Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay 1.6 aldım, yukarda dün akşamda yazdığım gibi arabamdan son derece memnunum ama yokuşta biraz kasıyor 135 beygir olmasına karşın düşük viteste motoru biraz zorlaman gerekiyor o zaman topluyor. Yol tutuşu çok güzel, yol sesi almıyor izalasyon gayet başarılı, yani sürüş keyfi yokuşları saymassak gayet iyi ben memnunum.

Bu arada bayiye ilk gelen aracı ben almışım o yüzden kendimi biraz şanslı hissediyoru, formu okuduğumda birçok kişinin aracı almak için beklediğini görüyorum, arkadaşlar (yine bence) beklemeye değer bir araç diyebilirim sizlere.

Tüm alanlara hayırlı olsun, Allah kazasız sürüşler nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariasker
    49400 ve hediyeler gayet cazip görünüyor teşekkür ederim

Aracın bulunmadığı ve insanların sırada beklediği şu an için hem 49.400 TL'ye inip hem de basamak, bagaj havuzu vs gibi hediyeler vereceklerini çok sanmam... Trafik seti ve paspası alırsınız her hâlükârda...

quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline
    aralığın son haftası fiyat 82.500 2.0 CRDI Plus nevagasyon,kaput koruma film ,çıtalar vs =4000

Liste fiyatından aracı alıp hediye olarak verilen navigasyon, kaput koruma ve aksesuarların ederini düşünce araç 82.500 TL ye geldi demek istiyorsunuz sanırım... Yoksa yanlış anladım da, hepsi dahil mi 82.500 TL ödediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Gecenin bu saatinde araştırma imkanım olmadı tabii bu nedenle en son fiyat güncellemesinden sonra ix-35 2.0 CRDI plus paketli araç satın alan oldu mu? 2.0 CRDI plus paketli araç temininde güçlük çekiliyor mu? Normal fiyatın haricinde 2.0 CRDI için indirim pazarlığı yapılabiliyor mu? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum...

Halihazırda sahip olduğum Sportage iyi fiyatlara ( 51-52 K ) müşteri bulabiliyorken, eşime almış olduğum Sportage'ı eşimi ikna edebilirsem ix-35 2.0 CRDI plus ile değiştirme niyetim var... Saygılar...

Yılbaşından önce 2.0 CRDI Style Plus'ın 82.000 TL ye alındığı söyleniyor.

quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26
    eniştem hyundai ix35 style plus'ı 82 milyara aldı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45548694

• Arkadaşlar ix35 için 1.6 dizel versiyon çıkması bekleniyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Arkadaşlar ix35 için 1.6 dizel versiyon çıkması bekleniyormu?

Üretimdeki modeller bunlar... İleride olabilir tabii...

1.6 GDi 6 Speed Manual 2WD
    1.7 CRDi 6 Speed Manual 2WD
    2.0 CRDi 6 Speed Manual 2WD
    2.0 CRDi 6 Speed Manual 4WD
    2.0 CRDi 6 Speed Auto 4WD
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: Dune40

Selamlar Arkadaşlar ix35 1.6 GDİ araca sahip olan bir arkadaştan ve diğer tarafta sportage sahip bir kişi rampalarda kalkışta aracın zorlandığını yazmış.Araç 3-4 kişi ile dolu iken , Bir bayan kullanıcı rampada kalkışta zorlanırmı? benimde merak ettiğim bu.Biraz bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Bende Alıyorum eğer böyle bir zorlanma söz konusu ise dah büyük motor almaya yöneleyim daha işin başında iken.Saygılarımla..
    Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Merhabalar, ben Sportage/ix-35 1.6 ile rampada kalkışta bir problem yaşanacağını sanmıyorum aksine rampa/yokuş kalkış ve iniş destek sistemi sayseinde bir sıkıntı olmaz ancak yokuşlarda motor gücü benzinli olması sebebiyle biraz yetersiz kalabiliyor. Fakat bu sizin şu anda hangi arabayı kullandığınıza bağlı. C segmenti benzinli bir araç kullanıyorsanız büyük bir sıkıntı yaşamazsınız. Ancak dizel motorlu bir araç kullanıyor ve dizelin verdiği torka alışmış iseniz biraz tork eksikliği hissedebilirsiniz. Yazınızda bahsettiğiniz belki ben olabilirim, uzun bir rampada 4,5 kişiyle biraz zorlanmıştım...

