@zebani_44 hacı aramıza hosgeldinde nie bu kadar sinirlisin @OlvidaMe hacı sende aramıza hosgeldin
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
@brkypnr eyvallah hocam
@zebani_44 hacı aramıza hosgeldinde nie bu kadar sinirlisin @OlvidaMe hacı sende aramıza hosgeldin
ne demek hocam imzamızı atan adama az bile enteresan olan ne biliyomusun bana o imzayı yazdıran bunca şiiri yazdıran kimsede malatyalıydı
o ben degilim emin olabilirsin şaka bi yana üzüldüm hocam takma kafana bu kızlar böle erkekler hep daha duygusal oluyor aslında üzülen taraf erkekler oluyr bana sorarsan sallama
quote:
Orjinalden alıntı: brkypnr
quote:
@brkypnr eyvallah hocam
ne demek hocam imzamızı atan adama az bile enteresan olan ne biliyomusun bana o imzayı yazdıran bunca şiiri yazdıran kimsede malatyalıydı
ama en az kadınlar kadar karışık bir yapımız var inan
quote:
o ben degilim emin olabilirsin şaka bi yana üzüldüm hocam takma kafana bu kızlar böle erkekler hep daha duygusal oluyor aslında üzülen taraf erkekler oluyr bana sorarsan sallama
quote:
Orjinalden alıntı: brkypnr
quote:
@brkypnr eyvallah hocam
Arkadaslar HEpınız H.g Ben DOgma Buyume malatyalıyım Merkez HEpınız H.g Tekrar Iyı F0rumlar
malatyalı değilim ama tam sınırında kuluncak 20-30 km Sivas Sarıcalıyım malatyayı severim :) Sivaslıların gurubu varmi bi bakım ben :D
arkadaşlar malatya-darendeye gelme durumum var.Darendeli olan arkadaşlardan ev sahipliği bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: lecktr
arkadaşlar malatya-darendeye gelme durumum var.Darendeli olan arkadaşlardan ev sahipliği bekliyorum
hocam darendede olsam kesin davet ederdim ama ankaradayım yolu ankaraya düsecek olanlar bana bi pm atsınlar yeter eger bi manim olmazsa her türlü yardımda bulunurum
nerdesiniz millet yaw...ramazan nasıl geçiyo?? millet iftardan sonra vurupkafayı yatıyo heralde ortalıkta kimse yok...
quote:
Orjinalden alıntı: SIFIR
nerdesiniz millet yaw...ramazan nasıl geçiyo?? millet iftardan sonra vurupkafayı yatıyo heralde ortalıkta kimse yok...
Ewet ramazan diye millet heralde fazla takılmıyor....Bütün hemşerilerim ve bütün islam aleminin ramzanı mubarek olsun...
aslen malatyalıyım asagı seterek (asagı ulupınar)
quote:
Orjinalden alıntı: sunshin
Tahmin edeyim Adana'da yaşıyorsun ?
ankarada
quote:
Orjinalden alıntı: sirena
quote:
vaaay sonunda ankarada bi malatyalı cıktı hacı görüsüp bulusalım ya hemso hemso takılırız
quote:
ankarada
quote:
Orjinalden alıntı: sirena
quote:
benide eklermisiniz
Bu Olay Çok Hoşuma Gitti Malatya Merkez Doğumluyum ve MuMetal-X Adminiyim Herkezi Serverıma Beklerim ;)