Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celebic
    Merhabalar, öncelikle aldığınız araçlar hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Sportage'da aynı cihazı kullanıyor, aslında çok basit bir yazılım güncellemesiyle Türkçe ses tanıma eklemesi yapılabilir. Umarım yetkililer bunu dikkate alırlar. Yoksa bu güzel özelliği randımanlı olarak kullanamayacağız...

Ben kısa ve basit bir geçici çözüm buldum. Sık sık aradığım kişilerin adını telefon rehberine İngilizce olarak kaydettim. Telaffuzuda düzgün yaparsanız, numara çevirmeden sesli komutla cep telefonunuzdan arama yapabilirsiniz.
    Örnek; eşimi rehbere " my love " olarak kaydettim. Buna benzer şeyler üretebilirsiniz...

Merhaba @celebic, sizi burada görmek güzel İyi dilekleriniz için teşekkürler... Size de kazasız belasız keyifli sürüşler...

Telefonu ben de genellikle sizin bahsettiğiniz gibi kullanıyorum ya da arayacağım kişi son aramalarda varsa telefondan arayıp aracın bluetoothu aracılığıyla konuşuyorum.

• Teşekkürler ama sizin tablonuzla hyudai nin sitesindeki donanım bilgilerini karşılaştırıyoruz yine tutmuyor. Hyundai sitesine giriyoruz ix35 i tıklıyoruz yeni bir pencere açılıyor ve ordan broşürü tıkladığımızda en altta style ve style plus donanım bilgilerine baktığımızda yine farklı görünüyor. Sizinle aynı yere baktığımıza emin olmak için soruyorum acaba bizde başka bir sorun olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzay48

Teşekkürler ama sizin tablonuzla hyudai nin sitesindeki donanım bilgilerini karşılaştırıyoruz yine tutmuyor. Hyundai sitesine giriyoruz ix35 i tıklıyoruz yeni bir pencere açılıyor ve ordan broşürü tıkladığımızda en altta style ve style plus donanım bilgilerine baktığımızda yine farklı görünüyor. Sizinle aynı yere baktığımıza emin olmak için soruyorum acaba bizde başka bir sorun olabilirmi.

1.6 GDI style ve 2.0 CRDI style donanımlar arasında, 1.6 GDI lehine bazı farklar var... Web sayfasındaki 2.0 için...
  • Tekrar teşekkürler, öncelikle çok hızlı cevaplar için, sonrasında bu konudaki yardımlarınızdan dolayı.
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır sıfır araç araştırıyorum (corolla, c-max, astra, caddy, octavia gibi) en son astra 1,3 cdti enjoy 111. yıl (full) paketine karar vermiştim ancak bundan sonraki aracımı SUV düşündüğüm için onlarada bakmak istedim. Karşıma 3 seçenek çıktı: ix35, qq ve spo. Ancak gerek donanım, dış görünüm, fiyat gerekse bagaj hacmi ve mtv avatajı yönünden C sınıfı araçlara 40-42 bin vereceğime 2011 ocak fiyatı 50900 olan ix35 çok cazip geldi. Tek dersim yakıt ama onuda SUV sınıfında dert etmek istemiyorum. Szilerden ricam son zamanlarda Ankaradaki Hyundai bayileriyle görüşen varsa fiyat ve teslimat tarihi öğrenen varmı? Ayrıca indirim, hediyeler ve takas imkanı? gibi sorulara cevap arıyorum. Gerçi yarın bayileri yarın arayacağım ama olsun forumda gerçekten faydalı bilgiler var. ix35 1,6 gdi style dış beyaz iç siyah düşünüyorum. Yorum ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim. İnşallah yakında bende bir ix35 sahibi olup aranıza katılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sariasker
    Arkadaşlar yaklaşık bir aydır sıfır araç araştırıyorum (corolla, c-max, astra, caddy, octavia gibi) en son astra 1,3 cdti enjoy 111. yıl (full) paketine karar vermiştim ancak bundan sonraki aracımı SUV düşündüğüm için onlarada bakmak istedim. Karşıma 3 seçenek çıktı: ix35, qq ve spo. Ancak gerek donanım, dış görünüm, fiyat gerekse bagaj hacmi ve mtv avatajı yönünden C sınıfı araçlara 40-42 bin vereceğime 2011 ocak fiyatı 50900 olan ix35 çok cazip geldi. Tek dersim yakıt ama onuda SUV sınıfında dert etmek istemiyorum. Szilerden ricam son zamanlarda Ankaradaki Hyundai bayileriyle görüşen varsa fiyat ve teslimat tarihi öğrenen varmı? Ayrıca indirim, hediyeler ve takas imkanı? gibi sorulara cevap arıyorum. Gerçi yarın bayileri yarın arayacağım ama olsun forumda gerçekten faydalı bilgiler var. ix35 1,6 gdi style dış beyaz iç siyah düşünüyorum. Yorum ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim. İnşallah yakında bende bir ix35 sahibi olup aranıza katılırım.

