Şimdi Ara

[DH] MALATYALILAR Grubu ### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
2
Favori
37.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

[DH] MALATYALILAR Grubu ###

(En Son Oy Tarihi: 29.2.2020)
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bende aslen malatya ve yesilyurtluyum babamda oyle ama elazigda oturuyorum Malatya elazigi 6 2 yenmesi baya hosuma giti cok kisiyi kizdirdim sizinle tanistigima memnun oldum arkadaslar umarim guzel arkadasliklar kurariz
  • alooo bnde malatyaliyim merisnde yasayip büyüsemde benide ekleyin gruba
  • hosgeldin ibisko isminin acilimi ne acaba benimkini nicte gorebilirsin aramiza gelmene sevindim bende yarim saat once falan geldim
  • bende
  • slm hemşolar,inşallah yarında kasımpaşayı yeneriz gerçekten çok önemli bir maç yenersek umutlarımız daha da güçlnecek yenilirsekte canımız sağolsun sonuna kadar savaşacağız
  • Var mı pötürge li Meraba ve iyi geceler herkese...
  • İYİ AKŞAMLAR DOSTUM BEN YENİ ÜYE OLDUM BAZI ŞEYLERİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLKURSAN SEVİNİRİM.BU ARADA BEN DE PÜTÜRGELİYİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

slm hemşolar,inşallah yarında kasımpaşayı yeneriz gerçekten çok önemli bir maç yenersek umutlarımız daha da güçlnecek yenilirsekte canımız sağolsun sonuna kadar savaşacağız

Kasımpaşa'yı da yendik Diyarbakır'ı da Sırada Altay var. Pazartesi akşam D Spor'dan canlı olarak izleyebilirsiniz.Bu arada Altay'ın cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanacak
  • hepinize merhaba arkadaşlar benide üye ederseniz sevinirim bende MALATYALIYIM[/color
  • hemsolar uzun süredir klübümüz var ama bi türlü canlandıramadık hep geyik dh nin yeni klüpler projesini gördüm ve yeni bi basvuru forumu dolduruyorum yeni bi klüp acıcaz bu sefer daha sosyal olmaya calısırsak eger cok canlı olacaktır hepinizin katkılarını bekliyoruz malatyalılar adına hepinize ii günler yeni klübümüzde daha az geyik dilegiyle
  • Benide ekleyin
  • SELAM SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM BENDE BURDAYIM MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN
  • Malatya/Arguvan

Ekleyiver arkadaşım
  • iyi geceler
  • arkadaşlar bende malatyalıyım. Dershanede ki hocalarımdan bir elazığlı aslında daha çok malatyada oturmuş. Benim malatyalı olduğumu öğrenince beni kızdırmak için bana kofig dedi . Çok sinir olmuştum ama bişey diyemedim. Sonra malatya hiç elazığı yenememiş falan filan dedi. Neyse bu 6-2 lik sonucu öğrenmem iyi oldu. İlk fırsatta ona söyleyeceğim. Ancak şu an hocamla aram çok iyi ya. Gerçekten seviyorum. Ancak onun yüzünden elazığlılarla hiçbir problemim olmamasına rağmen genelde sinire oluyorum. Neyse beni de ekleyin .
    ben balıkesirdeyim burda da birçok malatya plakalı arabalar var .

• beni de ekleyin :) hekimhan...
  • bu topic ölmüs iice ya malatyalılar neredesiniz ya uzun zamandır giremiyorum 2-3 sayfa birikmistir die düsünürken sadece 6 mesaj atılmıs ve yaklasık 1.5 aydır nete girmiyorum helal olsun valla
  • AHAN DA GELDİM
  • bende geldim benide alin bi zahmet.

Insanin topragi gibi varmi.
  • Ne yazık ki bu aralar çirkin olaylarla adımız anılıyor... (Hem de tüm dünyada)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.