Şimdi Ara

DH | 1. Gruplar Arası Pokemon Hack Oyunu Yapma Yarışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kayıt yaptırma süresi bitti yani bu fikir tutmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

olmuş olanda yok zaten

Hiçbir şekilde konularıma cevap yazma!.Edebini takınman gerek öncelikle.Evet aslında ben katılımcıydım.Ve oyunumun ismi _Pokemon Taş Devri_ idi.1-2 aya tamamlanacak.Foruma sunacağım.Bu oyun taş devrinde ve Anadolu'da geçecek.Çok keyifli bir oyun.Spritelar'ı taş devrindeki gibi değiştirdim(Persian'ın dişleri,Zubat'ın kanatları,Cubone'un kemikleri ve birsürü pokemon))))
    Keyifli Forumlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

olmuş olanda yok zaten

Hiçbir şekilde konularıma cevap yazma!.Edebini takınman gerek öncelikle.Evet aslında ben katılımcıydım.Ve oyunumun ismi _Pokemon Taş Devri_ idi.1-2 aya tamamlanacak.Foruma sunacağım.Bu oyun taş devrinde ve Anadolu'da geçecek.Çok keyifli bir oyun.Spritelar'ı taş devrindeki gibi değiştirdim(Persian'ın dişleri,Zubat'ın kanatları,Cubone'un kemikleri ve birsürü pokemon))))
    Keyifli Forumlar!

garlic-h ben burda görünen bir şeyi yazmışım pokeburn kimse katılmak istemez yazmış bende katılmış olan yokki zaten dedim Sen asıl Edebini takın benim herhangi bir laf atmışlığımda yok bir şey dediğim de yok yok neden yapıyorsun neden yapmıyorsunda dememişim ben sadece gördüğüm bir şeyi yazdım ve pokeburnun yazdıklarıyla benim yazdıklarım arasında pekte bir fark yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.