Hayirlisi olsun bende 2.0 motor aldim.akbak bayisini tavsiye ederim orada ziya bey yada gulnur hanimla gorusebilirsiniz.fiyat ve hediye olarak en iyi orasi gelmisti bana.hediye olarak basamak trafik seti paspas bagaj havuzu gibi seyler alabilirsiniz.ne kadar alabileceginiz pazarliga bagli.fiyat olarakta 1500 lira kadar indirim alabilirsiniz tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy
    Teşekkürler noveche... Ben bunu daha çok beğenmiştim. Aşağıda linkini verdiğim firmaya telefon ettim ürünler gelince arayacaklardı. Geçen hafta perşembe günü aradılar bütün ürünler stoklarımıza geldi dediler... Ön Arka koruma, bagaj havuzu ve bagaj koruma da gelmiş... Yerleri Ümraniye'de, montaj ücretsiz...
    http://www.jeepandcar.com/urunler.php?lang=tr&model_id=322&kategori_id=13&ana_id=undefined&ilk=0

Rica ederim, benim eklediğim resimler de jeepandcar.com'dandı zaten, reklam gibi algılanmasın diye yazmamıştım firma adını Almayı düşünenler olursa belki firma ile iletişime geçilip forum üyeleri için indirim talebinde bulunulabilir!

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

noveche kardeşime verdiğimiz destekle spo forumunun gazı alındı arkadaşlar. haydar01'e de teşekkürler... Şimdi herşey normale dönmüş ve ne için forumda olduklarını hatırlamışlar. Paylaşım ortamı sağlanmış, üstelik sayemizde tıkır tıkır çalışıyor olmuş... Moderatör akıllılık yapıp mesaj temizliği de yapmış ama olsun. Spo forumu normale döndü sayemizde...

Diğer taraftan DH Hyundai ix35 Kulübü üyelerimizin yeni yılda da hep bir arada, hep yükselen paylaşım ortamı ve kişilik kalitesiyle çok daha iyiye gideceğini ümit ediyorum. Hepinize sevgiler, saygılar...

Destek için bir kez daha teşekkürler!

Yeni Sportage ile ilgili konuyu neredeyse en başından beri takip ettiğim için ysaglam, celebic gibi değerli üyelerin yorumlarından, gözlemlerinden, paylaşımlarından çok faydalandım. ix35'i aldığımda, Sportage ile benzer özelliklerinden ötürü araçla ilgili hiç de azımsanmayacak kadar bilgi sahibi olmuştum. Bazıları paylaşım adına elinden geleni yaparken, ne yazık ki bazıları da KIA SPORTAGE 2011 Önden Gelen Ses Problemi Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşımı başlığı altında oldukça net görüleceği üzere, konuyu açan ve sorunlarını paylaşanları neredeyse azarlayarak kompleksli insan aracı kıvamına sokmaya çalışıyorlar güzelim Sportage'ı... Neyse ki ysaglam, celebic, maminci, SemihYurtbaşı ve adını şu an anımsayamadığım değerli üyeler var da paylaşımlarıyla forumu ayakta tutuyorlar ve Sportage'a ilgi duyanlara yol gösteriyorlar... Buradan onlara sonsuz teşekkürler...

