Tekrar merhaba arkadaşlar.Uzun süredir giremiyordum foruma.Bu aralar fırsat bulmaya başladım ve bugün ö.m'yi gördüm. Bir yenilenme,oluşum aslında iyi olur.Üyelerin çoğunluğunun zaman sıkıntısı çekmesi aktiviteyi düşürüyor haliyle.Haftasonu belirli saatler arasında girersek burası biraz canlanabilir.Nete girdiğim zaman bile buraya uğramak pek aklıma gelmiyor doğrusu ne yalan söyleyeyim.Ama dediğiniz gibi bir zaman belirlersek katılırım. Üyelik talebi konusuna gelirsek ben bir şey söyleyemeyecğim.Çoğunluk neyi uygun görüyorsa ben kabul ederim.
Not:Bu arada imzamı değiştirdim arkadaşlar umarım bir sakıncası yoktur.
aslında en büyük sıkıntı konunun aşağılara düşmesi halinde yukarıya çıkması için atılan gereksiz mesajlar, fakat onun içinde şöyle bir çözüm var; buraya üye olan arkaşlar bu konunun kısa yolunu biryere kayderse ozaman bizim için konunun aşağıda olması yada yukarıda olması pek ilgilendirmez, epey etkili bir çözüm olacağına inanıyorum, tabi üst konu yapılmasıda talep edilemez yoksa pek çok üst konu olurdu, ancak ileride konu büyük bir paylaşım halini alırsa modlardan böyle bir talep olabilir, biraz sosyal yaşam hakkında bahsedin, mesala Malatyayı diğer illerden ayıran toplum kültürü nasıldır, özellikle büyük şehirlere göre nasıl bir yapısı var, olumlu olmumsuz yanlarını sizlerden duymayı bekliyorum, beğendiğiniz yada eleştirdiğiniz konular varmı?
Malatyalılar neredesiniz, kimsenin bu konular hakkında yazacak bir sözü yokmu?
meraba arkadaşlar bende bugün canım kırık kerkeze bağırıyorum tühhhhhhhhh
arkadaşlar malatyalılar olarak, tıpkı ankaralıların yaptığı gibi toplanıp tanışalım ve arşiv paylaşımı yapalım ne dersiniz? Başka etkinliklerde yapabiliriz tabi
evet ii bi fikir ankaradaki malatyalılar bi gün belirleyelim ve bulusalım diger bölgelerdede oturanlar kendi aralarında buluşsun konusalım tanısalım ve su topici yenileyelim eger burada malatya hakkında bilgiler verir yemeklerden kültürel olaylardan zengin tutarsak eger ve geyik az olursa üst konuda yaptırabiliriz
toprağım benide alın gruba bizde doğustan maltyalıyz :D
Ben nasıl daha önce bu konuyu görememişim ya tüh.Beni de ekleyin arkadaşlar.Yardımcı olabileceğim bir konu varsa onu da bildirin.Elimden geleni yapmaya çalışırım.
arkadaşlar tüm Türkiye'nin ve Malatyalıların başı sağolsun. Hemşehrimiz olan Hrank Dink'i kanlı bir suikast sonucu kaybettik.
tüm hemşolara merabalar
Beyler Butun arkadaslar Buraya Msn adresini Yazabilirmi Msn Den konusup tanişalim
benide gruba al dhnick: nedobaba
BENİ DE EKLEYİN. MALATYA ARGUVAN.
Malatyaspor : 6 Elazığspor : 2
Hayatımda izlediğim en zevkli maçtı.Bir kez daha Malatyalı olmaktan gurur duydum. Yıllardır Malatya-Elazığ maçlarına giderim, taraftar olarak en organize olduğumuz maçtı. Ufak tefek taşkınlıklar oldu ama inşallah bu son olur. Tek gıcık olduğum şey ise bir türlü sahaya yabancı madde atma olayından vazgeçemedik.Çünkü rakip bunu çok iyi değerlendiriyor.Mesela bir köşe vuruşunda Elazığlı bir futbolcuya "kartopu" atıldı.Adamın kendini yere bir atışı vardı kırk yıllık tiyatrocu öyle oynamaz yani
quote:
Yarım Düzine Golle.. 6-2
Malatyaspor, ligin ilk yarısında Elazığ'da 3-2 mağlup olduğu Elazığspor karşısında oynadığı "kritik" rövanşta, 30. saniyede 1-0 geriye düşmesine ve bir de penaltı golü yemesine rağmen, 6-2 gibi açık bir farkla kazanmayı başardı. Konuk takımla ev sahibi takım taraftarları arasında konulan "tampon"un dışında tamamen dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada, Malatyaspor Taner'in 3, Senkerik'in 2 ve Serkan Bensol'un bir golüyle farka gitti.
STAD: İnönü,
HAKEMLER: Cemil Şensöz, Feridun Kara, H. Erman Ercan, 4. Hakem Erbay Aldemir,
SARI KARTLAR: Serkan Bensol, Alper, Atilla, Hakan Söyler (Malatyaspor), Ertuğrul, Mehmet (Elazığspor)
Karşılaşmaya Malatyaspor başladı.
