Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

şu kasaya hastayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn

10 Gün Önce Doğdu ;)

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

bu aracı şimdi kalamışta gördüm senide gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 4 Şubat 2011; 17:50:08 >
  • Yav arkadaş bana ufakken hep Mercedes zengin-kıro arabasıdır denirdi(yaş 20), o sebeple Mercedes'ten uzunca bir süre nefret ettim ama adamlar yapıyor aga. Bir başka yapıyorlar. Seviyorum Mercedes'i. Aşığım be! Yatırım yapacak kadar param olunca ilk iş bir Mercedes kapatacağım. Eve gerek yok. Yaşarım ben onun içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Yav arkadaş bana ufakken hep Mercedes zengin-kıro arabasıdır denirdi(yaş 20), o sebeple Mercedes'ten uzunca bir süre nefret ettim ama adamlar yapıyor aga. Bir başka yapıyorlar. Seviyorum Mercedes'i. Aşığım be! Yatırım yapacak kadar param olunca ilk iş bir Mercedes kapatacağım. Eve gerek yok. Yaşarım ben onun içinde.

Zengin-kro arabası diyen hayatında arabaya binmemiş salakların lafına bakma kardeşim sen. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Yav arkadaş bana ufakken hep Mercedes zengin-kıro arabasıdır denirdi(yaş 20), o sebeple Mercedes'ten uzunca bir süre nefret ettim ama adamlar yapıyor aga. Bir başka yapıyorlar. Seviyorum Mercedes'i. Aşığım be! Yatırım yapacak kadar param olunca ilk iş bir Mercedes kapatacağım. Eve gerek yok. Yaşarım ben onun içinde.

Mercedes zengin arabasıdır kısmen doğrudur ama artık insanlarımızın alım gücü epey yükseldi Passat fiyatına C-Class alınabiliyor hatta daha ucuza..
    Kıro olayına gelince bi aralar sonradan görme kırolar Tr'de Merso'ya yöneliyordu haliyle müşteri kitlesi mecburen öyle görünüyordu şimdilerde Audi'ye dadandılar hatta Bmw'de nasibini alıyor.O yüzden bu düşünce gerçekçi değil saçmalıktır..
    Ev olayına gelince al sana yürüyen ev [
    :@]
    *** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 10 Şubat 2011; 0:59:37 >

• 17 senedir 1990Model Mercedes W124 kasa 250D kullanıyorum.Ekleyin lütfen
  • en sonunda command sistemini aldım 6 cd dvd navi, ve aracımla ikinci baharı yaşıyorum, eğer böyle olacağını
    bilseydim, ilk böyle sipariş ederdim...

• listede bende yerimi almak isterim:)
    e220, 124 kasa, 1993 model
  • www.abanikler.com
    404 - Sayfa Bulunamadı
    http://www.abanikler.com/sayfa.php?sayfano=22

• Benide ekleyin lütfen listeye..
  • Mercedes - Benz bambaşka bir aşktır. Mercedes - Benz bir sevdadır, ayrıcalıktır, kalitedir ve tek kelimeyle ANLATILMAZ YAŞANIR. Mercedes'e olan aşkım daha 5 yaşında ufacık bir çocukken memleketim Muğla'nın Akyaka ilçesindeki yazlığımızda Almancı komşumuzun 124 kasa yeşil Mercedes'ini görünce başladı. Adamın Mercedes'ine öyle bir hasta olmuştum ki anteniyle, yıldızıylka oynardım. Allah'tan adam beni severdi de kızmazdı bana :) Sonra o aşk gittikçe büyüdü. En büyük hayalim bir w124 ya da w140 almak ve toparlamak. Bu iki kasa dışında w126 ile w115/w116 kasa Mercedesleri de çok severim.
  • Yeni fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 1 Nisan 2011; 22:34:57 >

• güzel topluluk olmuş :) henüz mercedesim yok ama bir fiil 15 senedir mercedes'le içli dışlıyımdır yedek parça satış elemanıyım..yetkili değiliz bir ihtiyacı olan pm atabilir yardımcı olurm
  • abi bu fotonun boyutu nedir böyle sayfayı açamadı 5dk da
  • Arkadaslar yaklasik 6ay ile 9 ay sonra mevxut arabami satip 2010 e250cgi almayi planliyorum.Fakat su amg olayini anlamadim.E250'nin amgli ve amgsiz farki nedir.Bunu gosterebilecek resim var midir yada dokuman.
  • fotoları ufaltıp koydum kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaslar yaklasik 6ay ile 9 ay sonra mevxut arabami satip 2010 e250cgi almayi planliyorum.Fakat su amg olayini anlamadim.E250'nin amgli ve amgsiz farki nedir.Bunu gosterebilecek resim var midir yada dokuman.

