Şimdi Ara

Devirden düşme ve ses sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 112000 km de corollam son zamanlarda çekimi düştü hafif yokuşda bile 70 -80i geçmiyor.motordan gelen sesde cabası boğuluyor gibi 3. vitesde 3000 devirde bğırıyor sanki 2. vitesde arabayı boğuyorum gibi ses çıkıyor 4. vites - 5. vites yapıyorum 110 120 den sonra içeriye ole bir ses geliyorki sanki 7-8000 devirde kullnılıyor gibi bakımını yeni yaptrdım.tüp le alakası olurmu?

• efsane kasa mı
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sıkıntım var ki kafayı sıyırmak üzereyim. Arabam 2007 vvti 1.6 corolla. Sıralı sistem brc lpg var. Ufak bir hareketten sonra araba gaz yemiyor. Gazı köklesem de tık yok. Aynı sorun lpg de de mevcut.Hem benzin hem lpg de araba gaz yemiyor.1. vites 20 km , en son ise 5.viteste araba 100 km hızı bir türlü geçmiyor.sanki arabayı arkadan birisi tutuyor gitmesin diye. Ama esas sıkıntı arabada check engine hatası veriyor .sarı motor ışığı.Yolda giderken bir bakıyorum bazen hata yazısı yok, kendiliğinden yazı gidiyor , araba uçak gibi resmen kopup gidiyor ama bir süre sonra tekrar check engine yazsısı bir çıkıyor araba resmen kilitlenmiş gibi gaz pedalına sonuna kadar basmama rağmen tık yok hızlanmıyor yokuş yukarı ise motor iyice düşük hıza gelip duracak gibi oluyor.servis ise motorun indirilip bakılması gerekiyor diyor.motordan kaynaklı bir problem olsa sürekli yapar bu sorunu .ama bazen bu hata kodu kendiliğinden belli bir süre kayboluyor.sonra tekrar çıkıyor araba kasılıyor resmen.Sebebini bilen varsa yardım rica ediyorum.neden olabilir neden kaynaklanabilir.yola çıkmaktan korkar hale geldim.araba sollmaya bile korkuyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: crowman

112000 km de corollam son zamanlarda çekimi düştü hafif yokuşda bile 70 -80i geçmiyor.motordan gelen sesde cabası boğuluyor gibi 3. vitesde 3000 devirde bğırıyor sanki 2. vitesde arabayı boğuyorum gibi ses çıkıyor 4. vites - 5. vites yapıyorum 110 120 den sonra içeriye ole bir ses geliyorki sanki 7-8000 devirde kullnılıyor gibi bakımını yeni yaptrdım.tüp le alakası olurmu?

problemi çözebildiniz mi ? çözüldüyse sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: action-man-x

quote:

Orijinalden alıntı: crowman

112000 km de corollam son zamanlarda çekimi düştü hafif yokuşda bile 70 -80i geçmiyor.motordan gelen sesde cabası boğuluyor gibi 3. vitesde 3000 devirde bğırıyor sanki 2. vitesde arabayı boğuyorum gibi ses çıkıyor 4. vites - 5. vites yapıyorum 110 120 den sonra içeriye ole bir ses geliyorki sanki 7-8000 devirde kullnılıyor gibi bakımını yeni yaptrdım.tüp le alakası olurmu?

problemi çözebildiniz mi ? çözüldüyse sebebi nedir ?

Benim sorunum baskı balata idi değişimini yaptık suan sıkıntı yok sende kontrol ettır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.