Dostum güzel sözlerin için teşekkür ederim, epey süredir ix-35 forumunu baştan başlayarak okuma niyetim vardı. Bu güne (gece) kısmetmiş.

Hali hazırda sahibi olduğum Sportage'ı tesadüfi bir şekilde aracı fiziken inceleme fırsatı bulmadan ve göremeden almış bulunuyorum. İyi ki aceleci davranıp aracı Ankara'da yaşamama rağmen aracı bulabilidiğim ilk bayii Gebze'den almışım. ( 49,9 K )
    Yaklaşık 3 aydır kullandığım aracımdan oldukça memnunum, iyikide almışım. Kıa ve Hyundai'nin ürettiği Sportage ve ix-35 fiyat ve yüksek donanımlarıyla piyasayı alt üst etti. Yüksek donanımlı C segmenti araç almayı düşünenlerin kafası ix-35 ve Sportage yüzünden allak bullak oldu... Aynen benim gibi...

Sportage forumunda bahsettiğim gibi yakın zamana kadar kendime yemin vermiştim; alacağım araç beyaz yada g. gri olmayacak / düz vites ve benzinli olmayacak diye ama Sportage'ı görünce etmiş olduğum yeminleri yuttum. Bu sadece Sportage için geçerli değil ix-35'i almış olsamda buna yakın hisler duyardım.

Şahsi görüşüm donanımları aynı olmak kaydıyla her iki aracında birbirine çok benzediği ama Sportage'ın önden, ix-35'in ise arka görünümlerinin çok etkileyici olmasıdır...

Geçen bu süre içinde bir arkadaşımın ix-35 2.0 CRDI'sini kullanma fırsatım oldu. Benim için çok etkileyici bir deneyim oldu. Daha önce 2004 model Toyota L.C. Prado sahibi ( 4,0 lt / 250 hp ) olmama rağmen bu tork gücünü hissetmemiştim. 184 hp ve 400 nm torkun beni etkilediğini söylemeden geçemeyeceğim. Hiç test etmedim ama ix-35'ten sonra ix-55'e gerek kalmayacağını söyleyebeilirim.

Daha önceden kendim için temennide bulunduğum dizel ve otomatik vitesli araç isteğimi ix-35 ile gerçekleştirmeyi arzuluyorum ama bu ne zaman olur bilemiyorum. Umarım uzun sürmez...
    Sportage'ın ürettiği 2.0 CRDI'sini test etmedim ama aradaki 48 hp ve 81 nm tork hiçte yabana atılabilir bir fark değil.

Hyundai ix-35 formunu baştan sona okumama rağmen Sportage forumundaki kadar detaylı yorumlar göremedim özellikle 2.0 CRDI hakkında daha çok bilgi sahibi olmayı arzu ederim. Bu kadar güzel bir aracın daha çok yorumu hakketiğini düşünüyorum... Saygılar...

• Gecenin bu saatinde araştırma imkanım olmadı tabii bu nedenle en son fiyat güncellemesinden sonra ix-35 2.0 CRDI plus paketli araç satın alan oldu mu? 2.0 CRDI plus paketli araç temininde güçlük çekiliyor mu? Normal fiyatın haricinde 2.0 CRDI için indirim pazarlığı yapılabiliyor mu? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum...

Halihazırda sahip olduğum Sportage iyi fiyatlara ( 51-52 K ) müşteri bulabiliyorken, eşime almış olduğum Sportage'ı eşimi ikna edebilirsem ix-35 2.0 CRDI plus ile değiştirme niyetim var... Saygılar...
  • quote:

Gecenin bu saatinde araştırma imkanım olmadı tabii bu nedenle en son fiyat güncellemesinden sonra ix-35 2.0 CRDI plus paketli araç satın alan oldu mu? 2.0 CRDI plus paketli araç temininde güçlük çekiliyor mu? Normal fiyatın haricinde 2.0 CRDI için indirim pazarlığı yapılabiliyor mu? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum...

Halihazırda sahip olduğum Sportage iyi fiyatlara ( 51-52 K ) müşteri bulabiliyorken, eşime almış olduğum Sportage'ı eşimi ikna edebilirsem ix-35 2.0 CRDI plus ile değiştirme niyetim var... Saygılar...

