Bildirim
DH Karanlık Mod
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
Giriş
-
@Epsilon
Karalık karalık diye diye forumu komple kararttın furkan. -
kardeş sen niye boş boş takılıyon. -
La bende diyom site gene bozuldu temaymış. Direkt paintten siyah rengi seçip uygula mı dediniz ne yaptınız? Bari antrasit tarzı gri tonlarında bir renk seçseydiniz bu ne böyle üç kuruşluk siteler gibi. -
Kapali gri falan daha iyi olur gibi -
dark mode olayını çok yanlış anlamışlar cidden çok kötü olmuş kapattım direk, dark reader'e devam. ayrıca favoriler, cevaplananlar, konuya mesaj yazma, özel mesajlar gibi bölümlere eklenmemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Mart 2019; 0:18:53 > -
sayfa tam yüklenemedi diyip yeniliyorum bende sayfayı
güzel bence -
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama reklamda da direk Plat Black çıkıyor artık, sabitlemişler. -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:43:56 > -
her yer aynı arkaplan için backgorund:#000000 yapıp bırakmışlar göz alan saçma sapan bir şey olmuş her zaman ki gibi -
Bazen cidden şaşırıyorum koskoca dh nin nasıl böyle tasarımcıları oluyor diye. Hayır sen bana desenki al bize karanlık mod yap tamam der bundan daha iyisini yaparım. Hiç mi düşünmediniz ulan biz nabıyoruz etrafı siyaha boyadıkta bu ortası neden boş? Bu şekilde daha fazla göz yormaz mı? Sizi düşünmeye davet ediyorum. -
Turkish hacker foruma filan girdim sandım bu ne la leş gibi -
Turuncu temada beklemeye alışmışım o korkumu yenmek adına siyah temaya geçtim daha akıcı geldi :) Turuncu tema da her an site çökecek tıklayacağım 30 sn sonra girecek gibi hissediyorum. -
Kullandığım eklenti mi sorun oldu dedim sonra butonu gördüm turuncu yaptım geri, tasarımcı kafan iyi sanırım gardaş :) haha -
Sizin keyfiniz için değil reklam için öyle bir şey yapmışlar yazık siz de sizi düşündükleri için gece modu konulduğunu falan sanıyorsunuz
Bi arkaplan kalmıştı -
bir gün her forum Beşiktaşlı olacak bjk li olunca hoşuma gitti tema -
Youtube'da twitter'da falan hep gece modunda kullanıyorum ama burayı beğenemedim -
-
Daha berbatı yapılana kadar en berbatı bu, teşekkürler dh
her yer aynı arkaplan için backgorund:#000000 yapıp bırakmışlar göz alan saçma sapan bir şey olmuş her zaman ki gibi
|
Sizin keyfiniz için değil reklam için öyle bir şey yapmışlar yazık siz de sizi düşündükleri için gece modu konulduğunu falan sanıyorsunuz
Bi arkaplan kalmıştı |
Daha berbatı yapılana kadar en berbatı bu, teşekkürler dh
|
La bende diyom site gene bozuldu temaymış. Direkt paintten siyah rengi seçip uygula mı dediniz ne yaptınız? Bari antrasit tarzı gri tonlarında bir renk seçseydiniz bu ne böyle üç kuruşluk siteler gibi.
|
Donanımhaber gece modu chrome eklentisini kullanıyorum.
Karşılaştırma yaptım. İyi ki de kullanıyormuşum. Tavsiye ederim. Link: chrome.google.com Donanımhaber - Gece Modu https://chrome.google.com/webstore/detail/donan%C4%B1mhaber-gece-modu/monmhomcaccklhmlhbnhflccekmnallh?hl=trKullanın, kullandırın. |
Müthiş bir tasarım
|
sayfa tam yüklenemedi diyip yeniliyorum bende sayfayı
güzel bence |
ublock olunca görmemiştim şimdi ilk mesaja bakınca gördüm cidden reklam içinmiş
|
Arkadaslar tema yerli ve millidir..bizzat paintte boya kutusu seçilip, renklerden siyah ton seçilerek hazırlandı. Emeğe saygı lütfen ;)
|
Benzer içerikler
- eminevim güvenilir mi
- acilde kulak temizlenir mi
- 1 saniyelik elektrik çarpması
- fullmetal alchemist izleme sırası
- brandi love
- bim para sayma makinesi
- vtouch nedir
- bim karavan
- penis nakli
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X