Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracı yeni aldığım için çok fazla bilgim yok mercedes hakkında .2 aydır kullanıyorum
    aracımla yoğun trafikte seyrederken belli bir zaman sonra hararet 120 nin altındaki çubuğa kadar çıkyor .
    sizce bu normalmidir ?bu konuda deneyimlerinizi aktarabilirmisiniz?
    şimdiden teşekkür ederim....
  • 1996 model e 200 elegance var bende de yeni katıldım merso culara saygılar herkese benim sormak istediğim ön panel göstergelerdeki lambaların anlamları mesela el freni yağ su vb biliyorum ama ETS ve diğerlerini bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Aracımı satışa cıkardım.

2010 Mercedes E250 CGI Coupe AMG
    30000KM' de navigasyon hariç full'dur. Sıfır kadar temiz ve bakımları kolumanda yaptırılmıştır. 2 sene garantilidir.
    Aracın ustunde 30mm H&R yaylar ve 25mm H&R spacerlar bulunmaktadır. Ayrıca sprintbooster takılıdır.

69500 Euro

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 22 Ekim 2010; 0:25:58 >

• @dgndgn2

dostu satışa çıkarmanın nedenini sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

@dgndgn2

dostu satışa çıkarmanın nedenini sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

Allah izin verirse 1 sene içinde Panamera almak için satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Aracımı satışa cıkardım.

2010 Mercedes E250 CGI Coupe AMG
    30000KM' de navigasyon hariç full'dur. Sıfır kadar temiz ve bakımları kolumanda yaptırılmıştır. 2 sene garantilidir.
    Aracın ustunde 30mm H&R yaylar ve 25mm H&R spacerlar bulunmaktadır. Ayrıca sprintbooster takılıdır.

69500 Euro

Bu aracın sıfırı ne kadar.Çünkü ben bunları 250-300 bin var diye biliyordum.Acaba ben mi gözümde fazla büyüttüm..

• Dostum ben sölemesi ayıptır 81000Euroya aldım fakat aynı arabanın daha boşuna koluman bana 91k fiyat çekti. Tabi ilk çıktıgında aldıgım için fiyatlarda şuan için düşüş var.
  • 2011 C 180 K aracıma 1 hafta önce kavuştum... Benide listeye eklerseniz sevinirim...
  • selam arkadaşlar yeni gördüm. bende 2004 yılından beri severek w209 clk 200 kompressor cabrio (fabrikaya sipariş tam dolu) kullanıyorum. üye olmak isterdim ama ps+30. üyeyim gönüller bir olsun diyelim.
  • Ben de dün itibariyle bu listeye dahil oldum 2011 C 180 amg+led paket ile.. Ayağımın tozuyla bir sorum olacak.. Amg paspas istanbul içinde nereden bulabilirim? Amg paspas derken arabanın içindeki gibi kumaş olan değil plastik olandan bahsediyorum. Zira kumaş olan çok çabuk pislenecek gibi gözüküyor..
  • merhaba hoşgeldin. ben aracı alınca servisten orjinal lastik paspas aldım 150 lira fiyatı tavsiye ederim.
    http://shop.mercedes-benz.com.tr/product-cserisi-paspas/1115.aspx

quote:

Orijinalden alıntı: arjen robben

Ben de dün itibariyle bu listeye dahil oldum 2011 C 180 amg+led paket ile.. Ayağımın tozuyla bir sorum olacak.. Amg paspas istanbul içinde nereden bulabilirim? Amg paspas derken arabanın içindeki gibi kumaş olan değil plastik olandan bahsediyorum. Zira kumaş olan çok çabuk pislenecek gibi gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertigomusty -- 24 Aralık 2010; 23:15:18 >

• İsmim:Ayberk Yaş:16 Allah izin verirse ileride yeni kasa mercedes-benz edinmeyi düşünüyorum. Bu arada Ayvalıkta oturuyorum İstanbul doğumluyum... :)
  • @LVolkan,@robben,@Nbayberk hoşgeldiniz.
    @arjen robben aracınız hayırlı olsun.Makyajlı kasa sanırım ne gibi farklılıklar var araçta anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Ayrıca sprintbooster takılıdır.

Sprintbooster çok farkettirdi mi acaba? Bizm E270 cdi (chipli) taktırmaya değer mi?
  • Bende arabamı yarın alıyorum
    2011 Beyaz C180 K AMG Panaromik cam tavanlı
    İstanbuldan Ceyhun
  • @jyhun
    hayırlı ugurlu olsun aracınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

@jyhun
    hayırlı ugurlu olsun aracınız.

teşekkür ederim hocam
    yılların arzusu bugun gerçekleşti
    kavuştum beyaz yıldızıma
  • Hoşbulduk :) Araba sahibi değilim ama yaşım gereği sormak istiyorum.

Mercedes-Benz ile Bmw arasındaki farklar nelerdir?

Yani:
    Sağlamlık
    Performans
    Konfor
    Ekonomi
    Masraf Bakımından
    Yol Tutuş Bakımından

Hangisi üstündür,mercedes üstündür biliyorum ama bir yanımda bmw de kalıyor sportif yönü olduğu için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbayberk95

Hoşbulduk :) Araba sahibi değilim ama yaşım gereği sormak istiyorum.

Yani:
    Sağlamlık
    Performans
    Konfor
    Ekonomi
    Masraf Bakımından
    Yol Tutuş Bakımından

Hangisi üstündür,mercedes üstündür biliyorum ama bir yanımda bmw de kalıyor sportif yönü olduğu için :)

Kısaca şöyle söyleyim abicim
    Mercedes biraz daha ağır arabasıdır,Bmw daha sportiftir.Ama bunlar değişkenlik gösterebilir şöyle ki Amg paket C-Class 3 serisinden daha sportif duruyor.O yüzden benim dediğim genelleme tabiki.
    Aşağı yukarı benzer seviyededir bu 2 marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Nbayberk95

Hoşbulduk :) Araba sahibi değilim ama yaşım gereği sormak istiyorum.

Yani:
    Sağlamlık
    Performans
    Konfor
    Ekonomi
    Masraf Bakımından
    Yol Tutuş Bakımından

Kısaca şöyle söyleyim abicim
    Mercedes biraz daha ağır arabasıdır,Bmw daha sportiftir.Ama bunlar değişkenlik gösterebilir şöyle ki Amg paket C-Class 3 serisinden daha sportif duruyor.O yüzden benim dediğim genelleme tabiki.
    Aşağı yukarı benzer seviyededir bu 2 marka.

Değerli bilgilerin ve açıklaman için teşekkür ederim abi :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.