Merhabalar biz araci siparis ettik baya oldu.teslimatta bu ay icinde olacak.diger araclarimizi aldik.soyle soyleyebilirim 2000 motorda fazla talep sikintisi yok sanirim.talep 1600lerde fazla oldugu icin arac bulunmuyor

• quote:

Gecenin bu saatinde araştırma imkanım olmadı tabii bu nedenle en son fiyat güncellemesinden sonra ix-35 2.0 CRDI plus paketli araç satın alan oldu mu? 2.0 CRDI plus paketli araç temininde güçlük çekiliyor mu? Normal fiyatın haricinde 2.0 CRDI için indirim pazarlığı yapılabiliyor mu? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum...

aralığın son haftası fiyat 82.500 2.0 CRDI Plus nevagasyon,kaput koruma film ,çıtalar vs =4000
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: sariasker
    Arkadaşlar yaklaşık bir aydır sıfır araç araştırıyorum (corolla, c-max, astra, caddy, octavia gibi) en son astra 1,3 cdti enjoy 111. yıl (full) paketine karar vermiştim ancak bundan sonraki aracımı SUV düşündüğüm için onlarada bakmak istedim. Karşıma 3 seçenek çıktı: ix35, qq ve spo. Ancak gerek donanım, dış görünüm, fiyat gerekse bagaj hacmi ve mtv avatajı yönünden C sınıfı araçlara 40-42 bin vereceğime 2011 ocak fiyatı 50900 olan ix35 çok cazip geldi. Tek dersim yakıt ama onuda SUV sınıfında dert etmek istemiyorum. Szilerden ricam son zamanlarda Ankaradaki Hyundai bayileriyle görüşen varsa fiyat ve teslimat tarihi öğrenen varmı? Ayrıca indirim, hediyeler ve takas imkanı? gibi sorulara cevap arıyorum. Gerçi yarın bayileri yarın arayacağım ama olsun forumda gerçekten faydalı bilgiler var. ix35 1,6 gdi style dış beyaz iç siyah düşünüyorum. Yorum ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim. İnşallah yakında bende bir ix35 sahibi olup aranıza katılırım.

Hayirlisi olsun bende 2.0 motor aldim.akbak bayisini tavsiye ederim orada ziya bey yada gulnur hanimla gorusebilirsiniz.fiyat ve hediye olarak en iyi orasi gelmisti bana.hediye olarak basamak trafik seti paspas bagaj havuzu gibi seyler alabilirsiniz.ne kadar alabileceginiz pazarliga bagli.fiyat olarakta 1500 lira kadar indirim alabilirsiniz tahminimce

49400 ve hediyeler gayet cazip görünüyor teşekkür ederim

• Selamlar Arkadaşlar ix35 1.6 GDİ araca sahip olan bir arkadaştan ve diğer tarafta sportage sahip bir kişi rampalarda kalkışta aracın zorlandığını yazmış.Araç 3-4 kişi ile dolu iken , Bir bayan kullanıcı rampada kalkışta zorlanırmı? benimde merak ettiğim bu.Biraz bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Bende Alıyorum eğer böyle bir zorlanma söz konusu ise dah büyük motor almaya yöneleyim daha işin başında iken.Saygılarımla..
    Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dune40 -- 10 Ocak 2011; 17:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dune40
    Selamlar Arkadaşlar ix35 1.6 GDİ araca sahip olan bir arkadaştan ve diğer tarafta sportage sahip bir kişi rampalarda kalkışta aracın zorlandığını yazmış.Araç 3-4 kişi ile dolu iken , Bir bayan kullanıcı rampada kalkışta zorlanırmı? benimde merak ettiğim bu.Biraz bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Bende Alıyorum eğer böyle bir zorlanma söz konusu ise dah büyük motor almaya yöneleyim daha işin başında iken.Saygılarımla..

