Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun dostum ama merak etme audi a3 1,6 da aşağı yakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn

Test ettim gördüm. E250 CGI Coupe deliler gibi benzin yiyor, cekiyor, içiyor.........
    Arabayı fulledim, suan ceyrekte yaptıgım km 300! Boku yedik

Şehir içinde sıkışık trafikteyse performanslı kullanımda 400 Km çok ta kötü değil.
  • onu almaya gücün yettiyse kardeş vereceksin benzine de para yaksın boşver 3 günlük dünya
  • bir aksilik olmazsa yakın zamanda ben de aranızda olacağım arkadaşlar..
    2010 C 180 K fascination olacak..
    bu arada bmw 320d yi elediğim için doğru yapmışım değil mi?
  • 3.20d hiç te boş bi araba deil felaket bir makina tercih senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclearen

3.20d hiç te boş bi araba deil felaket bir makina tercih senin

perfomans ve tüketim süper..
    ancak aynı fiyata advantage paket 320d oluyor yani fascination C180 K ya göre epey boş bir araba oluyor..comfort+sunroof için en dip fiyat 47.000 euro alabildim 320d için..
    fascination + sunroof için ise epey iyi bir fiyatım var..
  • işte tüketimde ne kadar sorun değil desekte önemli ... ama senin için hangisi hayırlısı ise o olsun güle güle kullan kardeşim
  • Artık nereyi kafamı cevirsem C kasa gormekten öggh geldi... Hee illa c kasa dersen AMG olması şart değil fakat olması gereken bi unsur :)
    Bende ilk C kasa diye gittim bayiye ne biliyim sinmedi içime iç dizaynı falan kalitesiz gozuktu gözume ki kalitesiz...
    Kendi sahsi fikrim 320d olur... Ki bmwde illa 10.000 kmde bakıma sokmak zorunda degılsın. BMW öle bi garanti veriyorki 30.000 de 1 de getirebilirsin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclearen

işte tüketimde ne kadar sorun değil desekte önemli ... ama senin için hangisi hayırlısı ise o olsun güle güle kullan kardeşim

yaptığım 20 km lik test sürüşünde yol bilg. anlık tüketim açıktı ve çok da yakıt tüketmiyor C 180 k ama?
    bir de ben yılda en fazla 10.000 km yapabilirim şirket aracım da var sürekli kullandığım..
  • Dostum 320d daha dolu bi araç C kasaya...
    Gayette güzel yakıyor C180 Kompressor 20kmde farkına varamazsın onun. Mantık olarak hem performans hem ekonomik hemde dayanıklılık(bakım ve servis) yonunde 320d bir adım önde bana göre...
    Şahsen ben inanmıorm anlık tuketim gösterge ve benzeri şeylere, 600km diyor 450km gidemiyorum.

Edit: Dostum diger baslıgını gordum. AMG de almıyorsun hiç bi albenisi kalmıyor o zaman Mercedes binmenin, her yerde bi C kasa ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn -- 3 Şubat 2010; 1:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn

Dostum 320d daha dolu bi araç C kasaya...
    Gayette güzel yakıyor C180 Kompressor 20kmde farkına varamazsın onun. Mantık olarak hem performans hem ekonomik hemde dayanıklılık(bakım ve servis) yonunde 320d bir adım önde bana göre...
    Şahsen ben inanmıorm anlık tuketim gösterge ve benzeri şeylere, 600km diyor 450km gidemiyorum.

Edit: Dostum diger baslıgını gordum. AMG de almıyorsun hiç bi albenisi kalmıyor o zaman Mercedes binmenin, her yerde bi C kasa ;)

doluluk yönünden mercedes daha önde;
    şöyle ki,
    fascination + SR ile 320d luxury modelleri karşılaştırdığımızda bile bmw luxury donanım paketinin eksileri oluyor..
    yani donanım dersek C 180 K
    tüketim ve performans dersek de 320d ama 10.000 km kullanacak olan benim gibi biri için de 1.200 TL fazladan vergi ödemek aradaki tüketim fazlalığı farkını kapatacaktır..