Ben Sportage'ı eşime aldım, kendisi gayet memnun ve hiç bir sıkıntı yaşamadan aracını kullanıyor. Eğer sizde eşinize alacaksınız yada eşinizde kullanacaksa merak etmeyin yokuş kalkış destek sistemiyle bir sıkıntı yaşamaz.
    Ancak sizi şimdiden uyarayım, eşiniz SUV kullandıktan sonra bir daha sedan araç kullnmk istemeyecektir...

Eğer maddi açıdan 2.0 CRDI alacak güçteyseniz bence hiç düşünmeden 2.0 CRDI ix-35'i almanızı tavsiye ederim... Saygılar...

Cevap için Teşekkürler

• Orijinalden alıntı: celebic

Orijinalden alıntı: dischci

Orijinalden alıntı: turati

araçlarına navigasyonlu dvd bağlayan varmı.ben üç marka cıhaz üzerinde duruyorum.ama servislerde CYCLONE marka garantili montaj yapılıyor
    aşağıdaki modellerden hangisi daha kullanışlı? kullananlar bilgilerini paylaşırsa iyi olur.

Henüz aracıma kavuşamadığım için ne yazık ki bağlatamadım :( ama ben de düşündüğüm için sürekli araştırıyorum, aynı cihazlar bu sitelerde çook daha uygun rakamlara ama eğer bu gönderdiğiniz linklerdekilerden birini alacaksınız bence direkt servisten bağlatmak daha mantıklı,karar sizin...
    Kazasız sürüşler...
    http://www.smartauto24.com/hyundai-ix35-dvd-player-gps-navigation-aftermarket-head-unit
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-DVD-Player-GPS-Radio-Indash-Hyundai-IX35-E8112-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1e5ff0c74dQQitemZ130458634061QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo#ht_13958wt_1010

Merhabalar,
    2.000 ile 2.500.-TL arası rakamlar sizcede bir navigasyon artısı olması düşünülerek biraz fazla değil mi?
    1.6 GDI aracın neredeyse %3 ile %5'ine denk gelen bir rakama tekabül ediyor.

Kesinlikle haklısınız ben de zaten o yüzden bu linkleri paylaştım, benim paylaştığım sitelerde kargo dahil yaklaşık 500USD a geliyor. Ayrıca bu cihazlarda, navigasyon, dvd player, digital TV, sanal 6 cd changer... gibi bir çok özellik var hatta aşağıdaki linkte 179USD daha verince başlık arkalarında da lcd lüksüne kavuşuyorsunuz.

http://www.lightinthebox.com/Free-Headphone-2-PCS-7--Car-Headrest-DVD-Player-with-Zipper-TFT-LCD-Wireless-Game-FM-Transimitter-Function-SZC6105-_p147009.html?pos=ultimately_buy_1#have_reviews

Kazasız sürüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

Aslında 1.7 dizelide çok satar ama getirmiyorlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzay48

Geçen ay 1.6 aldım, yukarda dün akşamda yazdığım gibi arabamdan son derece memnunum ama yokuşta biraz kasıyor 135 beygir olmasına karşın düşük viteste motoru biraz zorlaman gerekiyor o zaman topluyor. Yol tutuşu çok güzel, yol sesi almıyor izalasyon gayet başarılı, yani sürüş keyfi yokuşları saymassak gayet iyi ben memnunum.

Bu arada bayiye ilk gelen aracı ben almışım o yüzden kendimi biraz şanslı hissediyoru, formu okuduğumda birçok kişinin aracı almak için beklediğini görüyorum, arkadaşlar (yine bence) beklemeye değer bir araç diyebilirim sizlere.

Hayırlı olsun aracınız...
    Normaldir biraz zorlanması rampalarda benzinli araçların karakteristiği budur rampa vites düşürürsün dizelde ise vites yükseltirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 11 Ocak 2011; 9:22:57 >

• Aracım 2.0 style plus, araçla ilgili yorum yazmak isterdim ama böyle allayıp pullaya mıyorum. Kısa ve öz cümleler kullanacağım...

Normal Modda
    Araç çok seri olarak hareket etmekte, şu an için tespit ettiğim hususlar şunlar...
    Motor soğukken biraz ses yapıyor.
    Vites geçişlerde arada hissedilir derecede oluyor.
    Yakıt Tüketimi ş.içi 9.5 lt/100 km olarak gördüm. Rodaj süresi dahil. (Hız 100-120 km)

Eko Modda...
    Araç biraz ağırlaşıyor.
    Yine Vites geçişlerini hissediyorsunuz.
    Yakıt Tüketimi ş.içi 8.5 lt/100 km olarak görünüyor. (Hız 100-120 km)

Anladım kadarıyla Eco mod vites geçiş devirlerini düşürüyor. Bu sayede yakıt tüketimi oluyor.

