Şimdi Ara

DH insana hiçbir şey katmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar beyler, siteye üye olduğumdan beri arada bir geliyorum popüler konulara, ygs/lys bölümüne, konu dışı bölümüne bakıyorum. gerçekten şuana kadar insana gerçekten fayda sağlayacak bir şey göremedim. belki araba gibi bölümlerde filan ne biliyim bilgi açısından fayda sağlanabilir. ama bilmiyorum, onların da pek bi faydası yok bence. en son baktığımda adamın biri audisini övüyodu ötekisi de gelip makyajlı wv yazmış, sonra eksilenmiş falan filan. hep aynı hikaye. bazen dikkat ediyorum sırf doğal olduğu için eksilenen insanlar var. neden eksilendiklerini bile anlamıyorlar. bazı konularda bakıyorum adam kendi ülkesi (türkiye) ile ilgili bir fikrini söylemiş, öteki gelip akp, hüloğğ filan yazmış. biri başka bi konuda aynı şekilde chp zihniyeti falan filan yazmış. sorunun aslına çözüm öneren yok varsa yoksa karşındakinin fikrini kötüle. bu böyle yürümez kardeşler. böyle diyalog olmaz. biri espri yaptığı için 100 - alıyor ötekisi fikrini söylediği için 100 - alıyor. adamın biri geliyor alakasız bi konuda trollük yapıyor + lara boğuluyor. belki zevk alan vardır bu durumdan ama ben zevk almıyorum. hepinize kolay gelsin..

• DH sayesinde gündemden haberin olur, yeni bilgiler öğrenirsin, tartışırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda troll benım,gelsin artılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 25 Ekim 2014; 23:15:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her türden insan var burada farkli fikirleri görürsün,gündemden haberdar olursun,geyik çevirirsin.

• Ben kayıt olalı 2-3 gün oldu gayet eğleniyorum. Konudışında dakikada bir konu açılıyor zaten zaman geçirmek için güzel bir forum. Bir sorunun olursa konu açıyorsun sorununu çözüyorsun sen başkalarına yardımcı oluyorsun. Eğer demek istediğin çoluk çocuk dolu diyorsan orda haklısın.
  • İşte bunlar hep Amerikanın oyunları arkasında kim var?İsrail

• Bir şey katmıyor gibi gözükebilir ama katıyor. Her çeşit insan var, ne kaparsan kâr.
  • Ben 2012 de üye oldum ve dh bana çok şey kattı.Sinema konusunda kendimi ciddi anlamda geliştirdim.Konu dışında açılan ciddi konularda insanların görüşlerini gözlemledim vs.

• Adam + almamış diye gönül koymus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sternemir

Ben kayıt olalı 2-3 gün oldu gayet eğleniyorum. Konudışında dakikada bir konu açılıyor zaten zaman geçirmek için güzel bir forum. Bir sorunun olursa konu açıyorsun sorununu çözüyorsun sen başkalarına yardımcı oluyorsun. Eğer demek istediğin çoluk çocuk dolu diyorsan orda haklısın.

Bir konu açıyorsun yazılan 5 cevaptan 4ü saçma sapan, ciddiyetsiz, alaycı troll cevapları oluyor. Forum zıvanadan çıkmış, özellikle konu dışı..
  • Verin su adama artisinida mutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

DH sayesinde gündemden haberin olur, yeni bilgiler öğrenirsin, tartışırsın.

ünlülerin icloud hesaplarının heklendiğini ben bu siteden öğrenmiştim.Gündemden haber veriyor süper bi site burası

• Sen hiç Sıcak Fırsatlar bölümüne girmemişsin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Bu konuda troll benım,gelsin artılar

Sırf avatarındaki kız güzel diye artı verdim.

• Bu forumda bir büyü var arkadaş.Sürekli mal mal geziyorum
  • burası vermez, sen almayı bileceksin
  • kız arkadaşımın olmamasından bıktım artık olsaydı buralara hiç girmezdim
  • Forumda her türlü bölüm var, bilgisayarda birşeyi bilemezsin Teknik Yardım'dan öğrenirsin.
    Sistem toplayacaksındır, yardımcı olurlar.
    Bisiklet hobin vardır, bisiklet bölümünde bilgi edinirsin.
    YGS/LYS'de dertleşirsin, soru çözümlerini görürsün.
    Fotoğrafçısındır, fotoğraf bölümünde birşeyler öğrenirsin.
    Yazılımcısındır, yazılım bölümünde takılırsın.
    Dizi/film takip ediyorsundur, bu bölümlerde güncel bilgi edinir, muhabbetini yaparsın.

Ha sen konu dışında Tipim nasıl konularında takılıyorsan çok da birşey katmaz haklısın.

(forumu bu kadar övdüm zam isterim @adminler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKoenig -- 17 Nisan 2015; 13:21:55 >
  • Bunu yazdı ve gitti bir daha hiç girmedi :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.