ŞOK GOL: Ancak kaptırılan top ve defanstaki bireysel hatalar, Elazığspor'a ilk dakikanın ilk saniyelerinde golü getirdi. Soldan gelişen Elazığ atağında Fazlı ortaladı, boş durumdaki Korhan topu Malatyaspor ağlarına gönderdi ve 30. saniyedeki bu şok golle Elazığspor öne geçti:0-1
10. dakikada Malatya atağında Atilla ortaladı, Taner topu ağlara gönderdi. Orta alandan çıkan uzun topa rakip defans ofsayt diye durakladı. Atilla topu kaptı, cezaalanına girdi ve sağdan ortaladı. Taner, arka direkten yükseldi ve kafayı vurdu: 1-1
13. dakikada Malatyaspor atağı yine sağdan gelişti. Atilla ortaladı. Taner zor pozisyonda olmasına rağmen, yine yükseldi, kaleciyi de aşan topu bir kez daha ağlarla buluşturdu: 2-1
14. dakikada santrayla birlikte atağa kalkan Elazığspor'lu Fazlı Ramazan'la Alper arasında kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Erman kullandı ve tekrar beraberliği sağladı: 2-2
26. dakikada Serdar Samatyalı'nın sert şutu defansa çarptı, kornere çıktı. Korner atışından gelen topu Elazığ defansı uzaklaştırmak istedi, yaklaşık 30 metre mesafede topa sahip olan Serkan Bensol, yerden ve düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 3-2
33. dakikada cezaalanı önünde topla buluşan Senkerik, bekletmeden vurdu ve top çok az farkla auta çıktı.
42. dakikada Atilla'nın ortaalanda kaptırdığı top Elazığ atağına dönüştü. Fazlı, Murat'a aktardı. Bu futbolcunun ortaladığı topa cezaalanında Ertuğrul vurdu, auta giden top tribünlere nefes aldırdı.
43. dakikada Ertuğrul'un sert şutu kalecide kaldı.
44. dakikada Serkan Bensol ortaladı. Hakan Bayraktar cezaalanında kendini yerde buldu. Bu futbolcunun arkadan çekilerek düşürüldüğü görüşündeki taraftarlar, oyunu devam ettiren hakeme tepki gösterdi.
4. hakem, 2 dakika uzatma süresi gösterdi.
İlk yarı 3-2 Malatyaspor'un üstünlüğüyle son buldu.
53. dakikada Malatyaspor Ramazan'la soldan atak geliştirdi. Bu futbolcu kale içerisine ortaladı. Senkerik, defansın arasından yükselerek kafayı vurdu ve farkı açtı: 4-2
59. dakikada Serdar Samatyalı'nın uzun pasında topu alan Atilla cezaalanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya iken vurdu. Top kaleciden döndü.
60. dakikada Atilla sağdan ortaladı. Cezaalanında topu kapan Senkerik, plase bir vuruşla golü kaydetti: 5-2
61. dakikada Malatyaspor'da Senkerik'in yerine Bülent Akın oyuna dahil oldu.
62. dakikada Bülent Akın çok kritik bir pas çıkardı. Serdar Samatyalı yetişemeyince, kaleci topa hakim oldu ve Malatyaspor bir golden oldu.
67. dakikada Serdar cezaalanına girmek isterken Mehmet tarafından durduruldu. Hakem Elazığlı oyuncuya sarıkart gösterip, frikik kararı verdi. Serdar'ın kullandığı topa Bülent Akın dokundu, kaleciden döndü. Taner tamamlamak istedi, üstten aut.
82. dakikada sağdan ortalanan topa kaleci Bulut yükseldi, elinden kaçırdığı topla buluşan Taner dönerek vurdu: 6-2
4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.
Hakemin bitiş düdüğü Malatyaspor'un 6-2 galibiyetini ilan etti.
Malatyaspor'umuz ligin ikinci yarısana hızlı başladı. Maçın hemen başında yenik duruma düşen takımımız oyun disiplininden kopmadı ve 10. dakikada Taner'in golü ile eşitliği sağladı. Henüz 3 dakika geçmişti ki yine Taner sahneye çıktı ve maçta öne geçmeyi başardık. Golün hemen ardından 1 dakika sonra Elazığspor penaltıdan kazandığı golle maçta 2-2 lik eşitliği sağladı. 26.dakikada Serkan Bensol’ün güzel golü ile 3-2 öne geçmeyi başardık ve maçın ilk yarısı bu şekilde tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan takımımız 53. dakikada Senkerik’in gölü ile sevindi. Maçtaki üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Malatyaspor 60. dakikada yine Senkerik’in golü ile 3 farklı üstünlüğü ele aldı. Maçın ilerleyen dakikalarında oyunu rakip sahaya yığan Malatyaspor oldukça üstün bir performans göstererek maça devam etti. 82. dakikada golcü Taner Demirbaş kapanışı yaptı ve maç Malatyaspor’umuzun 6-2 lik Üstünlüğü ile bitti. Malatyaspor taraftarı 90 dakika takımını destekledi ve farklı galibiyet ile büyük coşku içerisinde stattan ayrıldı.
HAYDİ KAPLANLAR YENİDEN SÜPERLİGE.....
beyler ben ist de oturuorum, fakat bizim memleketteki ev pütürgede, benim merkeze gelip 2 gün kalmam geerek biri bana yardım edermi yaw
imzanın küçültülüp yana alınmış halini yaptım isteyen varsa alabilir