• Burası yine ıssızlaşmış.Ahali nerdesiniz
  • Evet kimse yok. dediğim gibi arkadaşlar servis ve parça konusunda bilgisi olan herkese elimden geldiğince bilgi vermeye hazırım.
  • Elimde birtek bu foto kalmış dışını çekip koyarım foreverkinqs c250 Td Gri Kocaeli İLKER düzeltirmisin...

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • Arkadaşlar benim aracın yol bilgisayarında hata menüsü yok. Eskiden menüde dolaşırken "Yok arıza" diye bir menü çıkıyordu ama şimdi yok. Serviste bakıma gittiğinde yeni yazılım falan mı yükleniyor, bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Aracın fren lambası patlamış kendim görmesem yol bilgisayarının uyaracağı yok.
  • Sanırım yazılımdan kaynaklanan bir problem..Bizim araçta da menüyle ilgili bir sorun cıkmıştı.Yeni bir yazılım yüklediler çözülmüştü
  • ekleyin gruba lütfen..

ve bir de arkadaşlar şu konum hakkında sizlerden yardım bekliyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_38177941/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38177941

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 3 Mart 2010; 13:54:31 >
  • ustalar uc seneden fazladir kullandigim C270 cdi ( w203) kasa mercedese uzulerek veda etmek zorunda kaldim.sattigimda 190k km deydi ve uc sene zarfinda actigi tek masraf defransiyel contalarinin patlamsi, yagsiz kalan bilyalarin dagilip ses yapmasiydi.onuda sukur fazla para vermeden cozmustuk.gercekten guzel ve keyifli bir aracti.simdi niyetim kisa dogru yeni kasa c serisi veya imakanlari zorlayip cls ye yonelmek ama hersey nasip tabi neyin ne olacagi belli olmaz.bu siralar gunluk ihitiyaclari karsilamak icin 2000 model civari bi arac arayisi icerisindeyim bakalim ne marka olacak kismet bu arada daha once hic eklemek nasip olmamisti ama resimlerini sizlerle paylasmak istedim.

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

• Herkese selam.
    Ben Mercedes kullanıcısı değilim ama yakın gelecekte öyle olmasını umuyorum.

Geçen haftalarda arkadaşımla Koluman'a girdik. Bir bakalım, bakmasıda parayla değil ya dedik..
    Önce C'ye bindik, sürücü koltuğuna oturdum, ifade edilemez bir duygu, bakın sürdüm demiyorum sadece koltuğa oturdum. İnanılmaz bir araç, içerisinde tek bir kusur bulamıyorsunuz, şurasıda şöyle olsaydı diyecek tek bir şey yok.
    Ondan inip E kasaya bindik, binmemle bende bir baş dönmesi.. Eşsiz bir araba gerçekten. Arabanın her cm'sinde onu üreten insanların dehası akıyor adeta..

Daha sonra mağazanın bir köşesinde Chrysler C300 vardı, birde şuna bakalım dedik, o da ne? bildiğin dandun araba, geçerken ağzımızın suları akarak baktığımız C300 meğer kalastan farksızmış. Bindiğimiz mercedelerle kıyas bile edilmez gerçekten.

Evet, Mercedes kesinlikle bir arabadan daha fazlası.
    Mağazaya laylaylom girip, suratımızda aptal bir tebessümle çıktı

Ve o gün neden bir Mercedes'im olmasın düşüncesi hasıl oldu bende. Sıfır bir mercedes alacak parayı hiçbir zaman kazanacak olmasam bile ikinci el alternatifi herdaim olacak.
    Son haftalarda CLK hayaliyle yaşar oldum.
    İnternetten araştırdığım kadarıyla 99-00-01 Mercedes CLK'lar 35.000 civarında geziyor.
    Bugün bu paraya sıfır bir araba almaktansa kesinlikle 10 senelik mercedes almayı yeğlerim.

Yakın gelecekte umarım bu hayalimi gerçekleştirebilirim.
    Saygılar, sevgiler...

Kullanmaya kıyamam...
    http://images.compucars.co.uk/109532/large/mercedes-clk-class-clk-convertible-petrol_180966.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 29 Mart 2010; 11:52:45 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.