mersedesçi arkadaşlara sormak istedim bende b180 cdi almak istiyorum 2009 model 8 bin km de 65 bin tl gibi bi fiyat istiyori sizce normal mi ucuz mu pahalı mı
çünkü c-e serisi gibi piyasası olan bi araç değil malumunuz, o yüzden binici değil esnaf fiyatı nedir?
Fiyat yüksek arkadaşım.60 bin ideal rakam ederidir bence.
eyvallah hocam bende öyle düşündüm zaten 1 kuruş vermedim fazla, çünkü aracın sıfırı 81.000 tl zaten herşeyin hesabı kitabı var
hocam bence o fiyat aralığında boşver sen b180cdi ı felan..
w203 c200k c180k bak derim..spor paketli olanlarından
hocam w203 eski,yenisinden olsa aynı fiyatlara hiç düşünmem benzinli felan demem alırım
benzinli 2009 b150 var, 8 bin km de, 44 bine bırakıyor standart paket ama b150 ler yürümüyomuş, çok şikayet var bi de içiyomuş benzini o yüzden satıyomuş alanlar hep fiyat uygun gibi ama
57 bine buldum, 55 bin km de 2009 b180 cdi standart hem 2009, hem garantili, hem dizel nasıl fiyat uygun mu dersinz
2009model 55bin sağlam km yapmış..
donanımlıysa 57ye alınabilir..
ama sen yine de deki kmsi basına 1lira 55bine anlaşalım
evlenmek zor iş hacı harbiden, iyi anlıyorum seni benimki de 17 gün sonra:)
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver1
evlenmek zor iş hacı harbiden, iyi anlıyorum seni benimki de 17 gün sonra:)
Kardeşim hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Malesef zor iş helede mercedes ten vazgecmek varsa iice zor
sağolasın kardeşim darısı başına inş. araban ne belki bütçemize uyar veya eşe dosta söyleriz
quote:
sağolasın kardeşim darısı başına inş. araban ne belki bütçemize uyar veya eşe dosta söyleriz
1995 c200 elegance düz vites deri koltuk sunroof dijital klima brc sıralı tüp nisan 14 te aldım herseyini yaptrdm michelin lastik taktırdım satom şimdide çok hoşuma gidodu yavv 25000 düşünom bakalım hayırlısı
km si ne hacı, değişen boya?
quote:
km si ne hacı, değişen boya?
Hacım dediğim gibi aracı yeni aldım. Degişeni muhakak olmuştur. Boya olarak gördüğüm kadarıyla sol çamurlukta var ama emin dilim. Oyuzden komple boyalı demek lazım. Görenler çok temiz duruyor diyor. Boya illaki vardır. kmsi 280bin küsür. Araçta tıkırtı çıtırtı hiç yok. Motorda ayılma bayılma yok. Tüple 240 km ye kadar çıktım. Tüple 30000 km kullanılmış. Garantisi devam ediyor. Deri döşemeler yuh dedirtmişti bana. Çok temizler. Yırtık çatlak yok. Şimdilik gorduklerim bunlar kanka.
Merhabalar. 1997 yılından beri Mercedes e biniyoruz. Şöforlugu mercedes de ögrendık ben ve kardesım. Şimdi uc adet w211 kasa e-class var ınanın her bırının surus keyfı bırbırınden ayrı. bu muhtesem bır sey...
Merhabalar. 1997 yılından beri Mercedes e biniyoruz. Şöforlugu mercedes de ögrendık ben ve kardesım. Şimdi uc adet w211 kasa e-class var ınanın her bırının surus keyfı bırbırınden ayrı. bu muhtesem bır sey...
Bu arac 1997 yılından 2008 yılına kadar taksıde kaldı ve 1.000.000 km yı devırdı... ayrıca artı olarak 250.000 daha yaptı...Mercedes bence bu ıste...
iste e-classın onceki kasalar....
Mercedes, 1992 model bir 190 E 2.6 Sportline'ın kaputunun altına yeni C 250 CDI BlueEFFICIENCY'nin dizel motorunu yerleştirdi.
Dizel teknolojisinin son 20 senede katettiği gelişimi göstermek için yaratılan "yeni" 190 D BlueEFFICIENCY'nin OM651 common-rail dizel motoru, 204 hp ve 500 Nm üretiyor. 0'dan 100 km/s'e 6.2 sn'de çıkan otomobil, 1983 model 190 D'nin 18.1 sn'lik 0-100 km/s hızlanma süresi düşünüldüğünde, müthiş süratli.
Bu performans büyük ölçüde, en güçlü W 201 serisi modelin (190 E 2.5-16 Evolution II) ürettiği torkun yaklaşık 2 katına sahip olmasından kaynaklanıyor. Diğer ilginç bir nokta da, OM651 motorun 1988'deki OM601'den 72 hp fazla üretmesine rağmen 100 km'de 2.4-litre az
bu da mercedes w201 kasa 190 e evolotion motoru....
iste w201 kasa mercedes....
Takım güncel E kasa fotolarda güzel..
yalnız son fotograf 190 galiba dimi
quote:
Orijinalden alıntı: Eda*
Merabalar öncelikle. Yazdıklarınızın hepsini okudum. Ne yalan söyliyeyim benim garibana daha bi içten sarıldım. C180 nin 2010 kasası var bende de. Aldığımdan beri etrafımda olan herkes "çok dandik bi araba, nerden buldun bunu, bunun bilmem neyi şöyle, şuyu şöyle" diye kafamı yediler. Audi A3ü layık gördüler bana onlar. Ama ben arabamın herşeyini çok sevdim ne bileyim çok ağır geliyolar Mercedes'ler bana, ayrı bir karizmaları var gibi. O kadar hevesimi kaçırmışlar ki normal fotoğrafı yok garibanın. Ama en yakın zamanda çekip koyarım buraya.
yıldızı yetr herkesi boşverin siz en iyisini almışssınız