Çok fazla detaylı inceleme yapamadım. Ama Zamanla o da olacak. Şu an 2200 km deyim. daha sonra eklemeler yaparım....

Tam olarak dikkat edemedim ama Eco modda ş.dışı yakıt tüketimi 7.6 lt düştüğünü görmüştüm. (Hız 100km ve üzeri).

Neyse diğer arkadaşlardan da yorum bekliyoruz....

• quote:

quote:

quote:

Aslında 1.7 dizelide çok satar ama getirmiyorlar işte.

Şu an 1.7 gelse dahi, fiyatı, vergi oranı nedeniyle muhtemelen 2.0'a daha yakın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 11 Ocak 2011; 12:19:48 >

• Dostlar, ix35 style plus ile Sportage arasında donanım olarak deri döşeme koltuk ve ısıtma, supervision ekran dışında fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok
    Dostlar, ix35 style plus ile Sportage arasında donanım olarak deri döşeme koltuk ve ısıtma, supervision ekran dışında fark var mı?

ix35 Style Plus'da Sportage'dan farklı olarak:

İÇ DONANIM
    • Deri Koltuklar ................................................ (+)
    • Ön ve Arka Koltuk Isıtma Sistemi .................... (+)
    • Ön Kapı İçlerinde Aydınlatma .......................... (+)
    • Supervision Gösterge Paneli ........................... (+)

DIŞ DONANIM
    • UV Korumalı Karartılmış Camlar ....................... (+)
    • Lastik Basınç Kontrol Sistemi ........................... (+)
    • Led Gündüz Farları ............................................ (-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 11 Ocak 2011; 20:26:32 >

• quote:

Dostlar, ix35 style plus ile Sportage arasında donanım olarak deri döşeme koltuk ve ısıtma, supervision ekran dışında fark var mı?

Kesinlikle ix35 alin derim
  • Dostlar bugün itibariyle 1.6 ix35 gelen bayii varmı? acaba veya ne zaman geleceğini bilen varmı? hepinize mutlu günler.
  • quote:

quote:

İÇ DONANIM

DIŞ DONANIM

Bu arti ozellikler icin bile ix35 alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

quote:

İÇ DONANIM

DIŞ DONANIM

Bu arti ozellikler icin bile ix35 alinir

Cogunlugun aksine ben sponun icini ix35 in disini seviyorum. Bu yuzden de kararsiz kalip bir turlu siparis veremedim. Bazen de ne isin var 1.6 benzinli aracla bin aracina dedigim de oluyor. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: musluoto

Dostlar bugün itibariyle 1.6 ix35 gelen bayii varmı? acaba veya ne zaman geleceğini bilen varmı? hepinize mutlu günler.

Merhaba, pazartesi genel merkezden aldığım bilgiye göre şubat başına kadar bayiilere 1.6 x35 teslimatı yapılmayacakmış, şubat başında da ne zaman yapılacağı belli olacakmış:(
    Ben de aralık başında sipariş veren biri olarak en az iki ay beklemiş olacağım, umarım daha fazla uzamaz da araçlarımıza bir an önce kavuşuruz.
  • Bu kadar bekledik bari makyajli falan gelse yada ne biliyim birkac yenileme falan olsada bekledik ama degdi desek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: uzay48

Geçen ay 1.6 aldım, yukarda dün akşamda yazdığım gibi arabamdan son derece memnunum ama yokuşta biraz kasıyor 135 beygir olmasına karşın düşük viteste motoru biraz zorlaman gerekiyor o zaman topluyor. Yol tutuşu çok güzel, yol sesi almıyor izalasyon gayet başarılı, yani sürüş keyfi yokuşları saymassak gayet iyi ben memnunum.

Hayırlı olsun aracınız...
    Normaldir biraz zorlanması rampalarda benzinli araçların karakteristiği budur rampa vites düşürürsün dizelde ise vites yükseltirsin

Teşekkürler,

Aksesuar konusunda yardımcı olabilirmisiniz, Hangi aksesuarlar var satışta bulabileceğimiz ve fiyatları konusunda bilginiz varmı,

İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.