Eger imkaniniz varsa 2000 motoru almanizi tavsiye ederim hem dizel hem otomatik hemde daha seri.
  • Arkadaşlar bende 1.6 GDI sipariş vermiş ve aranıza yeni katılan biri olarak buraya yazdıklarıyla bizleri bilgilendiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Aracı almaya karar vermeden önce forumda yazılanlarda çok istifade ettim. Ben Çanakkaleden Mustafa.
  • Bayi indirimlerini merak eden arkadaşlar bayiler zam gelmemesinden dolayı fazla bir indirme gitmiyorlar 4-5 bayii arayarak edindiğim tecrübeleri aktarayım.Örneğin ben liste fiyatı ve yan basamak hediyesi ile siparişimi vermiştim tabi tüm söylediklerim 1.6 style plus için,eğer bayi ile bir yakınlığınızda yoksa çoğu teslim tarihi için net bir bilgi veremiyor inanılmaz bir talep olduğundan bahsediyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dune40

Selamlar Arkadaşlar ix35 1.6 GDİ araca sahip olan bir arkadaştan ve diğer tarafta sportage sahip bir kişi rampalarda kalkışta aracın zorlandığını yazmış.Araç 3-4 kişi ile dolu iken , Bir bayan kullanıcı rampada kalkışta zorlanırmı? benimde merak ettiğim bu.Biraz bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Bende Alıyorum eğer böyle bir zorlanma söz konusu ise dah büyük motor almaya yöneleyim daha işin başında iken.Saygılarımla..

Merhabalar, ben Sportage/ix-35 1.6 ile rampada kalkışta bir problem yaşanacağını sanmıyorum aksine rampa/yokuş kalkış ve iniş destek sistemi sayseinde bir sıkıntı olmaz ancak yokuşlarda motor gücü benzinli olması sebebiyle biraz yetersiz kalabiliyor. Fakat bu sizin şu anda hangi arabayı kullandığınıza bağlı. C segmenti benzinli bir araç kullanıyorsanız büyük bir sıkıntı yaşamazsınız. Ancak dizel motorlu bir araç kullanıyor ve dizelin verdiği torka alışmış iseniz biraz tork eksikliği hissedebilirsiniz. Yazınızda bahsettiğiniz belki ben olabilirim, uzun bir rampada 4,5 kişiyle biraz zorlanmıştım...

Ben Sportage'ı eşime aldım, kendisi gayet memnun ve hiç bir sıkıntı yaşamadan aracını kullanıyor. Eğer sizde eşinize alacaksınız yada eşinizde kullanacaksa merak etmeyin yokuş kalkış destek sistemiyle bir sıkıntı yaşamaz.
    Ancak sizi şimdiden uyarayım, eşiniz SUV kullandıktan sonra bir daha sedan araç kullnmk istemeyecektir...

Eğer maddi açıdan 2.0 CRDI alacak güçteyseniz bence hiç düşünmeden 2.0 CRDI ix-35'i almanızı tavsiye ederim... Saygılar...

• Orijinalden alıntı: dischci

Orijinalden alıntı: turati

araçlarına navigasyonlu dvd bağlayan varmı.ben üç marka cıhaz üzerinde duruyorum.ama servislerde CYCLONE marka garantili montaj yapılıyor
    aşağıdaki modellerden hangisi daha kullanışlı? kullananlar bilgilerini paylaşırsa iyi olur.

Henüz aracıma kavuşamadığım için ne yazık ki bağlatamadım :( ama ben de düşündüğüm için sürekli araştırıyorum, aynı cihazlar bu sitelerde çook daha uygun rakamlara ama eğer bu gönderdiğiniz linklerdekilerden birini alacaksınız bence direkt servisten bağlatmak daha mantıklı,karar sizin...
    Kazasız sürüşler...
    http://www.smartauto24.com/hyundai-ix35-dvd-player-gps-navigation-aftermarket-head-unit

Merhabalar,

2.000 ile 2.500.-TL arası rakamlar sizcede bir navigasyon artısı olması düşünülerek biraz fazla değil mi?
    1.6 GDI aracın neredeyse %3 ile %5'ine denk gelen bir rakama tekabül ediyor.

