Şimdi Ara

DH Karanlık Mod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
21.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımhaber gece modu chrome eklentisini kullanıyorum.

Karşılaştırma yaptım.

İyi ki de kullanıyormuşum.

Tavsiye ederim.

Link:

Kullanın, kullandırın.

• gözüm ağrıdı amk
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Mart 2019; 2:38:27 >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    ublock olunca görmemiştim şimdi ilk mesaja bakınca gördüm cidden reklam içinmiş
  • +1 Aklıma direk şu geldi:

DH Karanlık Mod
  • Mobilden güzel
  • arkaplanı siyah yapacağınıza forumu ağır reklamlardan arındırsanıza . eski bilgisayarlarda çok kasıyor.
  • ya yeter gayri yimi senedir aynı renk valla ben açık mavi demiştim ama siyah bile gözüme hoş geldi.
  • iyi de cevap yazarken ,cevaplanan ve popüler konulara girince yine aynı renge dönüşüyor
  • sevdim.beyaz renk,kar beyazlığı gibi gözümü yakıyordu.
  • koyu temaya karşı değilim fakat hocam bu nedir yav ne göz kaldı ne uygu bi uyandım 5 dk bi foruma bakim dedim şaşı oldum şeklim şemalim kaydı düzeltin şunu yada adam akıllı bişi yapın gözlerim bozulucak.
  • Ak parti seçimleri kaybettiği gün için yas manasında donAnımHABER in siyaha bürüneceğini öngörmüştük zaten
  • fena değil. daha hızlanmış gibi sanki.
  • Bunun yerine Dark Reader eklentisini kullanabilirsiniz, mobilde ise Kiwi Browser.
  • bari gri yapaydınız. aşırı aşırı çok kötü olmuş.
  • Malum **block diye bir eklenti duymadınız mı hiç? Niye reklam çıkıyor ki sizde?
  • o değilde sen forumu reklamlı nasıl kullanıyorsun..

eğer reklam engelleyici çalışmasa foruma girmezdim.. şuna bak sayfanın %60'ı reklam
  • Gerçekten berbat olmuş. Sarıyı siyah yapmışlar sadece. Karanlık mod ile alakası yok ve DH dediğin içinde sarı bulunduracak aga...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.