku bastırdı.. Hatta derste bir ara küt diye gidiyordum...

Neyse, beynim hallaç pamuğu gibi şu an. Bildiğim tek bir şey var, o da gece 2'de kalkıp çalışmaya başlamam gerektiği.

(Not: 2 sene önce bugünler, üniversite sınavına hazırlanırken gece çalışırdım ben. Verim+dersi özümseme olarak gündüze 10 kat fark attığını düşünüyorum. Tabii bu kişisel bir durum da olabilir.)

Tüm gececileri buraya beklerim. Hadi herkes yazsın bakalım, kaç saat, neleri çalışacak..

Yak, yak, yaaak. (Yakma, sigaraya hayır!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 3 Eylül 2019; 20:26:44 >

• https://forum.donanimhaber.com/ders-calisamayanlar-iceri--106342349

Lys zamanındaki konumuz. Buradaki thefanos benim. :)

Çok ama çok güzel günlerdi. O tayfa çok iyi yerleri kazandı. Aynı halatı beraber asılmıştık.

Böyle olması lazım zaten. Güzel gençler, önünüzde dağlar kadar notlar, bir sürü konu, deneme sınavı, test vs. Yığılı olabilir. Ama inanın zor olan bunlara çalışmak değil, bunlar biter, belki 1 değil 2 senede biter. Sorumluluğunu yerine getirip vicdanınızı rahatlatabiliyor musunuz, mesele bu. Bir görevimiz var, onu da iyi yapalım yeter.

İnanın sınavdan kalma korkum okulu uzatacağım için değil. Ben bunları öğrenemezsem, yarın bir gün mezun olduğumda, vatan topraklarının ücrâ bir köşesinde, yıkık dökük hastane odasına hasta bir anadolu çocuğu getirilirse ve ben yetersiz kalırsam.... korkum buna. Not filan mesele değil. O çocuğun annesinin gözlerine bakabilmek mesele.

Yarın gece buluşalım.
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Reyiz senin hayraninim bide diğer bir abi ,2 sene önce gece çalışıyordum bende tayfadandim şimdide varim !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

Reyiz senin hayraninim bide diğer bir abi ,2 sene önce gece çalışıyordum bende tayfadandim şimdide varim !!!!

Estağfurullah, ne güzel günlerdi.

Şimdi de varsanız ne güzel. Akalım abi. Akalım, akalım, akalım; öğrenelim.

Ezberlemeyip, öğrenelim!
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Benimde hedef ege tıp son 90 gün gerekirse uyumayacagim

Kazanacagiz

• Burdayız Hangi bölümdeydiniz acaba ?

• 12. sınıfım KIVRILIYORUM ŞURAYA
  • 3e kadar ayaktayim

• Atışlar izliyorum up uyumak YOK!

Coldplayyoutube
    Coldplay - Paradise (Official Video)
    https://youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg

• Naskl gidiyor, eğleniyor muyuz?

• Güzel bir gece. Ama aynı vakit yavaş da bir gece.

Devam kardeşlerim.

• Geceyi bayağı verimsiz geçirdim.

14:30'a kadar çalışıp okula gitmeyi düşünüyorum.

Günlükte bugüne bir giriş.
  • 2016 ygs lys döneminde bir arkadaş vardı forumda oda gece çalışıyodu hergün editliyodu. Ne güzel konulardı ya arkadaşlar o arkadaş ne yaptı bilen varmı merak ettim inşallah emeğinin karşılığını almıştır.
  • aşktan böyle korkmak niye diye bir sor şu kalbine
  • Eve giriş.

Ben böyle bir soğuk görmedim. Bisikletle geliyorum bi' de; donacaktım vallahi.

Yorgunum, argınım. Slayt okuyarak tekrar yapacağım. Bir yazı yetiştirmek istiyorum, sabah uygulamam var.

• Bu gecelik mesaiyi başlatıyorum. Benimle beraber gelecek var mı, sabaha kadar?

Hadi başlayalım.
  • O sınavdan 84.5 aldım.

Şimdi ise çok daha zor bir sınav ve de 22 günüm var.

Yakalım mı?

• Hey, yine ben.

Bu sefer işler daha ciddi. Önümde hayvan gibi bir final var.

Kalan günler kendimi fizyoloji ve anatomiye adamayı düşünüyorum. Valla bak, bu derslerin aklımda yer etmediği bir dakikam bile geçmemeli; 2 sene oldu okula başlayalı ve bu derslerde kendimi yeteri görmüyorum.

