Şimdi Ara

DH Karanlık Mod (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
21.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nano reklam engelleyici + Dark reader ile forum kendine geliyor. Reklam ve berbat düşünceleri ile bence kendilerinden soğutuyorlar. Eski arşivdeki konular olmasa kimsenin şu foruma gireceğini sanmıyorum.
  • YouTube karanlık mod on numara.
  • Masaüstünde forum ilk kez açıldığında arkaplan siyah olarak açılıyor.
    Bunu her seferinde geçiş tuşu ile turuncuya tekrar ayarlıyorum.
    İsteyen siyah arkaplanı kullanır. Niye zorluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gözü yormuyor:

• Yapılan tema insanların daha fazla gözünü yorar bir tema yanlız. Karanlık tema üstüne beyaz ışık geliyor.

• DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    Boşluğu geç karanlık yapayım derken yüzde 100 siyah kullanmaları başlı başına bir hata. Bu da gözü oldukça yoran bir değer. Konuyu pek bilmeyen birilerinin uğraştığı belli muhtemelen yazılımcı ayarlıyordur.
  • Arkadaslar tema yerli ve millidir..bizzat paintte boya kutusu seçilip, renklerden siyah ton seçilerek hazırlandı. Emeğe saygı lütfen ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Bi de bunu deneyelim bakalım
  • Grafik hatası sandım
  • dostum a d b l oc k kullannmıyormusun. reklamlardan kurtulursun.
  • Bu olmamış, hatta o kadar olmamış ki, turunculu yılların teması bile bundan az göz yorar...

Maksat kullanıcıların gözlerini yormayacak bir seçenek eklemek ise bu o seçenek değil...
  • Kullanıcının aklına Makber'i getirten forum.
  • Göz yoruyor, çok kötü olmuş.

Bari antrasit renk falan kullansaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 29 Mart 2019; 13:35:35 >
  • Berbat. Ya tam siyah yapilacakti ya da hic dokunmayacakti. Bu sekilde tam bir besiktas olmus :/ Beyaz uzerine siyah arka plan gibi durmasi da gozumu acayip rahatsiz ediyor. Sari renk tonu hic olmazsa iyi sari rengi psikolojik etkisiyle insanda guvenin rengidir ;)
  • Bence tam siyah olmamalı. RGB 60, 60, 60 civarı iyi olabilir. Tabii ki bu hali konsept gibi olmuş daha çok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark reader kullanın arkadaşlar her siteyi gece modunda kullanabilirsiniz.

• gözü yoran aslında mavi ışık.insan gözünün gece gözleri kapalıyken bile algıladığı tek renk maviymiş.bu rengi bir insanı karanlık bir odada tutup üzerine kesilmeksizin verirsek,çin işgencesi haline geliyormuş.projectörlerdeki boş andaki mavi ekran şeysi de kullanımdan kalmış bu yüzden.
    kaynak,aydınlatma ve iç tesisat dersi hocamız Aysel hoca.aysel ersoy

windows için flux,linux için flux yada redshift iş görecektir.
    şu gece modu olayını araştırdım.araştırmacılar yaptıkları deneylerde deneklerin beyaz arkapla üzerine koyu tonlarda yazılan renkleri tam tersi duruma göre en az yüzde 30 daha oranında daha iyi ayırt edip,okuduklarını gözlemlemişler.
    size de öyle gelmiyor mu.beyaz arkaplanda daha iyi bir okuma sağlıyoruz.

• Ulan DH, karanlık mod diye daha fazla göz yoran bir şey yapmışsın ya yemin ediyorum kahkaha attım.

türkiyenin en büyük forumuna bak
  • bende ublock origin+ dark reader kullanıyorum. Bu kombinasyon da iyi oluyor.
  • Daha kötüsü olamazdı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.