Olağüstü Şeyler Olmasada Balında Katkısıyla Güzel Şeyler Yapmışsın
Bencede güzel videolar olmuş.Tebrikler
Teşekkürler Arkadaşlar .
Başka yorum yokmu
o nasıl maçtır, duck serbestmi?
duck scroll tuşlarıyla yapmıorum space ile yapıorum ayarlarım biraz farklıdır xD
quote:
Orjinalden alıntı: KolPaA
duck scroll tuşlarıyla yapmıorum space ile yapıorum ayarlarım biraz farklıdır xD
valla hayatımda hiç space ile duck yapmadım sadece ctrl
ama maçlarda yasak 1.5 de yasak değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
quote:
Orjinalden alıntı: KolPaA
valla hayatımda hiç space ile duck yapmadım sadece ctrl
ama maçlarda yasak 1.5 de yasak değilmi?
Hangi maçlarda yasak ? Yasak edende var etmeyende var. Tutturmussunuz bir duck yasak muhabbeti gidiyor.
Gerçek turnuva maçlarında duck yapmak yasak diye biliyorum.Onun haricinde,duck yapmak lamerliğin ileri boyutları benim görüşümde. Resmen adam vurulmaz yapıyo kendisini,awp ile indiremiyosun adamı.Direkt göğsünün tutturman lazım.
Duck yapmakta mantıksal hiç bi amaç göremiyorum ben.
duck lan game de yasak olduğu gibi çoğu net turnuvasında veya oyunun zevkini çıkarmayı bilen takımların yaptığı net maçlarında KESİNLİKLE yasaktır.her zaman oyunu sade oynamayı severim gereksiz şeyler bunlar pubda %99 bu duck olayını benimsemiş ve sanunmakda.WCG 2008 de bile "scroll DUCK yasak" kuralı eklenmiştir gerisini siz düşünün.
scrool duck yapmıorum. spacede.
Zaten tuş ile duck yürümesi yapamazsınız rahat bi biçimde,ancak fare tekerleği ile işe yarar bi halde oluyor.
Public serverda bile duck engelleyici kullanmayı düşünüyorum ben,bileğine güvenemeyen duck yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Zaten tuş ile duck yürümesi yapamazsınız rahat bi biçimde,ancak fare tekerleği ile işe yarar bi halde oluyor.
Public serverda bile duck engelleyici kullanmayı düşünüyorum ben,bileğine güvenemeyen duck yapıyor.
bence yerinde bi karar olur en azından steam server tam anlamıyla aktif olduğunda orda yaparsan çok iyi olur.gerçi steam oynayan adam sanmıorum duck yapsn ama
Yaklaşık bir ay önce duck denen şeyi öğrendim, şimdi yapıp yapmadığımın farkında değildim, orta parmağımı kestim yanlışlıkla falçatayla, sarmıştım parmağımı, oynarken parmağımın acıdığını farkettim, duck yapmaya çalışıyormuşum.
ama haberim bile yoktu.
maci movie'deki müziği bu gün okulda dinledim
okulda derken tell fln değil okul hoparlöründe (artık kaç +1 onu siz karar werin)