Şimdi Ara

Despicable - Movielerim (: (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olağüstü Şeyler Olmasada Balında Katkısıyla Güzel Şeyler Yapmışsın
  • Bencede güzel videolar olmuş.Tebrikler
  • Teşekkürler Arkadaşlar .
  • Başka yorum yokmu
  • o nasıl maçtır, duck serbestmi?
  • duck scroll tuşlarıyla yapmıorum space ile yapıorum ayarlarım biraz farklıdır xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: KolPaA

duck scroll tuşlarıyla yapmıorum space ile yapıorum ayarlarım biraz farklıdır xD

valla hayatımda hiç space ile duck yapmadım sadece ctrl

ama maçlarda yasak
    1.5 de yasak değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orjinalden alıntı: KolPaA

duck scroll tuşlarıyla yapmıorum space ile yapıorum ayarlarım biraz farklıdır xD

valla hayatımda hiç space ile duck yapmadım sadece ctrl

ama maçlarda yasak
    1.5 de yasak değilmi?

Hangi maçlarda yasak ? Yasak edende var etmeyende var. Tutturmussunuz bir duck yasak muhabbeti gidiyor.
  • Gerçek turnuva maçlarında duck yapmak yasak diye biliyorum.Onun haricinde,duck yapmak lamerliğin ileri boyutları benim görüşümde.
    Resmen adam vurulmaz yapıyo kendisini,awp ile indiremiyosun adamı.Direkt göğsünün tutturman lazım.

Duck yapmakta mantıksal hiç bi amaç göremiyorum ben.
  • duck lan game de yasak olduğu gibi çoğu net turnuvasında veya oyunun zevkini çıkarmayı bilen takımların yaptığı net maçlarında KESİNLİKLE yasaktır.her zaman oyunu sade oynamayı severim gereksiz şeyler bunlar pubda %99 bu duck olayını benimsemiş ve sanunmakda.WCG 2008 de bile "scroll DUCK yasak" kuralı eklenmiştir gerisini siz düşünün.
  • scrool duck yapmıorum. spacede.
  • Zaten tuş ile duck yürümesi yapamazsınız rahat bi biçimde,ancak fare tekerleği ile işe yarar bi halde oluyor.

Public serverda bile duck engelleyici kullanmayı düşünüyorum ben,bileğine güvenemeyen duck yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Zaten tuş ile duck yürümesi yapamazsınız rahat bi biçimde,ancak fare tekerleği ile işe yarar bi halde oluyor.

Public serverda bile duck engelleyici kullanmayı düşünüyorum ben,bileğine güvenemeyen duck yapıyor.

bence yerinde bi karar olur en azından steam server tam anlamıyla aktif olduğunda orda yaparsan çok iyi olur.gerçi steam oynayan adam sanmıorum duck yapsn ama
  • knka 2. videodaki sarkının adı ney
  • Killing Joke - The Death & Resurrection Show
  • Duck birazda el alışkanlığı beyler.Ben bilinçli duck yaptığımı hatırlamıyorum.Oyunda kendime gelince bakıyorum teker ileri-geri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

Duck birazda el alışkanlığı beyler.Ben bilinçli duck yaptığımı hatırlamıyorum.Oyunda kendime gelince bakıyorum teker ileri-geri.

eğer mouse scrollu ayarlamassan kendine gelmene gerek yok hiç yapmassın;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

Duck birazda el alışkanlığı beyler.Ben bilinçli duck yaptığımı hatırlamıyorum.Oyunda kendime gelince bakıyorum teker ileri-geri.
    +1

Yaklaşık bir ay önce duck denen şeyi öğrendim, şimdi yapıp yapmadığımın farkında değildim, orta parmağımı kestim yanlışlıkla falçatayla, sarmıştım parmağımı, oynarken parmağımın acıdığını farkettim, duck yapmaya çalışıyormuşum.

ama haberim bile yoktu.
  • maci movie'deki müziği bu gün okulda dinledim

okulda derken tell fln değil okul hoparlöründe (artık kaç +1 onu siz karar werin)

bass gitar sesi güzl çıkıodu

adı ne müziğin?
  • ok gerek kalmadı

google amcaya

burn burn burn wike heat yazdım çıktı

ztn gerçeğini werdi
    burn burn burn white heat

Killing Joke - The Death and Resurrection Show
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.