Şimdi Ara

Dershaneyi Bırakma konusunda kararsızım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylülün sonlarında dershane başladı,o süreçten beri öğrendiğim şeyler bir elin parmaklarının sayısı geçmez.Sadece deneme ve disiplin için katlanıyordum ancak tak etmeye başladı.Dedim ki ben bu işi eve taşıyıp kendim düzeni kurarak devam edebilirm.

Fakat ilerde pişman olmak istemiyorum,zaten çok fazla bir vakit yemiyor 9 dan bire kadar.Ancak ders konusunda cidden faydasını gördüğümü zannetmiyorum şöyle ki,anlatılan konunu 4/2 lik kısmını anlıyorum ancak kalan 2 lik kısmı evde çalışacaksam neden dershaneye gidiyorum ? Youtubeden çalışırken bütün kontrol bendeymiş gibi hissediyorum ve adım adım 4/4 yapana kadar öğreniyorum o konuyu.

Sizlerin tavsiyeleri nelerdir ? Kendim deneme sınavları alıcam onları çözücem ama rekabet olmayacak evde de.

• 9 dan 1 e kadar çok fazla vakit yiyor.dershanelerin tamamen gereksiz olduğunu savunurdum ama denemeler açısından ve tek başına evde ders çalışamayanlar için önemli olduğunu düşünüyorum.evde çalışacağını düşünüyorsan bence hemen bırak.rekabet için de dershanenin sadece deneme sınavlarına girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 17 Kasım 2019; 21:30:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde çalışabilmek kolay bişey değil hacı. Yedek planın olsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: theiceman07

Evde çalışabilmek kolay bişey değil hacı. Yedek planın olsun yani
    Ne gibi bir yedek plan,farkettim evde de çok dikkat dağıtıcı unsur oluyor.
  • Kütüphane filan varmı onları araştır. 2-3 gün dene kütüphanede çalışabiliyormusun diye. Diyelim ki bıraktın ama kendin çalışamadın. Başka kurumlarada bak arada. Sağlıklı bir karar verebilirsin. Ben 1 ay evde çalıştım beklentilerimin altında kaldım. Gerçi dersanede de aynı hızda gidiyoruz ama bakalım hayırlısı

• quote:

Kütüphane filan varmı onları araştır. 2-3 gün dene kütüphanede çalışabiliyormusun diye. Diyelim ki bıraktın ama kendin çalışamadın. Başka kurumlarada bak arada. Sağlıklı bir karar verebilirsin. Ben 1 ay evde çalıştım beklentilerimin altında kaldım. Gerçi dersanede de aynı hızda gidiyoruz ama bakalım hayırlısı
    Malesef bizimkileri bir kere daha dershaneye yazılmaya ikna etmem söz konusu değil zor ikna etmiştim yazdırmaya zaten.Şimdi çıktım çıktım,kütüphane var ama yer bulabilirsen .
  • O zaman kolay gelsin hocam. Bir düzen oturtunca gerisi rahat gelir merak etmeyin. Kütüphaneyi geçtim şu starbucks a bile oturabilirsiniz. Birşey almak zorunda değilsiniz istediğiniz kadar kalabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman kolay gelsin hocam. Bir düzen oturtunca gerisi rahat gelir merak etmeyin. Kütüphaneyi geçtim şu starbucks a bile oturabilirsiniz. Birşey almak zorunda değilsiniz istediğiniz kadar kalabilirsiniz
    Teşekkür ederim hocam not ettim starbucks işini çok sağol varol,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.