Şimdi Ara

[DH] MALATYALILAR Grubu ### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
2
Favori
37.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

[DH] MALATYALILAR Grubu ###

(En Son Oy Tarihi: 29.2.2020)
Giriş
  • abi bende geldim.bugun oftaş ı yendikte biraz neşemiz yerne geldi yawww.bide ben acemiyim ilk sayfadaki imza kodunu ekledim gördüğünüz gibi resim yok napmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirena

Ne yazık ki bu aralar çirkin olaylarla adımız anılıyor... (Hem de tüm dünyada)

evet kardeş benim canım bu durumdan baya sıtkın ama üzülmeyelim bizler örnek kişiler olarak yaşadığımız yerlerde Malatyayı temsil edip örnek olalım.ayrıca size Malatya nın gerçek aydın yüzünü gösteren bir alıntı koyuyorum.

Malatya’dan birçok devlet adamı, siyasetçi, işadamı ve sanatçı çıkmıştır.

Önemli bir sosyal altyapısı vardır.

Bu isimlerden sosyolojik açıdan bir Malatya profilinin ipuçları çıkarılabilir.

Siyasetçi, işadamı ve akademik kariyer yapmış; ciddi bir sosyal altyapısı vardır.

En başta çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularından, II. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü... 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile abisi Korkut ve kardeşi Yusuf Bozkurt... SP Genel Başkanı Recai Kutan... Ünlü siyasetçiler; Oğuzhan Asiltürk, Metin Emiroğlu, Yüksel Çengel, Mevlut Aslanoğlu, Mehmet Sevigen, Naci Ekşi, Nevzat Çobanoğlu, Süleyman Sarıbaş, Öznur Çalık, Ahmet Çalık... Belediye başkanları; Nevzat Er (Eminönü), Ahmet Genç (Eyüp) ve Aziz Yeniay (Küçükçekmece)...

53 devlet üniversitesinden dördünün rektörü Malatyalıdır: Mesut Parlak (İ.Ü.), Emin Alıcı (9 Eylül- Esas Adıyamanlı ancak 1954’ten önce Adıyaman Malatya’ya bağlıydı), Prof. Mehmet Bakır (Sivas Cumhuriyet) ve Ali Altuntaş (Afyon Kocatepe)...

İsimlerini hatırlayabildiğimiz işadamları; Emin Cankurtaran, Turan Tuna, Nuri Tuna, Yunus Akdaş (Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı), Sabri Özel, Hikmet Tanrıverdi, Muammer Şahin, Şaban Taçyıldız, Mehmet Çeker ve TMSF Başkanı Ahmet Ertürk...

Cem Vakfı Başkanı Prof. İzzettin Doğan’ı ve İsmail Nacar’ı unutmadan, sinema-tiyatro ve ses sanatçılarından bazı isimleri şöyle sıralayabiliriz: Kemal Sunal, İlyas Salman, Yasemin Yalçın, Kenan Işık, Oktay Kaynarca; Belkıs Akkale, Zehra Bilir, Selahattin Alpay, Füsun Önal, Zerrin Özer, Murat Göğebakan, Mustafa Sandal, Ahmet Kaya, Ercan Turgut, Çetin Alp, Selçuk-Rana Alagöz...

• OOO hemşehrilerim buradaymış ve artık bende buradayım... Tüm hemşehrilerime selam olsun...
  • Benide ekle Akçadağ/Malatya
  • benide ekleyin malatya merkez
  • Up

bide listede Fear Factory i trigger440 olarak değiştirirmisiniz?
  • Eğer Malatyamıza gelecekseniz en iyi dönem bu aralar. Haziran ve Temmuz ayları. Çünkü kirazlar yavaş yavaş kızarmaya, kayısılar sararmaya başladı.Her türlü meyveler yeşillikler içinde ki piknik alanları.... Yanılmıyorsam 12 temmuzda da Malatya Fuarı ve Kayısı Şenlikleri başlıyor..
  • benide ekle malatya merkez
  • benide ekle
    malatyalıyım
    ama doğma büyüme istanbul
    en son 2 sene önce gittim malatyaya
    ondan öncede 10 yıl önce gitmiştim
    şimdi 20 yasındayım,

malatyamı çok severim
    ama ayrıyız işte

malatya merkez yaygın mahallesi,halikan köyü
    amcama sorduğumda
    halikan lıyız der
    bazılarıda
    haliken diyo
    burda varmı bizim oralı ??
  • yeni arkadaşlar gelmiş, hoş geldiniz sefa geldiniz.tatil nedeniyle internetten biraz uzak kaldım..eee nasılsınız hemşolar görüşmeyeli??
  • MALATYA AKCADAG OREN LIYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Sensizim~ -- 2 Eylül 2007; 6:12:33 >
  • Benda varım arkadaşlar...pis Malatya fanatigiyim ona göre :) Kayseride oturuyorum...
  • hoşgeldiniz arkadaslar
  • malatyalı değilim ama atalarım malatya/arguvan dan göçmedir ve birkaç kezde gittim arguvana
  • BENIDE ALIN ASLEN KAYSERILIIIM AMA ANNEM MALATYA PÜTÜRGE LI BN DE DOGMA BUYUME MALATYALI OLDUUM ICIN BENIDE ALIN

• Benide yazın : )
  • benide ekleyin :) hemşerilerime selamlar
  • s.a benıde ekleyım hemserılerım

malatyada olan arkadasları ısyerıme beklerım buyursunlar bı cayımı ıcsınler
  • Mardinli olup da 3 senedir malatyada okuyan,1 sene daha malatyada bulunacak olan ve malatyayı kendi memleketi gibi seven biri için yeriniz var mı?
  • Benide bekleyin. Baya Malatya'lı varmış forumda. Bir ara toplanıp Malatyaspor maçına gidelim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.