5. komiteme 2 hafta finale ise 5 haftam var. 5. komiteden 85 alamazsam finalden 60 almak zorundayım yoksa büte kalırım. 5. komite adına öyle iyi bir geçmişim yok, 4. komitede fizyolojiden yediğim sağlam kroşe sağolsun gözümü feci açtı ve direkt finale çalışmaya başladım.

Şimdi bir derleme yapalım,

1. komite adına iyi gidiyorum. Fizyoloji, Anatomi, Biyokimya (Porfirinler hariç de lan!) konularını birer kez okudum, iyi öğrenmiştim hatırladım. Ama kesinlikle zor konular. Bu komitenin histoloji ve biyofiziği son 3 haftaya kaldı.

2. komite fizyolojisinde çarşamba ve perşembe feci ilerledim. Birkaç saatlik konum kaldı, bu gece itibariyle tamam inşallah. Anatomiden yine slayt okuyorum, bu hafta sonu tamam o da. Yine histoloji son 3 haftaya bırakıldı, biyokimyası çıkmış olabilir; 5. komiteye kadar yayarak çalışacağım.

3'te anatomisi çok zordu, bir kez okudum konuları, sözlü sorularını çözmem gerek, bu hafta sonunun işi o da. bu komitenin fizyolojisini de çalışmaya başlamalıyım. histo ve biyo sonraya.

4'ü hafiften tamamladım diyelim. biyokimyası bu hafta sonu biter, fizyoloji'yi bir kez okudum; anatomisini rahatlıkla 2 günde halledebileceğimi düşünüyorum. histo sonra.

5'in 3. çalışma kitapçığını pazar günü tamamlayacağım. konuların %70'i tamamlanmış olacak.

Hadi bakalım herkese kolay gelsin. Yak.

• bu gece çalışılacaklar:

A2k1, A2k2, A2k8, A2k9

K5ant2

F2kson

F3kbaşlangıç

A1sözlü100

A3sözlü 100

devam.
  • Oo reis yaz benide

Türev integral cıkmısları cözücem paslasırız arada

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Hey, yine ben.

Bu sefer işler daha ciddi. Önümde hayvan gibi bir final var.

Kalan günler kendimi fizyoloji ve anatomiye adamayı düşünüyorum. Valla bak, bu derslerin aklımda yer etmediği bir dakikam bile geçmemeli; 2 sene oldu okula başlayalı ve bu derslerde kendimi yeteri görmüyorum.

5. komiteme 2 hafta finale ise 5 haftam var. 5. komiteden 85 alamazsam finalden 60 almak zorundayım yoksa büte kalırım. 5. komite adına öyle iyi bir geçmişim yok, 4. komitede fizyolojiden yediğim sağlam kroşe sağolsun gözümü feci açtı ve direkt finale çalışmaya başladım.

Şimdi bir derleme yapalım,

1. komite adına iyi gidiyorum. Fizyoloji, Anatomi, Biyokimya (Porfirinler hariç de lan!) konularını birer kez okudum, iyi öğrenmiştim hatırladım. Ama kesinlikle zor konular. Bu komitenin histoloji ve biyofiziği son 3 haftaya kaldı.

2. komite fizyolojisinde çarşamba ve perşembe feci ilerledim. Birkaç saatlik konum kaldı, bu gece itibariyle tamam inşallah. Anatomiden yine slayt okuyorum, bu hafta sonu tamam o da. Yine histoloji son 3 haftaya bırakıldı, biyokimyası çıkmış olabilir; 5. komiteye kadar yayarak çalışacağım.

3'te anatomisi çok zordu, bir kez okudum konuları, sözlü sorularını çözmem gerek, bu hafta sonunun işi o da. bu komitenin fizyolojisini de çalışmaya başlamalıyım. histo ve biyo sonraya.

4'ü hafiften tamamladım diyelim. biyokimyası bu hafta sonu biter, fizyoloji'yi bir kez okudum; anatomisini rahatlıkla 2 günde halledebileceğimi düşünüyorum. histo sonra.

5'in 3. çalışma kitapçığını pazar günü tamamlayacağım. konuların %70'i tamamlanmış olacak.

Hadi bakalım herkese kolay gelsin. Yak.

Hocam bu komite nasıl bir şey oluyor ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.