Şimdi Ara

Devir teknoloji devri para yazılımda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten de iüç ee'ci mi? Onların türünün tükenmeye başladığını sanmıştım... ne zaman iüc avcılar kampüsü önünden geçsem 5 dakika kapıya bakarım iüc eemci var mı diye. Genelde veterinerler ve makineciler olur orada. Bir keresinde de merak edip kapıya gitmiştim, sordum birine:
    elektrik elektronik mi okuyorsunuz?
    Adam cevaplamadan çekip gitti. Ben de yoluma koyuldum yine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BilmiyorumKii B kullanıcısına yanıt
    Hocam 6k sıralama kötü mü? Laf atmak için yazmışsınız sadece

• Hocam ea 6k ile sayisal 2kyi denk saymaniz çok komik. Onun harici cok fazla bilgisayar mühendisi olduğunu herkes biliyor zaten. Günümüzde tek sorun insanlar da değil yapay zeka da var. Kurtlar sofrası hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt

Ne ea’sı olm ctis sayısal bölüm.

• Bundan 10 yıl öncesine kadar yazılımı seçene laf edilirdi. Şimdi iş yazılımda tabi.

• Şu iki arkadaş uzaklaştırıldığında forum ne kadar da güzeldi.

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

İtalya'da hippinin teki otobüse binmiş. Oturmuş, otobüs hareket etmiş. Öbür duraktan bi' rahibe binmiş. Yer yok, oturmuş hippinin yanına. Tabii aradan zaman geçiyor, hippi dayanamıyor, rahibeye diyor ki "Ya seninle bir kere beraber olalım." diyor. Rahibe de buna "Aptal! " diyip bir tokat atıyor. İn diyor aşağı. Tabii bu olayı da otobüs şoförü dikiz aynasından izliyor. Aradan belli bir süre sonra otobüs şoförü hippiyi yanına çağırıyor. "Ya arkadaş sen bu rahibeyi gerçekten götürmek istiyor musun?" diyor. Hippi de: "Vallahi, istiyorum. Değişiklik olur." diyor. Şoför de: " O zaman bak kilisenin arkasındaki mezarlıkta pazar günleri ayin yapıyor." diyor. Bu ikisi kanka oluyorlar. Son durakta iniyorlar. Günlerden pazar, hippi kostüm kıyafet, böyle sisler misler kilisenin arkasında, rahibe geliyor. Hippi "Ey kulum, ben senin tanrınım. Seni bir kere sikecem." diyor. Rahibe de: "Aman tanrım! Nasıl olur? Biz bakireyiz. Yapamayız. Arkadan versem olur mu?" diyor. Hippi de "Olur, olur." diye cevap veriyor. Sonra bunlar işi götürüyorlar, rahibe dayanamıyor, hippi zaten dayanamıyor. Hippi peçeyi kaldırıyor: "Bak, ben otobüsteki hippiyim. Gördün mü?" diyor. Rahibe de peçeyi sıyırıyor: "Bak, ben de otobüs şoförüyüm." diyor.

• Günümüz gastronomi dünyası içinde tatlı anlamında kendi özel yerini edinerek adeta mücevher gibi parıldayan baklava usta ellerden çıktığı taktirde gurme lezzetlerin başında gelmektedir.

Yemeklerden alınan tat bilindiği üzere bir ürünün duyu organlarımızca ne derece algılandığı ile ilgilidir. Şüphesiz bu durum tatlılar için de geçerlidir. İyi bir baklava beş duyu organımıza hitap etmelidir. Baklavanın nar gibi kızarmış hamuru ve üzerindeki dünyaca ünlü Antep fıstığımızın yeşili ile beraber tepsideki veya tabağımızdaki diziliminin estetiği önce gözümüzü şenlendirmelidir. Mis gibi tereyağı kokusu burun deliklerimizin açılmasına ve beynimizin az sonra kavuşacağı olağan üstü lezzetin-mutluluğun bir öncüsü-haber vericisi niteliğinde endorphin ve bu heyecanın yarattığı adrenalini salgılamasına neden olmalıdır. Baklavaya batırılan ilk çatalın veya el ile yeniyorsa dokunulan ilk dilimdeki gevreklik ile beraber alınan ilk ısırığın çıkardığı çıtırtı kulaklarımızda duyulmalı ve tül inceliğinde açılmış hamurun adeta anında damakta erimesi ile beraber fıstığın şeker ile birlikteliğinin yarattığı dansın damağımızda oluşturduğu akıl almaz lezzet patlaması hep beraber mükemmel tadı oluşturmaktadır. Ayrıca orijinal Antep baklavası, bir de tazeyse ilk ısırışta kulağa çok hoş gelen bir hışırtı çıkarır. Nar gibi kızarmış incecik yufkaların birbiri ardınca kırılmasından gelen, kuru yaprakların rüzgarda çıkardıklarına benzer bir hışırtı. Baklava meraklıları için bu ses neredeyse baklavanın kendisi kadar haz vericidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah1928 -- 8 Temmuz 2024; 9:41:33 >

• oha   sizi o bölüme kayıt ettirirken ne söylediler de böyle şeylere inandınız

• daxpc kullanıcısına yanıt

Çamur attığın o bölümü rüyanda bile göremeyecek kapasitedesin.

• Fotokopici açmak isteyenler ctis,ybs vs okuyabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boniek -- 8 Temmuz 2024; 20:56:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.