• Tekrar merhaba,

forumu baştan sona okumaya gayret ettim, belki atlamış olabilirim ancak 2.0 CRDI ix-35'in yakıt tüketimi ve performanslarıyla ilgili yorumlara pek denk gelemedim.
    2.0 ix-35 kullanan arkadaşlardan bilgi ve yorumlar bekliyorum...
  • quote:

Dostum güzel sözlerin için teşekkür ederim, epey süredir ix-35 forumunu baştan başlayarak okuma niyetim vardı. Bu güne (gece) kısmetmiş.

Hali hazırda sahibi olduğum Sportage'ı tesadüfi bir şekilde aracı fiziken inceleme fırsatı bulmadan ve göremeden almış bulunuyorum. İyi ki aceleci davranıp aracı Ankara'da yaşamama rağmen aracı bulabilidiğim ilk bayii Gebze'den almışım. ( 49,9 K )
    Yaklaşık 3 aydır kullandığım aracımdan oldukça memnunum, iyikide almışım. Kıa ve Hyundai'nin ürettiği Sportage ve ix-35 fiyat ve yüksek donanımlarıyla piyasayı alt üst etti. Yüksek donanımlı C segmenti araç almayı düşünenlerin kafası ix-35 ve Sportage yüzünden allak bullak oldu... Aynen benim gibi...

Sportage forumunda bahsettiğim gibi yakın zamana kadar kendime yemin vermiştim; alacağım araç beyaz yada g. gri olmayacak / düz vites ve benzinli olmayacak diye ama Sportage'ı görünce etmiş olduğum yeminleri yuttum. Bu sadece Sportage için geçerli değil ix-35'i almış olsamda buna yakın hisler duyardım.

Şahsi görüşüm donanımları aynı olmak kaydıyla her iki aracında birbirine çok benzediği ama Sportage'ın önden, ix-35'in ise arka görünümlerinin çok etkileyici olmasıdır...

Geçen bu süre içinde bir arkadaşımın ix-35 2.0 CRDI'sini kullanma fırsatım oldu. Benim için çok etkileyici bir deneyim oldu. Daha önce 2004 model Toyota L.C. Prado sahibi ( 4,0 lt / 250 hp ) olmama rağmen bu tork gücünü hissetmemiştim. 184 hp ve 400 nm torkun beni etkilediğini söylemeden geçemeyeceğim. Hiç test etmedim ama ix-35'ten sonra ix-55'e gerek kalmayacağını söyleyebeilirim.

Daha önceden kendim için temennide bulunduğum dizel ve otomatik vitesli araç isteğimi ix-35 ile gerçekleştirmeyi arzuluyorum ama bu ne zaman olur bilemiyorum. Umarım uzun sürmez...
    Sportage'ın ürettiği 2.0 CRDI'sini test etmedim ama aradaki 48 hp ve 81 nm tork hiçte yabana atılabilir bir fark değil.

Hyundai ix-35 formunu baştan sona okumama rağmen Sportage forumundaki kadar detaylı yorumlar göremedim özellikle 2.0 CRDI hakkında daha çok bilgi sahibi olmayı arzu ederim. Bu kadar güzel bir aracın daha çok yorumu hakketiğini düşünüyorum... Saygılar...

Rica ederim...

1.6 ile ilgili ilk tecrübelerimizi paylaştığımız başlık aşağıda...

HYUNDAİ İX35 1.6 ARALIKTA SATIŞTA

2.0 ile ilgili ilk tecrübelerden bahsedilen gözüme çarpan 2 başlık da aşağıda...

ix35

__İx35_2.0 DİZEL 4*4 PERFORMANS CANAVARI__

Aslında bir yönetici tüm bu konuları şu an güncel olan bu başlık altında birleştirse... Forumun kullanışlılığı açısından yararlı olur sanırım...

• quote:

Tekrar merhaba,

forumu baştan sona okumaya gayret ettim, belki atlamış olabilirim ancak 2.0 CRDI ix-35'in yakıt tüketimi ve performanslarıyla ilgili yorumlara pek denk gelemedim.
    2.0 ix-35 kullanan arkadaşlardan bilgi ve yorumlar bekliyorum...

performansına diyecek laf yok. Yakıt tüketimi ise istanbul trafiğinde 11-12 litre civarlarında.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.