hocam belli başlı farkları var tabiki ama showroom'da görmeniz daha faydalı olacaktır yine de..
    amg dış spor paketi :
    C-Serisi'nin sportif tasarımını daha fazla vurgulamak isterseniz, size özel çekici bir teklifimiz var:dinamik AMG ön çamurluk, marşpiyeller, seçkin ve farklı AMG arka çamurluk ve (önde 225/45, arkada 245/40) 17 inç 6 çift kollu AMG hafif alaşım jantlar sunan AMG spor paketi. 18 inç 5 çift kollu AMG hafif alaşımlı jantlar da isteğe bağlı olarak mevcuttur.

15 mm alçaltılan spor süspansiyon ve hıza duyarlı hidrolik spor direksiyon sürüşü daha da eğlenceli hale getirmektedir. Ön delikli fren diskleri ve Mercedes-Benz yazılı fren kaliperleri sportif görünmektedir, ancak bu frenler yalnızca görsel bir güzellik sunmakla yetinmeyip son derece etkileyici bir yavaşlama sunmaktadır. Benzinli modeller ayrıca sportif-ayarlı egzoz sistemi sunmaktadır.

AMG iç spor paketi
    AMG spor paketi otomobilin içinde de özel bir atmosfer yaratmaktadır: spor koltuklar güvenli destek sağlamaktadır ve tıpkı arka koltuklar gibi Liverpool kumaş/ARTICO suni deri döşemeye sahiptir.

AMG spor paketinin dahilinde ayrıca vites seçimi için 3 kollu direksiyon simidi (otomatik şanzıman takılı olduğu takdirde) mevcuttur. Gösterge panelinin görünümü C 63 AMG'de bulunan tüp-tipinde tasarıma dayanmaktadır. Paslanmaz çelik spor pedallar, AMG yazılı siyah paspaslar, siyah tavan döşemesi ve alüminyum görünümlü vites/selektör kolu sportif iç mekanın diğer unsurlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaslar yaklasik 6ay ile 9 ay sonra mevxut arabami satip 2010 e250cgi almayi planliyorum.Fakat su amg olayini anlamadim.E250'nin amgli ve amgsiz farki nedir.Bunu gosterebilecek resim var midir yada dokuman.

hocam belli başlı farkları var tabiki ama showroom'da görmeniz daha faydalı olacaktır yine de..
    amg dış spor paketi :
    C-Serisi'nin sportif tasarımını daha fazla vurgulamak isterseniz, size özel çekici bir teklifimiz var:dinamik AMG ön çamurluk, marşpiyeller, seçkin ve farklı AMG arka çamurluk ve (önde 225/45, arkada 245/40) 17 inç 6 çift kollu AMG hafif alaşım jantlar sunan AMG spor paketi. 18 inç 5 çift kollu AMG hafif alaşımlı jantlar da isteğe bağlı olarak mevcuttur.

15 mm alçaltılan spor süspansiyon ve hıza duyarlı hidrolik spor direksiyon sürüşü daha da eğlenceli hale getirmektedir. Ön delikli fren diskleri ve Mercedes-Benz yazılı fren kaliperleri sportif görünmektedir, ancak bu frenler yalnızca görsel bir güzellik sunmakla yetinmeyip son derece etkileyici bir yavaşlama sunmaktadır. Benzinli modeller ayrıca sportif-ayarlı egzoz sistemi sunmaktadır.

AMG iç spor paketi
    AMG spor paketi otomobilin içinde de özel bir atmosfer yaratmaktadır: spor koltuklar güvenli destek sağlamaktadır ve tıpkı arka koltuklar gibi Liverpool kumaş/ARTICO suni deri döşemeye sahiptir.

AMG spor paketinin dahilinde ayrıca vites seçimi için 3 kollu direksiyon simidi (otomatik şanzıman takılı olduğu takdirde) mevcuttur. Gösterge panelinin görünümü C 63 AMG'de bulunan tüp-tipinde tasarıma dayanmaktadır. Paslanmaz çelik spor pedallar, AMG yazılı siyah paspaslar, siyah tavan döşemesi ve alüminyum görünümlü vites/selektör kolu sportif iç mekanın diğer unsurlarıdır.

Sagolun.En iyisi amg almak ozaman.Sonradan amgye cevirmekde dunyanin parasi ugrasmaya degmez.

• benide ekleyin listeye... :) 2005-1.7.CDİ.Vaneo.otm.
  • Artık beni listeden çıkartabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.