Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s63 varsa biryerde başka söze gerek yoktur
    he illa bir söz olacaksa oda s65 le söylenir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

s63 varsa biryerde başka söze gerek yoktur
    he illa bir söz olacaksa oda s65 le söylenir:)

• hocam jantlara ne kadar verdiniz bu arada
    benim araç siyah, siyah jant taksam iyi olur gibime geliyor
    tavsiyeniz olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

hocam jantlara ne kadar verdiniz bu arada
    benim araç siyah, siyah jant taksam iyi olur gibime geliyor
    tavsiyeniz olurmu

sayın coolcool aracınız hayırlı olsun...
    sizin jantlarınızla benziyor sadece benimki 18 inç
    siyah araca siyah jant bence gitmez (tabiki göreceli birşey) ve yıldızın asaletinide hiç bozma aracınız böyle daha güzel
    benim jantları lastiklerle beraber yetkili bayiden 8.500TL ye aldım ve 1 ayda bekledim almanyadan geldi, konfordada bişey farketmedi gayet rahat,
    300 ve 350 sport versiyonlar bu jantı kullanıyor, Türkiye standarlarından dolayı 18 amg jantı mercedes benz türk aş. stoklarında tutmuyor siparişten 1 ay sonra eline ulaşır
    sizin aracınızda comand sistemi mevcutmu yani dvd navi falan? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom green -- 11 Temmuz 2011; 8:58:42 >

• teşekkürler sağolun. Valla navigasyon tuşu falan var basıyorum ama bi atraksiyon olmuyor
    dvd yok zannedersem ama aracı full diye aldım, olması lazım mı dvd nin?
    kazıklanmıyım yahu
  • konuyu açan arkadaş ilk mesajını güncellesen iyi edersin:)
    19 Eylül 2009den beri action yok mesajında
  • Diğer konuda 2 ayda bir mesaj yazıyorlar, buraya da yazalım bari

C180 Esprit nasıl bir modeldir? Otomatik tabii:)
  • arkadaşlar benide ekleyin 1977 220 d bende w123 hayranıyım bu araçlarla ilgi her konuda teknik bilgi verebilirim
  • kabul ederseniz bende varım. 1989 model w124 200e 4ileri manuel
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar,k.bakmayın ihmal ettik biraz idare edin
  • Bu arada benim Yer Taşkent Özbekistan.
  • Merhaba arkadaşlar.izmirden C180 Amg

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • Merhaba arkadaşlar İzmir'den C 180 Avantgarde AMG
    1.Resim

2.Resim

3.Resim

• fotograf yükleyemiyorum.hemde günlerce.buradan form yetkililerine sesleniyorum.formun kalitesi bakımsızlıktan düştü.ve bunun tek sorumlusu siz form yetkilileri
  • Bende de şu an imzamdaki araç var. Onu satıp 2011 model C180 Blue Efficieny almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim. Yakıtı biraz fazla diye duydum. Bir de satmak istediğim zaman müşteri bulmada sorun yaşar mıyım?
  • Merhabalar,2010 C 180K sahibiyim,araç 50.000'e gelince lastikleri değiştirmem farz oldu,lastikçi bir arkadaşım fazla para vermene gerek yok,gel sana DUNLOP/Sport Maxx takalım dedi(225/50/16),bende takdırdım ancak önceki orjinalden daha iyi yol tutmasına rağmen bir o kadar içeri asfalt sesi alıyor ya da bana öyle geldi psikolojik olarak..sizden ricam araçlarına bu lastikten taktıran varsa lütfen bilgilendirin ve son olarak makyajlı C kasaların led'li sis farlarından taktırabilirmiyim ve nerede olur bu iş??
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Bende de şu an imzamdaki araç var. Onu satıp 2011 model C180 Blue Efficieny almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim. Yakıtı biraz fazla diye duydum. Bir de satmak istediğim zaman müşteri bulmada sorun yaşar mıyım?

Yakıtı sanırım ş.içi 9-10 litre civarında.Yeni makyajlı kasayla birlikte yeni şanzımanla beraber biraz daha düştüğü söyleniyor.Satmak istediginizde en son sorun yaşayacagınız araçlardandır.Forumda C-Class sahibi epey arkadaşımız var yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Bende de şu an imzamdaki araç var. Onu satıp 2011 model C180 Blue Efficieny almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim. Yakıtı biraz fazla diye duydum. Bir de satmak istediğim zaman müşteri bulmada sorun yaşar mıyım?

Yakıtı sanırım ş.içi 9-10 litre civarında.Yeni makyajlı kasayla birlikte yeni şanzımanla beraber biraz daha düştüğü söyleniyor.Satmak istediginizde en son sorun yaşayacagınız araçlardandır.Forumda C-Class sahibi epey arkadaşımız var yardımcı olacaklardır.

Benim şu anki civic de zaten o civarda yakıyor. O zaman pek farkı yok. Bayramdan sonra artık gidip bakacağım, arabaya kanım kaynarsa büyük ihtimalle alacağım. Fiyatlarda 1.6 ya göre şu an için ucuz olması da avantaj.

• Selamlar arkadaşlar facebookta dolaşırken gözüme bir video takıldı.

http://www.facebook.com/photo.php?v=1264179336984

burda sanırım s serisi bir mercedes anında frenleyıp 1 kac metre sonra durabılıyor çoğu arabanın 100 km durma menzili 35-37 metre ölçüldüğüne göre mercedes cidden bu videoyu abartmamışmı?hatta hızı 50 diyelim 50 ile anınada duran araba göremedim ki o videoda araba 50 ile gitmıyor.Ha bu mercedes hacı başka bişeye benzemez dıyosanız saygı duyarım:)
  • yeni e serisi s classe değil o ve birçok merso o hızlarda aynı performansı verir.Fakat öyle 100le falan gitmiyor o yolda zor zaten 100le gitmek kaldı ki durasın :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.